Okullarda 3 Saniye Kuralı
-
Bizim lisede hoca bi koyuyodu değil 3 saniyede karşılık vermek 10 dakika yürüyemiyodun bile zaten.
-
3saat bekle okul cıkısında dalarsın
-
Bizim hoca bi koydumu yeniden okulda olduğunu anlaman en az 10 sn kendine gelmen 10 dk etkisinin geçmesi 1 gününüzü alır
-
doğruluğu vardır sadece okulda değil pek çok yerde de geçerlidir. ancak bu tahrik unsuru olduğundan cevap vermenin pek faydası olmayacaktır :)
-
kronik bunu yazdı:
-----------------------------
3saat bekle okul cıkısında dalarsın
-----------------------------3 gün sonra, 3 ay yaz tatilinde okuluna göre 3 haftalık sömestr tatilinde...
-
Ben küçükken mini bir bebeyken hoca askıya asmıştı beni , 3 sn değil indirmese 30 saat birşey yapamazdım.
-
biri lise biri universite olmak uzere 2 hocamla yattim. 3 saniye kuralinin ise yarayip yaramadigini bilmiyorum ama bu mit midir efsanemidir gercekmidir ogrenmenin bir yolu var. UYGULA HACI
-
rakkoc bunu yazdı:
-----------------------------
biri lise biri universite olmak uzere 2 hocamla yattim. 3 saniye kuralinin ise yarayip yaramadigini bilmiyorum ama bu mit midir efsanemidir gercekmidir ogrenmenin bir yolu var. UYGULA HACI
-----------------------------saygılar :D
-
o sana vurduğunda sen hocaya 3 sn içinde vurursan aynı hızla iş bulma yolunda ilerlersin :)
-
bizim zamanımızda da bööle bi söylenti vardı mantıklı ama o anlık etkiye tepki kuralı e bize okulda öğrettikleri de bu değilmiydi anlık acıyla doğan tepki karşı konulamaz bişi :D (la şimdi gaza gelip şımarıp dayak yiyip hocalara dalmayın ha :D)