folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Okulda Çok Yalnıızım

Okulda Çok Yalnıızım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek
    mehaba üstadlarım ben lise 2 ye gidiyorum. geçen sene sınıfta arkadaşlarla yine takılıyordum falan ama bu sene hepsi it olmuş ve hiç arkadaşım yok tek başımayım sınıfta hep benle uğraşıyolar dalga geçiyorlar. Sınıfta dersler dışında hiç konuşmuyom tenefüslerde yalnızınım okula gidince tek başıma oluyorum ve canım çok sıkılıyor sadece 2 tane köyden gelen çocuk var onlarla arkdaşlık yapıyorum onlarda sınıfın maskotuu gibi küçük boyluılarr falan filan. Ya çevrem olmadığı için kızlarla bile konuşamıyom bide yanımda bu 2 çocuk oluncaa hiç olmuyor. Okula gitmeyi hiç sevmiyorum. Dershanede öylee .

Yeni wep sitem www.bilisimbilim.com inş reklama girmez::).Yaw reklamsa söyleyin kaldırız. her türlü haberi bulabilirsiniz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    dayı fazla dert etme boşver sanırım içine kapanıksın biraz ortamlara takılmayı dene tanımadığın sınıf arkadaşlarının da yanından geçerken selam ver en azından kupkuru geçme yani o zaman alay konusu olursun okul ortamı ilk günlerde sıkıcı gelebilir ama daha sonra alışacaksın bende lise bitirdim üniv. bitirdim bu yollardan geçtim seni çok iyi anlıyorum sen canını fazla sıkma kendine adam gibi takılacağın şöyle 1-2 adam bul o yeter gerisini salla dediğim gibi kendini pasif gibi yapma hiçbir ortamda ha bir de sınıfın maskot çocukları konuşurken her konuya olur olmaz atlama ortamın nabzını ölç ilk öncelikle

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

en fazla 3 kişiyle takıl bencede adam gibi olsun yeter  atılgan ve konuşkan ol sessiz kalırsan eğer senin üsütne daha çok gelip

daha çok dalga geçmeye çalışırlar dalga geçmeye çalışanıda her seferinde göt etmeye bak bakb akalımbir daha yanaşabiliyormu yanına

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek
    Teşekkürler üstadlarım. Dediklerininizi deniycem sağolun. Ama ALLAH kimseye benim durumumu vermesin

Yeni wep sitem www.bilisimbilim.com inş reklama girmez::).Yaw reklamsa söyleyin kaldırız. her türlü haberi bulabilirsiniz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Nasıl yanlız kalırsın amk :S okul 2000 kişi dershane 1000 kişi toplan 3000 kişi eger sen bu 3000 kişi arasında hala yalnızım diyosan sende büyük bi sorun var :) 3000 kişi arasında kendi ortamını kuramıyosan yasama hoca :P

Konuskan ol atik ol boş boş konusma ama konuskan olcam diye kızlara sıcak davran :D yapbişeler amk :P

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    bende liseyi bitirdim :( geçtim o yollardan ama keşke geçmeseydim keşke 1 yılım daha olsaydı... Neyse
    Git kızlarla ara yap. Beni dinle bak. Git yavaş yavaş kaynaş ama seç sınıfında samimi olabilecek, motor olmayan 2-3 kızla tanış ve olabilrsen de kanki ol. Bunu görünce o diğer oç. arkadaşların daha sana bakmayan, senle alay eden arkadaşların hemen yavşayacaklar sana. Bak biliyom böyle olcak geçtik o yollardan. Böylece ya o arkadaşların eline düşer ya da sana yavşarlar konuşmak için. Kızlarla da samimliğini sürdür, sonra istediğini yap o arkadaşlarınla. Bu dediklerimi düşün, yap.

sanılanın aksine...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackplus
    Blackplus's avatar
    Erkek
    Ya takma kafana arkadaş dediğin nedir bulunur ancak adam gibi arkdaş zor bulunur mesela ben kendimden örnek veriyim lisede okurken lisenin hepsini tanıyodum hemen hemen epeyiylede aram iyyidi veyea ben öyle zannediyomuşum ama iyi gün dostu denilen insanlar çoğu üniye gitttiğimde akıllanmıştım bir insanın güvenebileceği 3 arkadaşı oalcak hiç yoktan benim öyleydi kahhveye okeye hep berarber giderdik taş çalan olmazdı :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    NighT-7 bunu yazdı:
    -----------------------------
    bende liseyi bitirdim :( geçtim o yollardan ama keşke geçmeseydim keşke 1 yılım daha olsaydı... Neyse
    Git kızlarla ara yap. Beni dinle bak. Git yavaş yavaş kaynaş ama seç sınıfında samimi olabilecek, motor olmayan 2-3 kızla tanış ve olabilrsen de kanki ol. Bunu görünce o diğer oç. arkadaşların daha sana bakmayan, senle alay eden arkadaşların hemen yavşayacaklar sana. Bak biliyom böyle olcak geçtik o yollardan. Böylece ya o arkadaşların eline düşer ya da sana yavşarlar konuşmak için. Kızlarla da samimliğini sürdür, sonra istediğini yap o arkadaşlarınla. Bu dediklerimi düşün, yap.

Hacı liseye gidiyo yası 16-17 etrafında sayısı çokça motor olsun lise bu aq aşk mı yasıcan yakaladıgını öpecen :) night dinle ama motor kızda olsun etrafında tabi sağlamıda eksik  etme :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek
    mürit abilerim ben şimdi okula gidiyorum dediklerinizi yapıcam inş sorun çıkmaz:D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

hacı çeneni kullan dalga geçene lafı koy... sakın altta kalma genelde zekası üstüne yorum yok kapasitelerine felan tak

adamların salak muamelesi yap.. arkadaşın olmadğndan değilde insanları kendinden aşşa gördüşün için çewrende kimse

olmadğı havasını yaratmaya çalış.. o 2 çocuğu def et eğer onları mal statüsüne koymuşlarsa seninde o gruba dahil

etmesinler.. eğer bi uğraşın varsa onunla tanınmaya çalış... sınıf maçı felan olursa eksik kalma kesin git.. gizemli takıl

kızlar yaklaşır o zaman ama mal olmak ile gizemli olmak arasındaki farkı iyi belirle...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

TorNaVida bunu yazdı:
    NighT-7 bunu yazdı:

Hacı liseye gidiyo yası 16-17 etrafında sayısı çokça motor olsun lise bu aq aşk mı yasıcan yakaladıgını öpecen :) night dinle ama motor kızda olsun etrafında tabi sağlamıda eksik  etme :)
    :D la herhalde olsun onlarsız olmaz tabii. Ben o konuya göre yazdım. Yoksa bilen bilir beni :D

sanılanın aksine...
Toplam Hit: 8319 Toplam Mesaj: 56