Nickinizin Anlamı ?
-
High Nitro = Yüksek Nitro
Modifiye ve Hız tutkunu olduğumdan :)
-
adım :|
renegadealien hain yabancı deilde hain uzaylı diye biliyorum ben :D
@ultrasker
o harf i olmalı :D:D
-
ket (engel) + hüda
osmanlıda
Kethüda'nın görevleri şunlardır:
1. Esnafın bütün işlerine nezaret etmek,
2. "Gedik" tabir edilen esnaflık ruhsatının ulaşmasını sağlamak ve ustalık aletlerinin devir-teslimini yapmak,
3. Esnaf arasında çıkan anlaşmazlıkları halletmek,
4. Hükümetin emirlerini yiğitbaşı aracılığıyla esnafa bildirmek,
5. Ceza vermek, kadılıkça verilen cezayı infaz etmek,
6. Usta olacakların tören gününü tesbit etmek. -
bildiğiniz Mastır işte :)
-
amele, bildiğimiz amele.
v.2
-
azrail_rapi Azrail bi Rapci Vardi ama Gerçek Nickim L0qq3nt Ve Loggent Ve xxHideL0qzz Dir Bunların 3 kullanırım Hepsinin Anlamı L0q - Log Kayit Gent Agentteki Genttir
-
1-2 yıldır aynı nicki kullanıyom her gelen sordu meraclitus ne demek diye.bi filmde görmüştüm adamın ismi buydu yarı türkçe ''merak''litus gibi yani
bende biraz meraklıyımdır hoşuma gitti koydum orjinal bişi yinede :D
-
Bu tip başlıkları:
www.frmtr.com/
Da görmek isteriz.
-
matrix filminin hastasyımdır tüm arklar bilir en azında 3 yıl azımdan düşmedi o film ilk film de takıma ihanet adam vardı işte o adam matrix kodları bakıyor işte bende c++ acayip merak sarmısım öyle saf saf bakıyom :D yok su kod du yok bu koddu öyle film i izlerken bizim arkalrdan biri la aynı buda senden amk dedi işte öyle hepaq oludu gitti :D
-
6-7 sene evvel tvde çizgifilm izliodum. çok izlerdim o zamanlar. sonic_x diye bişi vardı. bende burak_x yazayım dedim, öyle kaldı. şimdide değiştirmiyorum/değiştiremiyorum. internette az çok tanınıyorum çünkü. burak_x, bi uydu ismi gibi :D sizce kötü mü?