folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nerde O Eski Hack Grupları Ahh Ahh ..!

Nerde O Eski Hack Grupları Ahh Ahh ..!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

north-team aresi unuttunuz :D hahhahaha

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

bide komik olan bu nick sahiplerinin hepsinin bu yaşına kadar beta erkek olarak yaşamış olması.

QQ

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

cigicigi.com vardı kürşat fln...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hacılar siz bu adamları hep gazeteden yada netten okudunuz. Ben bunların çoğu ile tanıştım konuştum yada mahkemelik oldum =)

Bütün buraya yazılan adamlar içinde (tanımadığım tek tük olabilir ama çoğunu biliyorum) becerikli diyebileceğim kişiler cumur (evet sihirbaz olmasına rağmen) , spycx5.  Bunların dışındada tbt'de baya yetenekli kişiler var.

Bu listedekilerin çoğu muhtemelen bir firmaya alacağınız standart bir ITciden çok daha beceriklidir fakat iyi hacker dersek gerçekten iyilere hakaret olur. Şimdi diceksiniz bu beğenmediğin adamların bazıları zonehda 1000 lerce index atmış neden beğenmiosun... Bakınız bu adamların tipleri şöyle.

• Buradaki adamların bazıları özellikle kendi sitesi olanlar genellikle hacklediklerinin yarısını ibnelikle hacklerler. Mesela çoğu hack sitesinde doğru yanlış girdiğiniz tum sifreler plain save edilir, hacklenecek adam önce kendi ziyaretçi accountlarından aratılır. (ben kendim bile geri açamıyorum buradaki kullanıcının hashli şifresini)
    • Bazıları community kurmayı iyi bilir, üyeleri gazlar kendi adına normalde hackleyeceğinin 50 katı index atar. karşılığında mod fln yapar bunları.
    • Bazıları domain yada subdomainler açar ve olmayan siteleri hackler. Hatta bazen bunu bile yapmazlar. sonrasında bir gazeteci maillistine haber olarak gönderir. Zaten okuyucular hack haberini sevmektedir gazeteciler bayıla bayıla bu hazır haberi yada roportajı gazetelerine eklerler. bu böyle sürer, Internet cafe bile kuramayacak adamlar isim yapar.
    • Zamanında fso açığıyla bir yerine 1000 host hackleyip 1000 site hackledim diye ortaya çıkanlara gülerdik. şimdi gözlerimiz onları bile arar oldu. Çünkü eskiden ortamın seviyesi vardı, yalan yoktu, gündemleri takip edip haber olacak şeylere domain açanlar yoktu artık bu çok yaygın hale geldi.
    • İsim vermek istemiyorum ama bunlardan birinin admini bana şunu demişti, hoca bu adam bana yazlığını vereceğini söylemişti onun adına bisürü index attım zoneh a koydum sonra 2 sene sonra sittir edildim.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek
    Allura bunu yazdı

Aha tbt'ye de index attılar :)

enjoy i'm vaccinated
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

rtamlar güzeldi hack olayı bilişim yasası çıkınca öldü muhteşem bir rekabet vardı  siteler arasında vs çok yeteneklilerde vardı adam belki ders çalışmazdı 4 işleme kafası basmazdı ama oturur deli gibi bu hack işlerine kafa yorardı

gündeme göre site hacklenme olayı çoktu  gündemde ne var mesela osman baydemir  pkkyı savunmuş tak osman baydemirin siteye ya index atılırdı yetenekli olanlar bunun yapardı  ya da bazı yeteneksiz lamerler osman baydemir adına bir domani alıp cw gibi ths gibi ayt gibi siteler  hackledik derlerdi

güzel şeylerde paylaşılırdı ama şuan bilişim yasası çıktı 2008 de bütün herşey bitti benim gözümde bende hep uğraştım yeri geldi saçma bir heves ama zone ilk 35 e kadar bile yükseltim ama 2008 e kadardı herşey sonra herşey bitti

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

edit.

Fatih tarafından 27/Ağu/12 16:30 tarihinde düzenlenmiştir

enjoy i'm vaccinated
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

german bank'ın 1 milyon kredi kartının 1milyon euroya 1 gecede alıcı bulması efsanedir asıl.

peh..

"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

her zamanki gibi birileri gelir ve  o mantıksız gereksiz postu kasar  işte neyse

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 10560 Toplam Mesaj: 62