folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Okullarda 3 Saniye Kuralı

Okullarda 3 Saniye Kuralı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Orta okulda yediğim dayağı hatırladım, benim favori piçliğim istiklal marşında okulu güldürmekti, güler gibi yapar susardım arka sıralar kopardı, nedensiz gülerdi kalabalık, sonra gülenler dayak yer ben seyrederdim. onun dışında kalıplı olduğum için sancağı ayda bir yada iki kez ben tutardım, dönüşümlü sancak tutan 6 kişi vardık :) ve sancağı tutarken tam o bölgenin üstünde ferhat güzelin mikrofon tutması gibi tutuyor ve sırıtıyordum, gülenler dayak yiyor fakat bir allahın kulu ele vermiyordu, en sonunda birisi olayı müdüre anlatmış, yine istiklal marşı okunucak, bu bana verdi sancağı, ulan bende de şeytan tüyü var o gün adam gibi tuttum, neyse bu kızı çıkardı evire çevire dövdü yalancılıktan :) ihale kızın üstüne kaldı, bende dayanamadım ya dedim hocam vallahi güzel yaptınız elleriniz dert görmesin o kızı da hiç sevmezdim ama kız doğru söylemişti, ben bu eşekliği yaptım :) müdürün suratı birden mor renge döndü adam bana bir girişti, gülmemek için kendimi zor tutuyordum, baktı olmuyor sancağı aldı onunla vuruyor, disipline gittim özürümü diledim yazı yazdım çıktım, hiç bir şey olmadı ve sancağı da tutmaya devam ettim tabi ki düzgün olarak. Bizim dönemimizde okuldan atma, uzaklaştırma, aşağılama, not kırma yerine yapılan terbiyesizlik ölçüsünde dayak atmak tercih edilen bir cezaydı, aileler de bir şey demezdi, haklı olup olmadığına bakardı, haklıysa ailenin sesi çıkmazdı. Öğretmen dövmek, öğretmene vurmak çok yanlış bir olay. Hakikaten çok problemli bir öğretmense yasal yoldan hak aramak en doğru yöntem.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siptar
    siptar's avatar
    Erkek

okulda vurma adaş dışarda denk getir istersen kes bzim bi hoca vardı kapıdan almıodu saçlardan arkdaş çkışta takp edip abisiyle dövdü hoca bidaha hiç bi öğrenciyi çekmio saçlardn yda bşka bi ndn dolayı :D

ben mevlana değilim adam olda gel...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

hangi oyun bu ? link var mı?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Erkek

öyle bişey yok. 

yakın zamanda müdür vurmaya falan çalıştı. 

zaten kafana vuramıyolar. omuz bacak gibi yerlere vurup tartaklıyorlar.

aksi durumda dayak yediğin belli olursa zaten şikayetçi olmak gibi bi durum var.

iyisi mi sana hakaret ettiğinde karşılık vermiceksin mal gibi hocanın yüzüne bakacaksın. en büyük tepkidir.

napıyosun derse hiç bişeeey der, sik gibi bırakırsın hocayı orda.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

hackworm bunu yazdı:
    -----------------------------

:D:D

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RunAway
    RunAway's avatar
    Erkek

NaZi_ bunu yazdı:

hackworm bunu yazdı:

:D:D

Süre kısaymış ama. Kalecilere bile 6 saniye topu atma süresi vermişlerken 3 sn kavga için çok az. 10 a felan çıkarılsın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

Orta okulda yediğim dayağı hatırladım, benim favori piçliğim istiklal marşında okulu güldürmekti, güler gibi yapar susardım arka sıralar kopardı, nedensiz gülerdi kalabalık, sonra gülenler dayak yer ben seyrederdim. onun dışında kalıplı olduğum için sancağı ayda bir yada iki kez ben tutardım, dönüşümlü sancak tutan 6 kişi vardık :) ve sancağı tutarken tam o bölgenin üstünde ferhat güzelin mikrofon tutması gibi tutuyor ve sırıtıyordum, gülenler dayak yiyor fakat bir allahın kulu ele vermiyordu, en sonunda birisi olayı müdüre anlatmış, yine istiklal marşı okunucak, bu bana verdi sancağı, ulan bende de şeytan tüyü var o gün adam gibi tuttum, neyse bu kızı çıkardı evire çevire dövdü yalancılıktan :) ihale kızın üstüne kaldı, bende dayanamadım ya dedim hocam vallahi güzel yaptınız elleriniz dert görmesin o kızı da hiç sevmezdim ama kız doğru söylemişti, ben bu eşekliği yaptım :) müdürün suratı birden mor renge döndü adam bana bir girişti, gülmemek için kendimi zor tutuyordum, baktı olmuyor sancağı aldı onunla vuruyor, disipline gittim özürümü diledim yazı yazdım çıktım, hiç bir şey olmadı ve sancağı da tutmaya devam ettim tabi ki düzgün olarak. Bizim dönemimizde okuldan atma, uzaklaştırma, aşağılama, not kırma yerine yapılan terbiyesizlik ölçüsünde dayak atmak tercih edilen bir cezaydı, aileler de bir şey demezdi, haklı olup olmadığına bakardı, haklıysa ailenin sesi çıkmazdı. Öğretmen dövmek, öğretmene vurmak çok yanlış bir olay. Hakikaten çok problemli bir öğretmense yasal yoldan hak aramak en doğru yöntem.

Öyle deme hacı bazen haddini gerçekten aşan kişiliksiz hocalarda çıkıyor.İnanırmısın senin anlattıklarını bizde yapıyorduk ve dayakta yiyorduk haksızsan velin ses çıkarmaz haklı isen velin hemen okula damlar.Ancak bazen dediğim gibi bazı kendini beğenmiş kişiliksiz kişiler çıkabiliyor.Birçokşeye şahit oldum bu konuda öğretmende sınırını bir yerde bilecek herşey karşılıklıdır yoksa bu iş yürümez...

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Ringde boks macimi yapiyon hocam ole sey mi olur.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Oyle kural fln yok bunlar sehır efsanesı hocam bırakın 3 sanıyeyımı sayıcak mıllet yok reflekstı oydu buydu.

Vurdumu kırın agzını yuzunu sıvılken hıc bı sey olmaz sıvıl oldugun ıcın en fazla notlarını dusuk vermeye calısır bı daha doversın.

www.kriptopedi.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Saybirs bunu yazdı:

Herhangi bi hoca size şiddet uyguladığında sizde ona 3 saniye içinde ne vurabilirseniz vurun 3 saniye kuralına giriyor diyolar.Doğruluk payı var mıdır ?

lisedeyken bizde duyuyorduk bunları :D

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 10848 Toplam Mesaj: 44