Nickinizin Anlamı ?
-
Birçoğunuzun nickini doğru tahmin etmiş olmamın verdiği sonsuz mutluluktan döktüğüm gözyaşlarımla yazarken bu postu şunlarıda belirtmeden geçemicem;
Eğer okursanız Renenin nickinin bu topikten belirtilen anlamlardan hiçbirine binaen konmadığını görürsünüz,okula giderken bir tane jipin üzerinde yazan isme ek yaparak böyle bir nick koymuş ama doğuştan mı deistti yoksa bunun anlamınıda bildiği ve sonradan deist oldu diye mi sonundaki eklemeyi yapmış orasını bilemeN..
god
bir sende yanılmışım,ben o nicki hani türkçeye tanrı hesabı olarak çevrilen administratör yetkisi olan nick anlamında olduğu için koyduğunu düşünmüştüm.Nikoteen'e gelince,Nicotina (Nikotin) filminden esinlendim ( filmide izlemeyen varsa mutlaka tavsie ederim..) + Sigarayı çok seviyorum + Gencim,güzelim :) teen'i de ondan dolayı çevirdim hem türkçe niko-tin deki tin'i okunduğu zaman aynen karşılıyo teen eki..
-
nikoteen le beraber üyelik alırken nick ne olsun dedi bende bilmem dedim şöyle adamgibi bişey olsun dedi bende adamgibi olsun dedim ve ölede oldu .ne anlama geldiği zaten aşikar bişey ...adamgibi yani benim gibi :D
-
tanrının kılıcı
-
Rene'nin bir başka anlamı kartal zaten rene kartal anlamı için kullanıyor -
baron_27
ortaçağ avrupasında şovalyenin bi üstü rütbe. sınırda az miktarda toprakları, bi ufak kaleleri bulunur. ülkeye gelen giden bunnardan sorulur.
en karizmatik soyluluk ünvanı,
imiş.
yani iyi bişey :D
_27 ise, tabiki memleketimin plaka kodu, Antep'lilerin %90 ının mail nickinde 27 vardır :))
-
http://img123.imageshack.us/img123/8896/98167bf3.png
-
bir anlamı yok amk bildiğiniz süleyman işte :W
ontediye selamlar burdan
-
benimkini herkes buz , buzul vs. anlamında çıkarıyor ama ben bu nicki seçerken hiç buz veya soğuk şeyler düşünmedim harflerde gizli :) zaten değiştirecem buzul alıyom büzül diyorsunuz thunder yapıyom ekmek diyorsunuz ne lan benim sizden çektiğim. gözümü kapatacam sdkjfaskgbadjf gibi bişey yapacam :D
-
nick benim neyime yaa :D:D direk bu kadar anlamı :) çok tatlı bi anlamı var dimi ? :D
ps: muskete katılıyorum ayrıca böle frmtr konularını burada çoğaltmayalım lütfen:)
-
k...g....d....
adımın ssoyadımın başharfleri gayet sade (: