Nedir Bu Facebook Çılgınlıgı ?
-
Sadece faceBOK...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Facebook paylaşım ve sohbet sitesidir. Hatta daha fazlası...
O yüzden bu şekilde konuların açılması doğal, içlerinden geçeni paylaşıyorlar, o salak dediğin insan da senin arkadaşın...
Beğenmiyorsanız açanları silin listenizden, yada facebook hesabınızı kapatın.
Hem beğenmeyip hemde bunun için konu açıp reklamlarını yapıyorsun...
-----------------------------reis öyle ama hangi ergenokoncusun diye test mi olur :D
-
Claros bunu yazdı:
-----------------------------O birsey mi :S ?
Michael Scofield'ı Losta Koysunlar 1 Haftada Adadan Herkesi Kaçırır .. xD
micheal scofield sıra arkadaşım olsaydı her gün okuldan kaçardıkkk...
Aglamak istiyorum :'| :'| :'|
-----------------------------muhauha ne var hoca geyik bunlar geyik.eğlence kaldıramayan adamlar mısınız ya ? Fikre bak on numara vallahi gül gül öldüm
-
amuda kalkabilenler grubu küçükken kapı kirişlerinden tavana tırmanabilenler grubu daha ne saçmalıklar Allahtan facebook üyeliğimi kapattırdım işimolmaz o sitede
-
ilkokul arkadaşlarını ilk görünce filan vayy be filan oluodn ilk zamanlar ilginç geliodu şimdi ise ulan adamı 10yıldır görmemişim şimdi ne konuşucam aq diosn eski samimiyet kalmamş muhabbetler belli tıkanıklıkta yinede zaman geçirtio ama eski tadı vermio alışııosn bi süre sonra sonçta...
ingilizceyken gerçekten güzeldi hele sonradan türkçe oldu herşey aynıya bağlandı çöpçatan sitesi moduna geçti kıroların mal mal resimleri filan iyice bokunu çıkardılar 2000arkadaş3000arkadaş, şimdide video paylaşma sitesine döndü ama yinede kötüde değil...
o gruplarda bence gayet hoş yani komik olanları baya var sonuçta tercih meselesi beğenmiosan üye olmazsın beğenmiosan silersn beğenmiosan o davetleri kabul etmezsin ama hem bu ne lan facebook diyip 24saat duruosan ne emmeye ne gömmeye geliosan o zaman hastır ordn derler adama...
-
face bookuma face bookuma
püskülü been olaayım
-
Valla hocalar şuana kadar en beğendiğim grup " Emoları Tedavi Merkezi" :D
-
xxx kişisi ne kadar abazasın testini çözdü...
xxx kişisi hangi partilisin testini çözdü
xxx kişisi ne kadar TÜRK'sün testini çözdü (oha yani... sen bilmicen de test mi bilcek bunu)
xxx kişisi bilmemneyde hangi karaktersin testini çözdü
... bebeğimin ismi ne olcak testi
videolar / gruplar bi yana da, bu test çılgınlığını anlayabilmiş değilim...
unutmamak lazım bir de beni ne kadar tanıyosun testleri var :D
-
şimdi beyler beğenmiyorsan üye olmazsın diye birşey yok
o zaman face link verildiğinde abartmasaydınız adam diyebilirdi beğenmiyorsan izleme die :W
beğenmiyorsan saçma bi düşünce adamın eleştirme hakkı var :W
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------şimdi beyler beğenmiyorsan üye olmazsın diye birşey yok
o zaman face link verildiğinde abartmasaydınız adam diyebilirdi beğenmiyorsan izleme die :W
beğenmiyorsan saçma bi düşünce adamın eleştirme hakkı var :W
-----------------------------katılıyorum sana şu aralar her yoruma beğenmiyorsan tavrı var