Okulda Çok Yalnıızım
-
lise yıllarımızda özellikle hazırlık ve lise 1 de senin gibi biri vardı bizim sınıfta.Tabiri caizse çocugun agzına sıçıyoduk.Ben onun yernde olsaydım okula gelmezdim bi süre o derece abartıyoduk işi.Ama o da hakediyodu kaşınıyodu yani biz bişey diyince ses çıkarmıyodu tahminim sende böylesin :D ama bizde çok piçlik yapmıştık çocuga cocugun süreklide 6-7 tane biri vardı yani inek falanda degildi.Nese sonra bizim sınıf baktılar çok piç hocalarla falan takışıyoz dagıttılar bizim sınıfı :F çocuguda bizden ayrı bi yere aldılar sonraki 2 senede taşşak geçtik ama biraz daha rahattı tabi :D yani bu yazının ana teması sınıfı degiştirirsen rahatlarsın.
-
siktirsin onlar efendi adamdan anlamıyolar.
muhattap olma onlarla hacı dalga geçerlerse gülme ciddi ol aman sonradan punkçı felan olma kitap oku bilmem ne oku.
senle dalga geçenlerle sende dalga geç kavga olursa dayak yiycem diye korkma dayak yesen bile kimse sana bidaha sataşamaz.
ayrıca ailen en büyük mutluluk kaynağın onlarla samimi ol güvenin artsın kitap okuyuncada artıcaktır.
arkadaşlık kuracam diye millete sulanma sonra göt gibi kalırsın.
hayat piç kardeşim.
sen eminimki efendi adamsın koru efendiliğini. -
aynı bnm durumumda senin gbi 2 ye gçtim bütün arklar 1 de kaldı
yei sınıfta bi allahın kulu yoktu bölüm deiştirdim bşka sınıfa gittim şimdi rahatım milletle taşak gçim
sende öle yp kmseyi zükleme amkk ya
-
birader kimseyi takma cool ol ondan sonacıma karizma ol seninle dalga geçtiklerinde küfret (aşırı değil argo ) gözlerini korkut ders çalış bol bol sınavlardan çok iyi notlar al ki bi boktanlık olunca hojalar senin tarafını tutsun kimse parmak kaldırmadıında sen herkes kaldırdıında sen kaldırma kendine bak saçlarını modaya göre değil sana yakışana göre kestir ezik gibi hissettiğinde kendini başarılı olduun şeyleri düşle ve de asla omuzun çökük kambur yürümü herzaman dik dur al eline beşer kg lık dambıl ağırlık çalış ( gözünü korkuttuklarına yeri geldiinde bi yumrukla inidiresin die ) herkesle konuşma herkese telefonunu verme bolbol aktif etkinliklere katıl ama yanlız çalış lise 2 desin bi gün araştırma yap hojaya ver okutsun birine ( hojalar ders anlatmadıklarında kolaylarına gelir ) mümkünse sıra arkadaşını iyi ve karizma bi erkek yada güzel bi kızla paylaş kızların yanında argo konuş ama çok aşırı olmasın tam karizmayı kurdunmu bi etkinlik bulun sinemaya pikniğe bi yere git en güzel kıza yawşa tawla sınıfta tenefüslerde kızı öp hatta sınınf kalabalıkkende sen onun yanına gitme o senin yanına gelsin (sıra arkadaşını kovala ) ondan sonra zaten kızlar dökülür önüne zaten sonrada sana kimse bişe diemez çünkü zayıflar zayıflarla uraşır sen güçlü olursan zayıflar seninle uraşamaz çok bunalıma girersen gene gel yardımcı oluruz
-
ayrıca küfürden felan geçmiyor bu işler.
efendi ol bilgili olduğunu sergile.
derste arkadaşlarının ilgisini çekecek bir şeyler bul internet bu konuda bana çok yardımcı olur. -
Hacı lise yılları piçlikle,it kopuklukla harcanmayacak kadar güzel yıllardır..Kavga dövüş falan olur bunlar normal şeyler..Senin yapmak gerek ağır olmak,efendi olmak..Efendi adamı her bünye kaldıramaz,her bünye uyum sağlayamaz ona..HEr kız katlanamaz..Efendi adama katlanamayan kızın da yolu bellidir zaten..Ama en harbi kızlar senin yanında olur..Hatta erkeklerden daha fazla kız arkadaşın olabilir...Sonra zamanla kendi ortamın oluşur,günler geçer gider...
Edit: Ayrıca kendini geliştir..Kİtap oku,dergi oku ne bulursan oku...Bilginle ön planda ol,böyle yaparsan hocalarda diğerlerine çıkardıkları zorlukları sana çıkarmıyolar..Diğerlerinin ne dedikleri önemli değil...
-
Benimde durum senin gibi hiç kafa dengi adamım yok kızlarlada 1 kere konuştum o kadar içime çok kapanık oldum çok kötü :( bakalım ne olcak :( galiba çevre yapmak içinde efendi olmak gerekmiyor çünkü malesef yaşıtlarımız piçlerle arkadaşlıkta hep ve bu durum beni çok üzüyor inşallah 1 kişi olsa bile arkadaş bulurum :( çok üzücü bir durum
-
arkadaşlar ergenlik sorunlarımız bunlar merak etmeyin hepsi geçicek.
zaman herşeyin ilacı. -
doktordanger bunu yazdı:
-----------------------------
mehaba üstadlarım ben lise 2 ye gidiyorum. geçen sene sınıfta arkadaşlarla yine takılıyordum falan ama bu sene hepsi it olmuş ve hiç arkadaşım yok tek başımayım sınıfta hep benle uğraşıyolar dalga geçiyorlar.Sana insan gibi davranmayanlara sende insanlik gosterme(hatta insan sinifina koyma). Okuldaki diger kisilerle konus, bir suru arkadas edinebilirsin. Illaki o zibidilere takilacaksin diye bir mecburiyetin/zorunlulugun yok.
Sınıfta dersler dışında hiç konuşmuyom tenefüslerde yalnızınım okula gidince tek başıma oluyorum ve canım çok sıkılıyor sadece 2 tane köyden gelen çocuk var onlarla arkdaşlık yapıyorum onlarda sınıfın maskotuu gibi küçük boyluılarr falan filan. Ya çevrem olmadığı için kızlarla bile konuşamıyom bide yanımda bu 2 çocuk oluncaa hiç olmuyor. Okula gitmeyi hiç sevmiyorum. Dershanede öylee .
Kizlarla mutlaka konus.
En iyi dostun derslerindir. Bunu kendine standart haline getir: Bir hedef sec, ve o hedef'in dogrultusunda calis; bu konuda kendini sartlandirmalisin.
Sirf o itlere canin sikiliyor diye derslerini sakin aksatma, ders kutsaldir.
Eger canini fazla sikiyorlarsa, okul disinda tenha bir alanda yollarini kesip hadlerini bildir. Kamuya acik mekanlarda onlari rezil et, seviyelerini ortaya koy.
Allah'tan baska kimseden cekinme.
-----------------------------
-
Hepinizden ALLAH razı olsun mürid abilerim dayılarım dediklerininiz yapıcam derslerime çalışçam benle uğraşanlarla bende dalcam(inş dayak yemem) kızlarla aramı iyi tutçam.Asosyallikten çıkcam sosyal olcam sağolun abilerim derdime derman oluyonuz
selametle