Nerde O Eski Hack Grupları Ahh Ahh ..!
-
aLman ; Bir ara sende Cw takılıyordun :)
-
http://www.youtube.com/watch?v=z38Tv-GH_6k
http://www.youtube.com/watch?v=CymkMapFrTU&feature=related
eskilere gidelim biraz :)
-
The Bekir Yakalandı... Sanırım Hala Hapiste. Lizozim Bizzat tanırım. Diyarbakırdan. Arkadaşımdır. Uzun Zaman Oldu Görüşmeyeli. Sanırım Hack ten elini Ayağını Çekmiş... Server ler ile ilgileniyordu en son... Daha neler etti bilmiyorum. Biyotube yi Kodlamıştı O Zamanlar... Dahada Bilgim yok.
Eski Hackler Kalmadı Doğrudur Ancak. Yeni Çıkan Bilişim Yasası Ve Bilişim Masası da Bu Konuda Etkili Olmuştur. O Zamanlar Bilişim Masası Felan yoktu.
-
makets bunu yazdı
sydney, karak0rsan, murderkey, registerer, ATmaCA, osC++CoDeR, pang0, UniquE-Key.. ve hatırlayamadığım niceleri..
hala faal olanlardan da; burtay, WHO, fortys3v3n..
harbi ya ATmaCA vardi dunyaca unlu
-
murdery bunu yazdıFatih bunu yazdı
cehennemin ateşini cumhur onat diye bir eleman vardı tek başına söndürdü herif. savsaktaki eleman askere gitmişti gidiş o gidiş askerde adam oldu sanırsam o yüzden bıraktı :)
hocam.com u kurdu diye biliyorum..yanlış da olabilir ama emin değilim..
evet hocam.com'u kurdu, çoluğa çocuğa filan karıştı bıraktı herhalde bu işleri.
-
Schwarz diye bi eleman vardı. Firmaları hackleyip:
"Milyon Dolarlik systemlerin ? - Pahaly Anti virusler ! Yillarin Muhendisleri - ve Zekanin Yapabildikleri ?" diye index atardı. :D İlginç geldi, o zamanlarda bu tarz cümleler baya meşhurdu.
Daniel-Koo tarafından 02/Eyl/12 12:01 tarihinde düzenlenmiştir
Facebook'un sunucularına saldırıp 30 dakika bembeyaz bir sayfa çıkarmasını sağlayan biri daha vardı nickini hatırlamıyorum ama microsoft'ta çalışmış biriydi. Microsoft'un bikaç şeyine sızmaya çalışınca atmışlar falan.
Kruis, The Jackal, Khe-Chi, KinSize, Erne, Subz3ro, Redline, Crackers_Child bir numaralı adamlar. Daha hatırlayamadım :) -
Nerede o eski kanuni boşluklar aah ah. Nerede telefonla her bilgiyi çekebildiğimiz o eski amele ve kezban bankacılar aah ah...
-
_CD_ bunu yazdı
iskorpitx domain hackerıydı pc veya sistem hackliyemezdi o 2006 veya 2007 de bıraktı o hacki doktoray uzun süredir piyasada yok ama hala cwde takılıyor diye biliyorum
eskiden ne timler vardı ya 2 3 sağlam adam olsun hemen site açar eleman yetiştilirdiler :) tabi şu bilişim şuçları çıktıktan sonra dediğim siteler kapandı çoluk çocuklarda boşta kaldı ne yapsınlar eski lamerleri bile özledim ya hiç olmazsa adamlar ddos ile değil rfi ile birşey yapmaya çalışıyorlardı :)))
favori siteleri realhackers ve cehennem di :) gördüğüm en gereksiz hack sitesi hackeriz.com'du :D üste kocaman yazardı türk hack birliği diye
tbt de de yazıyodu, kökten devrimci radikal hack grubu diye. ???
-
hack akıl işidir analitik zeka gerektirir bu zekasını işleten adamlarda ya egosu için yapar ya para için.Bu şartlarda bu kadar aklı çalışan adam her ikisi içinde başının derde girmesini istemez o yüzden eski eskide kaldı bir daha gelmez.
Tabi ki bilgi gerektirir yazılım bilmen gerekiyor fakat asıl kaynak insandır karşıdaki kişi gibi düşünüp onun nerede ne hata yapmış olabileceğini doğru tahmin edebilmeli işte o zaman potansiyel var derim.Komplike sistemlerde büyük paralar dönen sitelerde ciddi hatalar açıkları tespit edebilmeli, çok basit birşey olur ama bu onu değerlendirir tüm sistemi komple ele geçirir işte o zaman bu adam hacker adını alır :) yoksa shell fso vs çocuk eğlencesi :)
Türkiyenin en büyük 3 datacenterını makinelere erişen(datacenter root :D:D) tüm bilgilerine müşterlerine ulaşan sonra şirketlerle anlaşan birini tanıyorum kimse bilmez bunu bilse zaten yer yerinden oynar o firmaların itibarı kalmaz. Kısacası daha bilmediğimiz neler var neler.Çok sağlam adamlar var ama bu işten elini ayağını çektiler.
-
Savsak tahribat savaşları unutulmaz ya. Ne güzel günlerdi o günler