folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nerde O Eski Hack Grupları Ahh Ahh ..!

Nerde O Eski Hack Grupları Ahh Ahh ..!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

dimi ya dimi... hey gidi günler hey..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piskopatix
    piskopatix's avatar
    Erkek
    _CD_ bunu yazdı

iskorpitx domain hackerıydı pc veya sistem hackliyemezdi o 2006 veya 2007 de bıraktı o hacki doktoray uzun süredir piyasada yok ama hala cwde takılıyor diye biliyorum

eskiden ne timler vardı ya 2 3 sağlam adam olsun hemen site açar eleman yetiştilirdiler :) tabi şu bilişim şuçları çıktıktan sonra dediğim siteler kapandı çoluk çocuklarda boşta kaldı ne yapsınlar eski lamerleri bile özledim ya hiç olmazsa adamlar ddos ile değil rfi ile birşey yapmaya çalışıyorlardı :)))

favori siteleri realhackers ve cehennem di :) gördüğüm en gereksiz hack sitesi hackeriz.com'du :D üste kocaman yazardı türk hack birliği diye 

http://web.archive.org/web/20060427202301/http://www.hackeriz.com/

instagram.com/macrlz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hacılar siz bu adamları hep gazeteden yada netten okudunuz. Ben bunların çoğu ile tanıştım konuştum yada mahkemelik oldum =)

Bütün buraya yazılan adamlar içinde (tanımadığım tek tük olabilir ama çoğunu biliyorum) becerikli diyebileceğim kişiler cumur (evet sihirbaz olmasına rağmen) , spycx5.  Bunların dışındada tbt'de baya yetenekli kişiler var.

Bu listedekilerin çoğu muhtemelen bir firmaya alacağınız standart bir ITciden çok daha beceriklidir fakat iyi hacker dersek gerçekten iyilere hakaret olur. Şimdi diceksiniz bu beğenmediğin adamların bazıları zonehda 1000 lerce index atmış neden beğenmiosun... Bakınız bu adamların tipleri şöyle.

• Buradaki adamların bazıları özellikle kendi sitesi olanlar genellikle hacklediklerinin yarısını ibnelikle hacklerler. Mesela çoğu hack sitesinde doğru yanlış girdiğiniz tum sifreler plain save edilir, hacklenecek adam önce kendi ziyaretçi accountlarından aratılır. (ben kendim bile geri açamıyorum buradaki kullanıcının hashli şifresini)
    • Bazıları community kurmayı iyi bilir, üyeleri gazlar kendi adına normalde hackleyeceğinin 50 katı index atar. karşılığında mod fln yapar bunları.
    • Bazıları domain yada subdomainler açar ve olmayan siteleri hackler. Hatta bazen bunu bile yapmazlar. sonrasında bir gazeteci maillistine haber olarak gönderir. Zaten okuyucular hack haberini sevmektedir gazeteciler bayıla bayıla bu hazır haberi yada roportajı gazetelerine eklerler. bu böyle sürer, Internet cafe bile kuramayacak adamlar isim yapar.
    • Zamanında fso açığıyla bir yerine 1000 host hackleyip 1000 site hackledim diye ortaya çıkanlara gülerdik. şimdi gözlerimiz onları bile arar oldu. Çünkü eskiden ortamın seviyesi vardı, yalan yoktu, gündemleri takip edip haber olacak şeylere domain açanlar yoktu artık bu çok yaygın hale geldi.
    • İsim vermek istemiyorum ama bunlardan birinin admini bana şunu demişti, hoca bu adam bana yazlığını vereceğini söylemişti onun adına bisürü index attım zoneh a koydum sonra 2 sene sonra sittir edildim.

Yok hocam bende hep tanıdıklarımı,bildiklerimi yazdım, ama diger gordugum isimler soylediklerinle tamamen uyusuyor.

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    Twitter bunu yazdı
    Benim hatirladiklarim halen bircoguyla konusuyoruz.

The_Bekir, Lizozim, Erne, Lupus,Rmx,H4ckinger,Blaster,DJ_lejyoner ,sa0,Crackers_Child,Ejder,Kerem125,Crazy_King,Agd_Scorp vs vs

redLine vardır. Birde bir aralar DaCracker diye biri ünlendi sonra ona The_Bekir felan dediler.

amaa Cyber-Terrorist(Cyb3rT) diye arap biri vardı onu tek geçerim. sonra S@BUN vardı :D

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Arkadaşlar hack dedinizde bir dosyayı indirip pc ye indiği anda otomatik çalıştıracak bişi yapılabilir mi? Mesela olay şu sanal cd rom gibi yapılıp direk autorun ile içindeki exe nin çalıştırılabilmesi olanaklı mıdır çift tıklayıp çalıştırmaksızın???

Syntax error..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    watervay bunu yazdı

Arkadaşlar hack dedinizde bir dosyayı indirip pc ye indiği anda otomatik çalıştıracak bişi yapılabilir mi? Mesela olay şu sanal cd rom gibi yapılıp direk autorun ile içindeki exe nin çalıştırılabilmesi olanaklı mıdır çift tıklayıp çalıştırmaksızın???

Bahsettiğin şeyler downloaderlar. Web sitesine konulacak java,html,activex tarzı downloaderlarla veya tarayıcı açıklarıyla yapılabilir.

Konu biraz dağıldı..

Bu tarz konularda aklıma hep netdevilz geliyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    isko ve daws unutulmazdır :-)

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek
    Fatih bunu yazdı

cehennemin ateşini cumhur onat diye bir eleman vardı tek başına söndürdü herif.  savsaktaki eleman askere gitmişti gidiş o gidiş askerde adam oldu sanırsam o yüzden bıraktı :)

hocam.com u kurdu diye biliyorum..yanlış da olabilir ama emin değilim..

http://www.hocam.com/uye/25571/cumhur_onat/

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

beyler antikky nerede şimdi baktım en son 2011 de giriş yapmış yetkili değil miydi o sitede

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek

eskiden ;

Cigicigic.com, zaten ilk türk sitelerinden biriydi 1997 kuruldu 2004 yılında yönetim girdim  en son forumu kapattık bizi bitiren sinan oldu aslında  kürşat ilgilenmedi. netstorm vardı admin zaten hiç online göremedim ben onu forumda azrail girerdi oda hiç konuşmaz mesaj atmazdi  ilk3r,rob33n iyi hoş adamlardı bir kac eleman daha vardı ,  realhackers.net, cehennem.com küllerinden bir türlü kurtulamadı :) spymastersnake.org bu da güzek boş site değildi  kanli.net sanaldarbe.com  d0gma.org  şimdi hiç biri  kalmadı 

Emekli
Toplam Hit: 10575 Toplam Mesaj: 62