folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder ODTÜ Olaylarının Videoları

ODTÜ Olaylarının Videoları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

-

izzmarit tarafından 29/Ara/12 17:40 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Yanlis anlasilma. 

Ayro tarafından 29/Ara/12 19:12 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

beyler ben abd deyim. burada polise el hareketi yapsan, vur emri var. en ozgur, en demokratik memleket guya. polisin feci bir dokunulmazligi var. universite kampusunde kaliyorum, istedigi ogrenciyi, istedigi zaman cekip sorguluyorlar ve cok sertler gorunusleri, ciddi bir yapilari var. cok saygisizlar. ama su var ki, istatistiklere gore, universitede son 10 yil icinde hicbir eylem olmamis, adam oldurme, yaralama vs. suc olmamis.

ha bu bilgilendirme. benim fikrimi soracak olursaniz, bence odtu olaylarinda polis yerden goge hakli. 

tayyo kotu bir hukumet olabilir. birincisi en basta bunu sen millet olarak kendin sectin, sectigin gibi devirmesini bilmelisin. ikincisi, muhalefet edilecekse, bu universite ogrencisinin isi degildir. onun isi adam gibi okumaktir. biz de universite okuduk. ucuncusu, ille de universite ogrencisi muhalefet edecekse, boyle muhalefet olmaz. ayip denen birsey var. dorduncusu ise, orasi ne yeri, ne de zamani. tarih olacak bir gun, kara leke oldu.

sozun ozu, ben soyle inaniyorum, odtu olaylari birkac pkk sempatizaninin isi ve bizim odtulu cok zeki arkadaslarimiz(!) onlarin ekmegine yag bal surduler. diyorum ki, polis az bile yapti.

All I need is a possibility.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

beyler ben abd deyim. burada polise el hareketi yapsan, vur emri var. en ozgur, en demokratik memleket guya. polisin feci bir dokunulmazligi var. universite kampusunde kaliyorum, istedigi ogrenciyi, istedigi zaman cekip sorguluyorlar ve cok sertler gorunusleri, ciddi bir yapilari var. cok saygisizlar. ama su var ki, istatistiklere gore, universitede son 10 yil icinde hicbir eylem olmamis, adam oldurme, yaralama vs. suc olmamis.

ha bu bilgilendirme. benim fikrimi soracak olursaniz, bence odtu olaylarinda polis yerden goge hakli. 

tayyo kotu bir hukumet olabilir. birincisi en basta bunu sen millet olarak kendin sectin, sectigin gibi devirmesini bilmelisin. ikincisi, muhalefet edilecekse, bu universite ogrencisinin isi degildir. onun isi adam gibi okumaktir. biz de universite okuduk. ucuncusu, ille de universite ogrencisi muhalefet edecekse, boyle muhalefet olmaz. ayip denen birsey var. dorduncusu ise, orasi ne yeri, ne de zamani. tarih olacak bir gun, kara leke oldu.

sozun ozu, ben soyle inaniyorum, odtu olaylari birkac pkk sempatizaninin isi ve bizim odtulu cok zeki arkadaslarimiz(!) onlarin ekmegine yag bal surduler. diyorum ki, polis az bile yapti.

MErak ediyorum da ; polis gaz bombası atana kadar, öğrencilerin suçlu olduğu kısım hangi kısım bi anlatsana hele ?

---

ODTÜ'lülerde bunu fark edip, sonraki eylemlerini (48 saat olanı) salonda yaptılar. Eğer dikkatle izleseydiniz ipucunu kaçırmazdınız.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Bizim polis işte böyle ancak gitsin kumda oynasın, memuru döver, öğrenciyi döver, emekliyi döver... Odtülü çocuklar da ne pasifmiş lan iki biber gazına dağılıverdiler. Bu muydu odtü odtü dediğiniz. Öğrenci siyasete karışmaz mevzusu da ilginç. Lan öğrenci karışmayacak, memur karışmayacak, işçi karışmayacak, emekli karışmayacak kim karışacak bu ..na koyduğumun siyasetine. Adam kalktı kuvvetler ayrılığı bizi bağlıyor dedi amk. var mı ötesi.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Hocam durup dururken bir ogrenciye niye gaz bombasi atsin polis. Bu ne dusmanlik polise askere boyle yahu. Kimin tarafindasiniz?

All I need is a possibility.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    cordelian bunu yazdı

Memleketimizde emperyalist bir ulkeye adim atmadan isyan cikartanlara hastayim.Dusmaninizin nasil yasadigini gelistigini ezberlemeden onu yikamazsiniz.Emperyalizm 100 ODTU gelse yerinden sallanmaz.Devrim nike ve converse ayakkabilarla tas atmakla,ceplerde Iphonelarla olmaz sanirsam.ODTU TR`de no:1 idi degilmi ?

Bu kadar Tayyip`e,emperyalizme karsi iseniz,Hocanin yaptigi gibi 30 yilinizi davaniza verin.Hukmeden siz olun.Okuyun,soz sahibi olunca,bu olacak ulan diyebilin.

Oyle takim tutar gibi,dava adami olunmuyor sanirsam.

Oyle bagirmakla olmuyor.

Söylediklerinin noktası virgüle bütün herşeyine katılıyorum hocam tek mantıklı yorum senden gelmiş.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

böylede olmalı, benım demek ıstedıgım de bu aq daha sert olacaksınkı sussunlar bizim mılletımız bundan anlar ınsanoglu bundan anlar mılletı gectım sen gidip polisin kalkanıyla oynycan he adamın dötunden kan alırlar kan 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

İlk defa Odtü mezunu olmadığım için üzüldüm. Ayırca bu çocuklara terörist diyen lümpen gençlik için de üzülüyorum. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

aynen katılıyorum ,  Başbakan  bir uydu açılışı için ODTÜ ye gelecek , bazı  toplama öğrenciler protesto ederek gündem değiştirmeye , hükümeti içerde ve dışarda zor bırakmaya çalışacak ,  oraya taşlarla , molotoflarla gelecek poliste hiçbi şey olmamış gibi davranacak değil mi ?

zümsük , yok efendim polis gaz atmasaymış öğrenciler  taş atmazmış , molotof atmazmış ayaklarını geç , polis bu olaylarda istihbaratı aıyor zaten , gelenlerin ne diyetle geldiklerini senden çok daha iyi biliyor. Onları kampüse sokan ODTÜ yönetimi de çok iyi biliyor  neler olacağını.

öğrencilern yaptığı bu protestoları dempkratik hakmış gibi göstermen milleti enayi yerine koymaktan başka birşey değil.  Bunlar  dempokratik yoldan , sandıkta hükümetle başa çıkamayacağını bilenlerin  tezgahları.Güya Hükümeti her ortamda  protesto ederek sanki halk hükümete karşıymıl gibi göstermeye açlışıyorlar.Ondan sonra da ilk seçimde boylarının ölçüsünü  alıyorlar.

Demokratik hak , taşla , molotofla elde edilmez , aranmaz. Tabi devrim (!) yapacağını zanneden bazı terröristler , pkk lılar bu taktiği kullanırlar.Ondan sonra da polisten sopayı yiyince neden se hemen demokratik haklar akıllarına gelip , bazı satılmış basını da arkalarına alarak kendi yaptıkları terörü yok sayıp saldırırlar hükümete , polise.

Toplam Hit: 11757 Toplam Mesaj: 107