Nedir Bu Facebook Çılgınlıgı ?
-
alp bunu yazdı:
-----------------------------
şu facebook'u bende mi kullansam artık. acayip popüler yahu
-----------------------------abi artık kullanmayanlar daha moda :P çünkü kullanmayan yok denecek kadar az :D
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------alp bunu yazdı:
-----------------------------
şu facebook'u bende mi kullansam artık. acayip popüler yahu
-----------------------------abi artık kullanmayanlar daha moda :P çünkü kullanmayan yok denecek kadar az :D
-----------------------------aynen o kadar sövdüm saydım gene dun kayıt oLdum .. sanki insanı hipnoz eder gibi kayıt olmazsan olmuo.. Msnden senn face var mıydı ekliyim diyor amk msn neyimize yetmio Msn : resim , video ve Sohbeti yapacağın en hızlı ortam
-
Hocam en güzeli çıkın dışarı hava alın sahile gidin parka çimene vurun bünyeyi :E abartmamak lazım.. Hali hazırda 5 dakikada bir facebookunu kapatıp açan adamlar var yok kim ne yaptı,kim mesaj gönderdi, kim resmime yorum yaptı :| bağımlılık yapmış sanırım :| ben kapadım mutluyum :) he kimseyi de yok kapatın yok çok saçma yok abuk subuk tipler falan var girmeyin demem, ilk başlarda güzeldi hoşdu, amacından saptı sanırım biraaz öyle gözlemliyorum. bağlanmayın yeter :)
-
O birsey mi :S ?
Michael Scofield'ı Losta Koysunlar 1 Haftada Adadan Herkesi Kaçırır .. xD
micheal scofield sıra arkadaşım olsaydı her gün okuldan kaçardıkkk...
Aglamak istiyorum :'| :'| :'|
-
facebook 1,5 sene önce çok güzeldi..
amacından da sapıyor yavas yavas..
-
Kullanmama rağmen sevmiyorum. Sadece videoları izliyorum. Gördüğüm kadarıyla insanlar kendilerini tatmin ediyo feysle. Çok arkadaş edinme tonla resim yapışlama vs vs popülerlik havasına giriyolar. Reel hayatı tercih ederim ama gene de bihesap blundurmak gerekiyo olan bteni görmek için
edüt: amacından saptı diyenleri de anlamıyorm 2 yıl önce ne bekliyodunuz da noldu?
-
Bende burda test uygulaması yaptım.
Hangi ünlü hackersınız diye. Aralarında hacker okan'da var dikkat :D
http://apps.facebook.com/hangibcbfafdb Bu gruplardansa benim test daha mantıklı :P
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------Kullanmama rağmen sevmiyorum. Sadece videoları izliyorum. Gördüğüm kadarıyla insanlar kendilerini tatmin ediyo feysle. Çok arkadaş edinme tonla resim yapışlama vs vs popülerlik havasına giriyolar. Reel hayatı tercih ederim ama gene de bihesap blundurmak gerekiyo olan bteni görmek için
edüt: amacından saptı diyenleri de anlamıyorm 2 yıl önce ne bekliyodunuz da noldu?
-----------------------------hocam 2 yıl önce sosyal hayatın sanal şubesiydi facebook. şimdi video paylaşım sitesi oldu. 2-3 tikky'nin egolarını tatmin etmek için sabahtan akşama kadar saçma sapan şeyler paylaşmasıyla çöplük haline geldi. adeta "bakın ben paylaşabiliyorum" kafasıyla facebook'u z.kiyolar.
-
seviyorum bu feysi yaa :D
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Facebook paylaşım ve sohbet sitesidir. Hatta daha fazlası...
O yüzden bu şekilde konuların açılması doğal, içlerinden geçeni paylaşıyorlar, o salak dediğin insan da senin arkadaşın...
Beğenmiyorsanız açanları silin listenizden, yada facebook hesabınızı kapatın.
Hem beğenmeyip hemde bunun için konu açıp reklamlarını yapıyorsun...
-------------------------bi konudada yanlıs bıseyler yaz be abı hep dogru hep dogru sıktın artık yaw :|