Okulda Yaptıgımız İlginç Olaylar
-
Yil 1994 lise 2 lerdeyiz, okul okunacak en guzel yilllar liselerde kredili sistem var o zamanlar.Biz her zaman ki gibi hic okula ugramadan bilardo salonlarindan cikmadan 30 krediyi bi donemde nasil verecez hesaplari yapiyoruz.derslerden ingilizce konu malum fenerbahce o zamanda fenerbahce bugun nasilsa oyle tabii ben besiktasliyim o ayri.Fenerbahce avrupa kupalarinda Cannes a yeniliyo ardindan da Vanspor a yeniliyo.benimde canim sikildi.desk in altindaki defterin sayfalarindan birine fuck you fener yazdim.baska bi sayfaya da s......s Fener yazdim arkadas gordu digerini goreyim dedi al gor dedim havaya kaldirdim kizlar filan gormuslerdi gulustuler.ogretmen bunu farketti.ama fuck you fener i tabii.kizlarin gordugunu degil.Okulda guzel geyik donmustu.o gun ben disiplin sucu aldim ertesi gunu rahmetli pederi okula cagirdilar bisey olmadi tabii.ama o siniftan hala bir araya geldigim insanlar oldugunda gulmekten yikildigimiz guzel bi aniydi o.
-
okulun duvarına gülü birgün celoyu hergün yazdım sprey boyayla kocaman (celo = müdür yardımcısı)
-
Ders boşken ve Bütün okul dersteyken megafon ile koridorda s.kişmeeeeeeek der sınıfa kaçardık:)