folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Okulda Çok Yalnıızım

Okulda Çok Yalnıızım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    doktordanger bunu yazdı:
    -----------------------------

yascakucuk bunu yazdı:
    geçmişim yok geleceğimi sikiyim.

+ 31

YAŞADIĞIM İÇİN HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM.. 

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yascakucuk bunu yazdı:
    doktordanger bunu yazdı:

yascakucuk bunu yazdı:
    geçmişim yok geleceğimi sikiyim.

+ 31

YAŞADIĞIM İÇİN HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM.. 

Ya Bak sana oyle bir sovecem burdan ama banlanacam sonunda, kendimi zor tutuyom haberin olsun...

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gece gece saçmaladım k.bakmayın cnm sıkkın

arkadaşlarının amk kardeş sende s.et hepsini

hepsi yalan dostluk arkadaşlık hepsi bi tane olsun gerçek dostun olsun... 

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bak hoca dünyada insan hayatında daha değerli bir şey asla yoktur ,  bidaha sakın oyle pesimist , depresif laflar etme adamın sabaını bozma, arkadaş zaten zor durumda yardımcı olmaya çalışıyoruz, once kendini sev ama fazla abartma...

Akulamatata xD

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

hojam siktir et dert ettiğin şeye bak

kimse sana uymuorsa kimseye takılma al bi kitap oku tenefuslerdede cok daha faydalı olur sana.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Bence senle dalga geçenlerin birinin mevzusu olursa git onlarla hatta amk abart en önde dal fln bişeyler et o zaman senle uğraşmayı bırakabilirler yada farklılığını hissettir zaten anlaşabileceğin adamlar seni bulur bulmazsada sie et tek başına takıl amk piçlik yapıcana onlarla efendi efendi dersini çalış mis gibi bi okul kazanıp 0 dan başlarsın bence:) Not: yüzsüzlük edip adamlarla konuşmaya da çalışma ama zor durulmlarında adamlığını göster ama çok sırnaşma:) Kolay gelsin.

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    denyou_1
    denyou_1's avatar
    Erkek
    eleman sana ne desem ki şimdi ama dur bak buldum birşeyler..senın işler kesat bence.çunku sen daha yalnız hssedrken kendını cevrendekılerı sana yapılan davranız gıbı sende kucumser gıbı bır halın var emınım boyle bır davranısı ben yanlış anlamış olyım hanı koylu arkadasların için diyorum ufak tefek olanlar için..unutma dostunu dadusmanını da sen kendın yaparsın..dıger arkadasların gıbı olma kı dunya uzerındekı ınsanların yalnızlık olyları buyumesın.. sen yalnızsan yalnız olanları bari yalnız bırakma derım..hanı onlar senın halınden daha ıyı anlar gıbı bence dikkatli olmak gerekır...

çılgın TURK
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    poker
    poker's avatar
    Erkek
    abi tavsiyesi ossun ben şu an ünide okuom öncelikle kendine bi tarz yap ama ole artist gibi değil bole sağlam bi kişilik oluştur ayakların yere sağlam bassın ağzından çıkanlar dinlensin bide farklı olucaksın farklı düşünüceksin ağzından çıkana dikkat ediceksin karşındakilerini lafla eziceksiz bilgili olucaksın ki aptal yerine koyucan insanları ve kimseyi takmıcan o şunu demiş şu şunu demiş delikanlı adam gelir adam gibi lafını anlatır demi ole karı gibi konuşmaz yani iş önce kendine güvenmekte gerisi kolay bide biras espri yaptın mı tamam dır bu olay.

yaşanılası çok güzel bi çocuk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Bi kampanya başlat... Gençleri çok etkileyecektir. '31 çekme halay çek!' Diye bi sloganı olsun... Katılım baya bi çok olur. Ve ya başka bişey mesela...

Okulda TAB(Türk Abaza Birliği)'nin bi şubesini aç; en hoş çocuklar kayıt yaptırmak için sıraya girerler alternatif çok. Bunlar içinde bi web sitesi ayar et hatta o zaman popüler olursun. Belkide sınıfın en popüler çocuğu olursun hea? Seni seni...

Toplam Hit: 8334 Toplam Mesaj: 56