folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder ODTÜ Olaylarının Videoları

ODTÜ Olaylarının Videoları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı
    HeYeT bunu yazdı

Öte yandan taş şişe depoladılar diyorsun da merak ediyorum nerden ulaştın bu bilgiye ? Nasıl ulaştın ? 

benim ünide mersin olay olmadan önce çuvallların içinde getirip taş soda şişesi çalıların dibine yığınak yaparlardı hacım. kaç kere şahit oldum adamın içinde kin var. Hangi hükümet olursa olsun.

Hocam terör örgütü bağlantısı ve dışarıdan gelen öğrencilerin olduğu (hatta çoğunlukta olduğu) zaten belli birşey. Pkklılarında olduğu.

Sorun şu ; bu olayı ODTÜ'lü öğretim üyelerine yıkmak ? ODTÜ'lü gençlere yıkmak ?

hocam ben video ya göre yorum yaptım genelleme her zaman yanlıştır. Başbakan hakkında yorum yapmadım video da ne gördüysem onu söyledim.

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

gene zumsuk gene polemik :D hacım senin nasıl bi düşünce yapın var ya :)

neyse konuya gelirsek çok uzatmaya gerek yok cevap da vermicem ztaen başka, kısaca topunun mına koyim az bile yapmışlar.

ben 7 senedir gidip gelriim daha bi kere polis böyle müdahele etmemiştir. onlar puştluk yapmayıp adam gibi okulunu okusun gıkını çıkaran olmaz.

alayına pkk sempatizanı piçtir.

Düşünce yapınız bu. Muhteşem yüzyıl, pkklı, solcu, Atatürkçü, amerikan karşıtları bu ülkede bölücüdür, tinercidir, Türk değildir.

Bizim savunduğumuz olayda ; polisin tutumu dil, din, renk, ırk ayırmamalı. Taşkınlık yaratmadan önce polis müdahile etmemeli. Hatta polisin tutumu azdırıcı değil, yatıştırıcı olmalı.

Bugün terörist iyi olmuş dersiniz. Yarın yiğeniniz karakolda dövülür. Öbürgün, hitler gibi sırf kürt diye adam vurursunuz , sonrasında müslüman olmayanlar yasalar karşısında diğerleri ile eşit olmaz. 

Saçmalamayın. Teröristlere iyi olmuş diyorsunuz da, oy verdiğiniz hükümet gerçek pkklıları dağlardan davul zurnayla indirdi.

Bunları bana yutturamazsınız o yüzden

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek
    bensiz_aglama bunu yazdı

saçma sapan konuşma

siz kimin tarafındasınız hocam ? 

polise molotof atan kişileri mi savunuyosunuz ? 

renginizi belli edin de  kimle muhattap olduğumuzu bilelim ?

ama bak boş yere celalleniyorsun ilk başlatan kim sen ordan girsene olaya sen bana vuracaksın bende sana elmamı vereceğim yani .

hocam gerçekten ayıp olacak affına sığınarak yazıyorum o yazdığım posttaki kişilerden birisi olarak mı  söylüyosun bu lafı(bu laftan bunu çıkartıyorum hocam yanlışım varsa düzelt)

hadi ben hayvani olarak başlattım diyelim(!!!!!!),sende bu anda boş değilmişsin yanlış bi anda organize oluyosun ve çöp tenekeleri falan yığıyosun yola,o insanlar oraya bildiğin olay çıkartmaya gelmiş,kaldı ki ceplerinde elma yerine taş var.

bunu ancak roman mahallesindeki çocuklar yapar,bi ıslığı çalıp herkez toplanır ya,

yani anlayacağın onlar hiçbir ama hiçbir şekilde masum değiller.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı
    saybirs bunu yazdı

saçma sapan konuşma

Polise molotof atan en fazla 8-10 kişi. Geri kalan 500 öğrenci ne olacak onu söylesene bi ? Bütün öğrencileri, kurumu ve Türkiye'nin önemli öğretim üyelerini zan altında bırakmak nedir ?

hocam senin dediğine görede şu anlam çıkabilir.orada o kadar polis var ama gaz atan içlerinden 5-6 tane.geriye kalan polisler niye zan altında bırakılıyor?

öğretim üyerine gelirsek, başbakanı yada polisi seversin yada sevmezsin,ama orada tarafsız olmaları(en azından bunun belli etmemek) gerektiği halde protestocuları savunursan olayn içine dahil olursun 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Bir tarafı ya da diğer tarafı tutmak zorunda değilsiniz, taraf olmak zorunda değilsiniz ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak malesef doğanızda var. Nasıl güzel genellemeler yapmışsınız. Ne ordaki öğrencilerin hepsi terörist, ne polis olduğu gibi faşist. Ayrıca aynı taraftalardı sonuca bakınca, el birliğiyle, öğrencisiyle polisiyle okulun içine ettiler.

