folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder ODTÜ Olaylarının Videoları

ODTÜ Olaylarının Videoları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hellaven
    Hellaven's avatar
    Erkek

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    necroshine bunu yazdı

İlk defa Odtü mezunu olmadığım için üzüldüm. Ayırca bu çocuklara terörist diyen lümpen gençlik için de üzülüyorum. 

İnsanoğlu tuhaftır her lafı kaldırmaz, ibne dersin kızar da sikersin aldırmaz. Bu çocuklara terörist diyen insanoğlu Neyzen'in kurduğu cümledeki insanoğlu.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı
    SinusX bunu yazdı

bunlar ilerde doktor öğretmen olacak şu tiplere bak analarına babalarına yazık

Yoo bilim adamı falan olup GökTürk 8-9-10'u yapacaklar.

Heee imam hatip bitirip, başa gelip ülkenin anasını sikse bütün millet zevk alıp destekler ama şans işte

Düşüncelerini destekliyorum ama anarşizme karşıyım 2 tane çapulcu gazlayıp bu hale getiriyor bunları her ne kadar sevmesende karşındaki insann statüsünü görmezden gelemezsin

Birde çöp yakmak ney atkılar ağızda cidden rezillik bu

Si vis pacem para bellum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    necroshine bunu yazdı

İlk defa Odtü mezunu olmadığım için üzüldüm. Ayırca bu çocuklara terörist diyen lümpen gençlik için de üzülüyorum. 

Bu da 8 yıllık forum hayatımda ilk kez eklemesiz, çıkarmasız katıldığım post olsun.

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    student bunu yazdı
    mizahi bunu yazdı

beyler ben abd deyim. burada polise el hareketi yapsan, vur emri var. en ozgur, en demokratik memleket guya. polisin feci bir dokunulmazligi var. universite kampusunde kaliyorum, istedigi ogrenciyi, istedigi zaman cekip sorguluyorlar ve cok sertler gorunusleri, ciddi bir yapilari var. cok saygisizlar. ama su var ki, istatistiklere gore, universitede son 10 yil icinde hicbir eylem olmamis, adam oldurme, yaralama vs. suc olmamis.

ha bu bilgilendirme. benim fikrimi soracak olursaniz, bence odtu olaylarinda polis yerden goge hakli. 

tayyo kotu bir hukumet olabilir. birincisi en basta bunu sen millet olarak kendin sectin, sectigin gibi devirmesini bilmelisin. ikincisi, muhalefet edilecekse, bu universite ogrencisinin isi degildir. onun isi adam gibi okumaktir. biz de universite okuduk. ucuncusu, ille de universite ogrencisi muhalefet edecekse, boyle muhalefet olmaz. ayip denen birsey var. dorduncusu ise, orasi ne yeri, ne de zamani. tarih olacak bir gun, kara leke oldu.

sozun ozu, ben soyle inaniyorum, odtu olaylari birkac pkk sempatizaninin isi ve bizim odtulu cok zeki arkadaslarimiz(!) onlarin ekmegine yag bal surduler. diyorum ki, polis az bile yapti.

aynen katılıyorum ,  Başbakan  bir uydu açılışı için ODTÜ ye gelecek , bazı  toplama öğrenciler protesto ederek gündem değiştirmeye , hükümeti içerde ve dışarda zor bırakmaya çalışacak ,  oraya taşlarla , molotoflarla gelecek poliste hiçbi şey olmamış gibi davranacak değil mi ?

zümsük , yok efendim polis gaz atmasaymış öğrenciler  taş atmazmış , molotof atmazmış ayaklarını geç , polis bu olaylarda istihbaratı aıyor zaten , gelenlerin ne diyetle geldiklerini senden çok daha iyi biliyor. Onları kampüse sokan ODTÜ yönetimi de çok iyi biliyor  neler olacağını.

öğrencilern yaptığı bu protestoları dempkratik hakmış gibi göstermen milleti enayi yerine koymaktan başka birşey değil.  Bunlar  dempokratik yoldan , sandıkta hükümetle başa çıkamayacağını bilenlerin  tezgahları.Güya Hükümeti her ortamda  protesto ederek sanki halk hükümete karşıymıl gibi göstermeye açlışıyorlar.Ondan sonra da ilk seçimde boylarının ölçüsünü  alıyorlar.

Demokratik hak , taşla , molotofla elde edilmez , aranmaz. Tabi devrim (!) yapacağını zanneden bazı terröristler , pkk lılar bu taktiği kullanırlar.Ondan sonra da polisten sopayı yiyince neden se hemen demokratik haklar akıllarına gelip , bazı satılmış basını da arkalarına alarak kendi yaptıkları terörü yok sayıp saldırırlar hükümete , polise.

odtü mezunu musun, odtülü müsün, çalışanı mısın, odtülü tanıdığın mı var, yoksa göktürk-2 nin atılışı için odtüde miydin o sırada ? Klavye başından sallıyor musun yoksa? İlginç (: 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ODTÜ; Devrim Ayakta

Devrim,terörizimle gelmez,yakarak yıkarak,insanların canını yakarak devrimci olunmaz bununla devrim doğmaz.Devrim diyerek sağı solu yakmak yıkmak artık qkk nın işine yarıyor.qkk devrimi(terörizmi) öğrenci guruplarına,sivil toplum örgütlerine çok güzel iteledi.halkın gözünde soyutlaştırmak için ;)

ONEMINUTE tarafından 29/Ara/12 14:42 tarihinde düzenlenmiştir

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

Bizim burda bir laf vardır bok yediğinden başı ağrımak diye odtülü bu gençler için biçilmiş kaftan oluyor bu. Polise saldır, devlet malına zarar ver, sonra özgürlük çığırtkanlığı yap, yok öyle yemezler, kaldı ki odtü öğrencisi bile olmayan adamlar var aralarında.

Hoop.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı
    necroshine bunu yazdı

Bu da 8 yıllık forum hayatımda ilk kez eklemesiz, çıkarmasız katıldığım post olsun.

ben de varım.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

-

izzmarit tarafından 29/Ara/12 17:41 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos