folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nerde O Eski Hack Grupları Ahh Ahh ..!

Nerde O Eski Hack Grupları Ahh Ahh ..!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek

aLman ; Bir ara sende Cw takılıyordun :)

Emekli
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

The Bekir Yakalandı... Sanırım Hala Hapiste. Lizozim Bizzat tanırım. Diyarbakırdan. Arkadaşımdır. Uzun Zaman Oldu Görüşmeyeli. Sanırım Hack ten elini Ayağını Çekmiş...  Server ler ile ilgileniyordu en son... Daha neler etti bilmiyorum. Biyotube yi Kodlamıştı O Zamanlar... Dahada Bilgim yok.

Eski Hackler Kalmadı Doğrudur Ancak. Yeni Çıkan Bilişim Yasası Ve Bilişim Masası da Bu Konuda Etkili Olmuştur. O Zamanlar Bilişim Masası Felan yoktu.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek
    makets bunu yazdı

sydney, karak0rsan, murderkey, registerer, ATmaCA, osC++CoDeR, pang0, UniquE-Key.. ve hatırlayamadığım niceleri..

hala faal olanlardan da;  burtay, WHO, fortys3v3n.. 

harbi ya ATmaCA vardi dunyaca unlu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek
    murdery bunu yazdı
    Fatih bunu yazdı

cehennemin ateşini cumhur onat diye bir eleman vardı tek başına söndürdü herif.  savsaktaki eleman askere gitmişti gidiş o gidiş askerde adam oldu sanırsam o yüzden bıraktı :)

hocam.com u kurdu diye biliyorum..yanlış da olabilir ama emin değilim..

http://www.hocam.com/uye/25571/cumhur_onat/

evet hocam.com'u kurdu, çoluğa çocuğa filan karıştı bıraktı herhalde bu işleri. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Schwarz diye bi eleman vardı. Firmaları hackleyip: 

"
    Milyon Dolarlik systemlerin ? - Pahaly Anti virusler ! Yillarin Muhendisleri - ve Zekanin Yapabildikleri ?" diye index atardı. :D İlginç geldi, o zamanlarda bu tarz cümleler baya meşhurdu. 

Facebook'un sunucularına saldırıp 30 dakika bembeyaz bir sayfa çıkarmasını sağlayan biri daha vardı nickini hatırlamıyorum ama microsoft'ta çalışmış biriydi. Microsoft'un bikaç şeyine sızmaya çalışınca atmışlar falan. 

Kruis, The Jackal, Khe-Chi, KinSize, Erne, Subz3ro, Redline, Crackers_Child bir numaralı adamlar. Daha hatırlayamadım :) 

Daniel-Koo tarafından 02/Eyl/12 12:01 tarihinde düzenlenmiştir

ne diyon?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Nerede o eski kanuni boşluklar aah ah. Nerede telefonla her bilgiyi çekebildiğimiz o eski amele ve kezban bankacılar aah ah...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek
    _CD_ bunu yazdı

iskorpitx domain hackerıydı pc veya sistem hackliyemezdi o 2006 veya 2007 de bıraktı o hacki doktoray uzun süredir piyasada yok ama hala cwde takılıyor diye biliyorum

eskiden ne timler vardı ya 2 3 sağlam adam olsun hemen site açar eleman yetiştilirdiler :) tabi şu bilişim şuçları çıktıktan sonra dediğim siteler kapandı çoluk çocuklarda boşta kaldı ne yapsınlar eski lamerleri bile özledim ya hiç olmazsa adamlar ddos ile değil rfi ile birşey yapmaya çalışıyorlardı :)))

favori siteleri realhackers ve cehennem di :) gördüğüm en gereksiz hack sitesi hackeriz.com'du :D üste kocaman yazardı türk hack birliği diye 

tbt de de yazıyodu, kökten devrimci radikal hack grubu diye. ???

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

hack akıl işidir analitik zeka gerektirir bu zekasını işleten adamlarda ya egosu için yapar ya para için.Bu şartlarda bu kadar aklı çalışan adam her ikisi içinde başının derde girmesini istemez o yüzden eski eskide kaldı bir daha gelmez.

Tabi ki bilgi gerektirir yazılım bilmen gerekiyor fakat asıl kaynak insandır karşıdaki kişi gibi düşünüp onun nerede ne hata yapmış olabileceğini doğru tahmin edebilmeli işte o zaman potansiyel var derim.Komplike sistemlerde büyük paralar dönen sitelerde ciddi hatalar açıkları tespit edebilmeli, çok basit birşey olur ama bu onu değerlendirir tüm sistemi komple ele geçirir işte o zaman bu adam hacker adını alır :) yoksa shell fso vs çocuk eğlencesi :)

Türkiyenin en büyük 3 datacenterını makinelere erişen(datacenter root :D:D) tüm bilgilerine müşterlerine ulaşan sonra şirketlerle anlaşan birini tanıyorum kimse bilmez bunu bilse zaten yer yerinden oynar o firmaların itibarı kalmaz. Kısacası daha bilmediğimiz neler var neler.Çok sağlam adamlar var ama bu işten elini ayağını çektiler.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Savsak tahribat savaşları unutulmaz ya. Ne güzel günlerdi o günler

Toplam Hit: 10573 Toplam Mesaj: 62