Nickinizin Anlamı ?
-
Aslen CaPTiK/captikthend ama böle yapasım geldi..Bir cümlenin içindeki kelimelerin baş harflerinden oluşuyor..Bu kadarı yeterli:|
-
Sakat-at öldürülür işe yaramaz. Bende baya depresif zamanlarında bulmuştum. O nun öncesinde WyRus diye geçiyordu. virus işte takla attırınca böyle oluyo. youtube da usbdsmx olarak geçiyor portable 3dsmax işte. deviant art da silent-disk harddisk 'im çok fazla ses yapıyordu onu protesto etmek adına bişiler işte. yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :|
-
hiç kimse dememiş. Nickmatöre yazın merak eden de baksn.
benim ki de şirpençe: Aslan pençesi , bir tür çıban hastalığı, Yavuz sultan selim'i öldüren çıban hastalığı
-
bildiğimiz "serdar" :D nick kullanma gereği hissetmedim :D
ama adımın anlamı Başkomutan başbuğ anlamındadır. -
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------hiç kimse dememiş. Nickmatöre yazın merak eden de baksn.
benim ki de şirpençe: Aslan pençesi , bir tür çıban hastalığı, Yavuz sultan selim'i öldüren çıban hastalığı
-----------------------------
ben dolaylı yoldan dedimde kimse anlamadı herhalde :) -
çin imparatorluğunun başkenti. kürsad ihtilalinin başladiği yer. göktürk'lerin kızılelmasi :)
-
oksijen hayatın temelini oluşturmakta ve en sevdiğim element bence adıda çok ahenkli önce o2 yi kullanıyordum sonra Otwo yapmayı düşündüm ve türkc olarak oksijende karar verdim.
-
Kısa ve Öz
"Revenge" : İntikam "X" : Ben :)
-
recoba=hayranı olduğum futbolcu
20=onun forma numarası:)
-
Toplam Hit: 15005 Toplam Mesaj: 88