İlk polisin saldırdığı görüntüleri arıyorum, vardı bir yerlerde bulacağım. Sadece slogan atan öğrencilere uzaktan gaz bombasıyla girdiklerini gösteriyordu, bu polis faşizmine örnek olsun.

Bakın şu da az bir miktar polis faşizmine, bir miktar da öğrenci provokasyonuna ve polisin uzlaşmacı tavır da takınabildiğine bir örnek olsun,

http://www.youtube.com/watch?v=7p2PyHLnPNs

izzmarit tarafından 29/Ara/12 02:04 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

hocam kusura bakmada turkiyede yasıyoruz ben bile bugun tramvaylarda giderken korkuyorum biri silahlı eylem yapar bomba eylemı yapar dıye valla eger ımkanım olsa korumalık malzeme tasırdım yanımda he sonra sen bana gel vur sonra ben sana elma gercekten olmaz bak ben partı bıle tutmam ama gercek sunu bılırılım onceden nerdeydı bu arkadaslar sımdı ordalar gelmeselerdı yıne daha ıyı degilmiydi sende akıllı ınsansın bende oda bu da ama dedıgım gıbı tamam ogrencılerde hata yapmıs ama belkı polıs oyle yapmasa ogrencılerde yapmayacaktı bırsey he bunu ogrenemedık eger bırdaha boyle bırsey olursa polıs ellemez ıse o zaman ogrenırız :) ellemeden taskınlık cıkartıyorlar dıye neyse ben yatayım 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Polise istedigi gibi serbestlik veren hukumetin amk..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    jayde bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı
    saybirs bunu yazdı

saçma sapan konuşma

Polise molotof atan en fazla 8-10 kişi. Geri kalan 500 öğrenci ne olacak onu söylesene bi ? Bütün öğrencileri, kurumu ve Türkiye'nin önemli öğretim üyelerini zan altında bırakmak nedir ?

hocam senin dediğine görede şu anlam çıkabilir.orada o kadar polis var ama gaz atan içlerinden 5-6 tane.geriye kalan polisler niye zan altında bırakılıyor?

öğretim üyerine gelirsek, başbakanı yada polisi seversin yada sevmezsin,ama orada tarafsız olmaları(en azından bunun belli etmemek) gerektiği halde protestocuları savunursan olayn içine dahil olursun 

Hoca zaten polisin emir eli olduğunu hepimiz biliyoruz. Sorun oradaki polisin tutumu değil , sorun polise o tutumu sağlayandır. Başbakanın saçma sözleridir. ODTÜ ve öğrencilerini hedef alan sözleridir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı
    saybirs bunu yazdı

saçma sapan konuşma

Madem istiyorsun ;

Atatürkçüyüm. Fakat şu an meclisteki 4 partiden herhangi birine oy vermeyecek olan insanım (vermiyorum da zaten). Hepsi saçmaladılar. Ve komünizm, faşizm, şeriat, osmanlı rejimi (yobazlarımıza selam) ve Cumhuriyet harici her türlü rejiminde karşısındayım.

Teröristleri sevunmuyorum. Polis'in son zamanlarda şiddet konusunda bokunu çıkartmasının, başbakanın sokak ağzında aptal aptal konuşmasının karşısındayım. 

Erdoğanın çıkıp sizin yetiştireceğiniz öğrenciler buysa Türkiye batmış demesi nedir ? türkiye'yi batıran erdoğandır. ÖZelleştiren, satan, amerikanın metresi olan erdoğan hükümetiridir. Özgürlük, eşitlik, demorkasi, cumhuriyet, Atatürk ilke ve inklaplarına düşman olan erdoğandır.

Erdoğanı, erdoğanın polislerini (polis milletin polisi olmalı), hükümet yalakalarını istemiyorum. Bunlara karşıyım ve protesto ediyorum. pkk, terörist, bölücü, komünist, faşist, yada diğer tiplerede karşıyım. Suçlu bulundukları an içeri atılsınlar.

--

Şimdi sıkıntın gitti rahatladın mı ? Eğer öyleyse mantığınıda al, objektif olarak konuşalım. Demokratir, özgür bir ülke nasıl olmalı

yazdıklarının her cümlesini sonuna kadar destekliyorum.

Ama şimdi doğrusunu söylemek gerekirse konu amacından uzaklaştı.Boşbakanın lafları falan beni ilgilendirmez.

Benim demek istediğim devlet malına zarar veren benim gözümde teroristtir

Ben kimseyi zan altında bırakmadım ve bu ince çizginin farkındayım.

"Alayı" sözüne takıldıysan eğer ben videodakiler için dedim onu öğretim görevlisi falan görmedim videoda

daha doğrusu polise taş atmayan insan göremedim 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bu işin arkasında yök yasası var...

görüntü :  hükümetle odtü öğrencileri savaşıyor adeta.

http://www.oynat.tv/Kanal/kanald-haber/odtude-olaylar-nasil-basladi

kaygusuz tarafından 29/Ara/12 02:18 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 11731 Toplam Mesaj: 107