Nerde O Eski Hack Grupları Ahh Ahh ..!
-
cehennemin ateşini cumhur onat diye bir eleman vardı tek başına söndürdü herif. savsaktaki eleman askere gitmişti gidiş o gidiş askerde adam oldu sanırsam o yüzden bıraktı :)
-
cem-engine bunu yazdı
o değil de ddoslara laf atan çok adam varmış.ben soruyorum peki siz başka bir şey yapabiliyor musunuz,veya bu-buna benzer bir şeye cesaret edebiliyor musunuz?
QQ moar
-
Fatih bunu yazdı
cehennemin ateşini cumhur onat diye bir eleman vardı tek başına söndürdü herif. savsaktaki eleman askere gitmişti gidiş o gidiş askerde adam oldu sanırsam o yüzden bıraktı :)
omg
-
konu epic fail amk.
-
Fatih bunu yazdı
şuan o eleman ceh diye biliyorum birkaç yerde gördüm :)
@
cem-engine hack olarak ne istiyorsun hocam firewall geçme , sistemi analiz etme , sistemden izinsiz dosya kopyalama filan mi yoksa ddos yapıp hiçbir amaca hizmet etmemek mi -
Benim hatirladiklarim halen bircoguyla konusuyoruz.
The_Bekir, Lizozim, Erne, Lupus,Rmx,H4ckinger,Blaster,DJ_lejyoner ,sa0,Crackers_Child,Ejder,Kerem125,Crazy_King,Agd_Scorp vs vs -
Lan CodeCryer diye bi eleman vardı. dehsetialem.com diyede sitesi.. eleman tek tabanca takılıyodu :D en son pikniktube ve aktifhaber.com a çakınca polis enseye bindi içeri girip çıktı. sonradan öğrendimki eleman bizim lisede bnm bi üst devremmiş :D şimdide bi yazılım firmasında sağlam para alıyormuş orda çalışıyormuş..
-
_CD_ bunu yazdıFatih bunu yazdı
şuan o eleman ceh diye biliyorum birkaç yerde gördüm :)
@
cem-engine hack olarak ne istiyorsun hocam firewall geçme , sistemi analiz etme , sistemden izinsiz dosya kopyalama filan mi yoksa ddos yapıp hiçbir amaca hizmet etmemek mi bir arar tv'ye çıkmıştı, yarışma programına katılmıştı uri gellerle birlikte kaşık eğiyorlardı.
bu da videosu:
http://www.dailymotion.com/video/x5d3uf_cumhur-onat-2-performans-fenomen-si_shortfilms
-
Herseyi bitirende bilisim sucları oldu, onceden kimsenin yakalanma riski yoktu; vardıda aslında polisin umrunda değildi.
Metanet tarafından 27/Ağu/12 13:05 tarihinde düzenlenmiştir
Sonradan uyandı tabi devlet buyuklerimiz, o safhadada zamanın saglam adamlarının yasları kemale erdi vs.vs.
Benimde saglam diyecegim adamlar liz0zim, rmx, erne, entrika, crackers_child, nukedx, codexploder'tq, eno7, spy-cx5 dır. -
sydney, karak0rsan, murderkey, registerer, ATmaCA, osC++CoDeR, pang0, UniquE-Key.. ve hatırlayamadığım niceleri..
hala faal olanlardan da; burtay, WHO, fortys3v3n..