Okullarda 3 Saniye Kuralı
-
Herhangi bi hoca size şiddet uyguladığında sizde ona 3 saniye içinde ne vurabilirseniz vurun 3 saniye kuralına giriyor diyolar.Doğruluk payı var mıdır ?
-
Hiçbir şekilde vurmaya hakları yok.
-
bu dediğin hakem gerektirir :)
-
Ben onu bunu bilmemde.4 yıl önce okul müdürü boş odaya çekip tekme tokat girişti tabiri caizse ağzıma sıçtı ama yere yıkamadı yıkılmadım :D
bi ara yumruk attı aldıramadı önümden geçti sonra ayaktaa duramadı tam önüme düştü..Sol yumruguma öyle bi otururduki anlatamam ama hiç bişe yapmadım
kalktı gitti hoca....Aradan 1-2 gün geçince kendi kendime dedimki iyiki vurmamışsın tosun..Hala aynı şeyi söylüyorum -
dostum keklemişler seni
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Artık böyle..
-
archille bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------Artık böyle..
Yasak vurmaları. Ama bunu gidipte MEB'e ispatlayamazsın orası da ayrı bir konu. :) -
doğru ben bizzat uygulamıştım hoca üzerinde ama oradaki olay şu, o 3 saniyede sen o kuralı düşünmüyorsun, anlık gelişiyo olay bir nevi savunma refleks gibi bişi o.
-
Rahat durursanız hiç bir hoca size vurmaz. Rahat durmuyorsanız okulda ne işiniz var a.q. bırakın okumak isteyenler rahat rahat okusun siz de gidin çalışın, en azından ailenize yük olmazsınız.
-
3 Saniye Refleks kuralıdır o niye vurdun denildiğinde refleks dersin bisikimde olmaz.
zaten hoca seni kötü edicek kadar giriştiyse sokarım 3 saniyesine de sende gir.
-
hoca olması vurabileceği manasına gelmiyor disiplin kuruluna sevk edebilir sadece notunu düşürebilir vurduysa gören arkadaşlarını şahit tut idare mahkemesine ver gitsin