folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder ODTÜ Olaylarının Videoları

ODTÜ Olaylarının Videoları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    birgaripaskbestesi bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

Hayır bu hak böyle aranmaz diyen adamlar, bir gün yolda giderken birisi haksız yere tekme tokat dalınca ses çıkarmadan dayaklarını yiyecekler mi?

Odtü de binlerce öğrenci okuyor, neden sadece 50-60 kişiye biber gazı sıkılıyor?

Yol geçen hanı ya orası, polis önüne geleni dövüyor dimi?

35 yaşındayım bu zamana kadar kimse yolda yürürken gelip tekme tokat dalmadı, ne yolda nede üniversitede okurken. Herkes üniversite hayatı geçirdi yada geçiriyor. Herkes ilk önce aynaya bakmalı bence...

http://www.itusozluk.com/image/odtu-ayakta_446113.jpg

50-60 kişi var zaten.

ODTÜ'ye laf atan önce bi ODTÜ'ye girebilecek puanı yapsınlar, o zeka kapasitesine ulaşsınlar ondan sonra atsınlar ne laf atacaklarsa. medyanın gazına gelip gelip laf ediyorsunuz, sanki orada oldunuz, gördünüz ne olup bitti.

=)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

"naziler önce komünistler için geldiler, bir şey demedim çünkü komünist değildim. sonra yahudiler için geldiler ve bir şey demedim çünkü yahudi değildim. sonra sendikacılar için geldiler ve bir şey demedim çünkü sendikacı değildim. sonra katolikler için geldiler ve bir şey demedim çünkü katolik değildim. ve sonra benim için geldiklerinde ise çevremde benim için bir şeyler diyecek kimse kalmamıştı."

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    cagilgurbuz bunu yazdı

Polisin oraya ne amaçla geldiği belli ODTÜ 'ye savaş girer gibi gelirse polis elbette bunlar yaşanır . 

Merak ediyorum öğrencilerin ne yapmasını bekliyordunuz oo tayyip geldi hazır ola geçelim bunu mu bekliyorsunuz ??

Ayrıca ilk ateşin polisten geldiği her yerde söyleniyor sen uyarı falan vermeden sırf protesto yapılıyor diye gaz atarsan ki burada bir öğrencinin başından vurulması da söz konusu arkadaşın yerde bayılmış yatıyor .Elbette tepki sonuna kadar şiddetli olur 

Bunun dışında tayyipin odtüye hangi gelişinde protesto olmamış bunu bilerek geliyor adam üstelik orduyla bunun öğrenciyi korkutmaya çalışmaktan odtüye meydan okumaktan başka hiç bir açıklaması yok.

Hala odtülü öğrencilere terorist diyenler var gerçekten size çok yazık . Adamlar hepinizden daha yürekli madem o göt sizde yok en azından saygı duyun  bugün bütün üniversiteler odtü 'nün yanında her yerde destek eylemleri var . Oturun adam gibi araştırma yapın öyle konuşun .Gruptan 3-5 kişinin yaptığı bir hareketi bütün odtü' ye yaymak kadar aptalca bir şey olamaz.

Polisin oraya durduk yere girme yetkisi yok, kaldı ki polisi çağıran üniversite.

Hoop.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

zaman gazetesinin bir yazısına geldim ki , sol gazetelerde , cumhuriyet gazetesinde bile böyle bulamazsınız. İlginç. Öğrencilere birşey dememiş; başbakan, medya, polislerin yanlışlarını yazmış

http://www.zaman.com.tr/yorum/odtu-olaylari-etrafinda-yanlislar/2033956.html

şaşırttı beni

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

zaman gazetesinin bir yazısına geldim ki , sol gazetelerde , cumhuriyet gazetesinde bile böyle bulamazsınız. İlginç. Öğrencilere birşey dememiş; başbakan, medya, polislerin yanlışlarını yazmış

http://www.zaman.com.tr/yorum/odtu-olaylari-etrafinda-yanlislar/2033956.html

şaşırttı beni

kıyamet alameti bu :|

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcsinx
    arcsinx's avatar
    Erkek

tamamen ortamı yumuşatmak için yazılmış bi yazı bence

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ODTÜdeki teröristlerin elebaşları

1)Can Kaya Hacettepe ünv.Öğrencisi.. .DEVYOL üyesi

2)Güven Kazım Altınkaya Odtü Öğrencisi...DEV YOL Üyesi

3)Tayfun Kaya Ankara Üniv. Öğrencisi...Adam yaralama ve Burhan kuzu ya yapılan saldırının başı

4)Mustafa Bozkurt Odtü Öğrencisi...Terör örgütü DHKPC Alt yapılanması Kaldıraç grubu üyesi Adam yaralama sabıkalı

5)Pınar Ünal...Terör örgütü DHKPC Alt yapılanması Kaldıraç grubu üyesi

6)Mert Atmaca Hacettepe Ünv. Öğrencisi...Terör Örgütü DHKPC Üyesi

7)Batuhan Uluergüven Ankara üniv. Öğrencisi...Terör Örgütü DHKPC Üyesi

8)Bedirhan Şen...Terör Örgütü DHKPC Üyesi

9)İlhan Aslan Hacettepe Ünv.öğrencisi.. .

10)Hasan Koç...Terör Örgütü MLKP Üyesi ...

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    diamonique bunu yazdı

3)Tayfun Kaya Ankara Üniv. Öğrencisi...Adam yaralama ve Burhan kuzu ya yapılan saldırının başı

4)Mustafa Bozkurt Odtü Öğrencisi...Terör örgütü DHKPC Alt yapılanması Kaldıraç grubu üyesi Adam yaralama sabıkalı

Öyle deme ana kuzusu onlar.

Kimsenin ODTÜ'ye laf attığı yok, eğerki 50-60- 100 yada 500 kişi yüzünden 16 bin kişinin okuduğu, ülkemizin güzide bir okulunın adı lekeleniyorsa o zaman başımızı ellerimizin arasına alıp düşünmek lazım.

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    diamonique bunu yazdı

Bunları neye dayanarak söylüyorsun? Kaynağın nedir? Polis kayıtlarını mı inceledin? Dev-yol üye listelerine mi baktın? Tayfun Kaya'yı tanıyor musun?Burhan Kuzu olayını neye dayanarak söylüyorsun? 

Ayrıca bugün ekşisözlük'te bir entry girilmiş çok doğru:

odtu neden destekleniyor farkinda degil misiniz? odtu yalnizca bir okul ziyaretini protesto etmiyor. basbakanin aklindaki bu ozgurluklere pranga vuran zihniyeti protesto ediyor. sorun ozgurluk. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

özgürlüğü, liberallerin standına saldırıp da özgürlükten bahseden komünistlerden öğrenecek değiliz.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
Toplam Hit: 11710 Toplam Mesaj: 107