folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nerde O Eski Hack Grupları Ahh Ahh ..!

Nerde O Eski Hack Grupları Ahh Ahh ..!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

cehennemin ateşini cumhur onat diye bir eleman vardı tek başına söndürdü herif.  savsaktaki eleman askere gitmişti gidiş o gidiş askerde adam oldu sanırsam o yüzden bıraktı :)

enjoy i'm vaccinated
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek
    cem-engine bunu yazdı

o değil de ddoslara laf atan çok adam varmış.ben soruyorum peki siz başka bir şey yapabiliyor musunuz,veya bu-buna benzer bir şeye cesaret edebiliyor musunuz?

QQ moar

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    Fatih bunu yazdı

cehennemin ateşini cumhur onat diye bir eleman vardı tek başına söndürdü herif.  savsaktaki eleman askere gitmişti gidiş o gidiş askerde adam oldu sanırsam o yüzden bıraktı :)

omg

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

konu epic fail amk.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _CD_
    _CD_'s avatar
    Erkek
    Fatih bunu yazdı

şuan o eleman ceh diye biliyorum birkaç yerde gördüm :)

@cem-engine hack olarak ne istiyorsun hocam firewall geçme , sistemi analiz etme , sistemden izinsiz dosya kopyalama filan mi yoksa ddos yapıp hiçbir amaca hizmet etmemek mi 

Algoritması yok bu aşkın; 8 Harf 3 Hece.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek
    Benim hatirladiklarim halen bircoguyla konusuyoruz.

The_Bekir, Lizozim, Erne, Lupus,Rmx,H4ckinger,Blaster,DJ_lejyoner ,sa0,Crackers_Child,Ejder,Kerem125,Crazy_King,Agd_Scorp vs vs

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Lan CodeCryer diye bi eleman vardı. dehsetialem.com diyede sitesi.. eleman tek tabanca takılıyodu :D en son pikniktube ve aktifhaber.com a çakınca polis enseye bindi içeri girip çıktı. sonradan öğrendimki eleman bizim lisede bnm bi üst devremmiş :D  şimdide bi yazılım firmasında sağlam para alıyormuş orda çalışıyormuş..

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek
    _CD_ bunu yazdı
    Fatih bunu yazdı

şuan o eleman ceh diye biliyorum birkaç yerde gördüm :)

@cem-engine hack olarak ne istiyorsun hocam firewall geçme , sistemi analiz etme , sistemden izinsiz dosya kopyalama filan mi yoksa ddos yapıp hiçbir amaca hizmet etmemek mi 

bir arar tv'ye çıkmıştı, yarışma programına katılmıştı uri gellerle birlikte kaşık eğiyorlardı.  

bu da videosu:

http://www.dailymotion.com/video/x5d3uf_cumhur-onat-2-performans-fenomen-si_shortfilms

enjoy i'm vaccinated
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

Herseyi bitirende bilisim sucları oldu, onceden kimsenin yakalanma riski yoktu; vardıda aslında polisin umrunda değildi.

Sonradan uyandı tabi devlet buyuklerimiz, o safhadada zamanın saglam adamlarının yasları kemale erdi vs.vs.

Benimde saglam diyecegim adamlar  liz0zim, rmx, erne, entrika, crackers_child, nukedx, codexploder'tq, eno7, spy-cx5 dır.

Metanet tarafından 27/Ağu/12 13:05 tarihinde düzenlenmiştir

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    makets
    makets's avatar
    Erkek

sydney, karak0rsan, murderkey, registerer, ATmaCA, osC++CoDeR, pang0, UniquE-Key.. ve hatırlayamadığım niceleri..

hala faal olanlardan da;  burtay, WHO, fortys3v3n.. 

Toplam Hit: 10576 Toplam Mesaj: 62