folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Okullarda Mescit.Siz Ne Düşünüyorsunuz ?



Okullarda Mescit.Siz Ne Düşünüyorsunuz ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Aralık/2005
    Erkek

    yaw arkadaşlar isteyen istediği yerde ibadetini yapar bunu kimse karısamaz onların aile si var zaten bizi ilgilendirmez

    herkes kendi yaptıgından yargılanır ne beni ilgilendiri nede sizi


    cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Ağustos/2006
    Erkek
    Yönetmeliklere baktım okulda mescit suç değil. Okul yönetimi uygun görürse olabilir. İnanç ve ibadet özgürlüğüne göre okulda böyle bişey olabilir. Bunun örneği üniversitelerde var liselerde olmaması için hiç bi engel yok. Bi demiş ki orası kamusal alan. Kamusal alanlar o kadar geniş ki, okullarda üniversitelerde camilerde kamusal alandır. Diyanet işleri başkanlığı devlete bağlı kamusal bi kurum. Bu kadar abartmayın olayı. Milletin özgürlüğü kısıtlanıyo devletin görevi kısıtlamak değil genişletmek. Okulda hristiyan öğrenciler varsa isterlerse onlarada çapel yapılabilir okul bunu yapabilecekse. Bu kadar gerici baskıcı olmayın amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 22/Mayıs/2007
    Erkek
    ben okullarda mescit olmasın beyler bu dine karşı olmamdan değil  size bişe anlatayım sene 1920 ler (bu belgeli) sultan ahmet camin in imamı kayboluyor  a ay ortada yokmuş sonunda cemaat emrak etmiş ner de hoca falan neyse uzatmıyım bir gün imam ingiliz yüzbaşı kıyafeti ile gelmiş yanında askerler falan imam  beni tanıdımız mı demiş cemaat hayır demiş sonra imam şapkasını çıkarmış ben sizin imamınzın namazlarınızı iade edin demiş ve bunun gibi bir çok örnel sünnetsiz imamlar..... neyse 1920 lerde bunlar böyule ise bugün cirit atıyorlardır yorum sizin bugün

    Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Eylül/2005
    Erkek
    Eger namaz kılan bi kisiysem kıLınacak yeri buldugum an kacırmam kılmayan birisysemde kimse beni zorlayamaz ve Bu haberin dogruLuguna inanmıyorum!! Ama okulda da okulun yurdunda da namaz kılıyordum  kimsede bana burası egitim ögretim yuvası diyipte burda namaz kılanamazsın diyemezdi. ibadet etmemi engeLLeyemez nede oLsa ÖZGÜR BİR ÜLKEDE yasıyoruz!

    Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ağustos/2006
    Dişi

    insanlar ibadetleri yapmakta ozguler ancak o yasta cocuklarda bi dayatma olusur oncelikle bir kalabalıga toplu ibadet yaptırırsan buna katılmak istemeyenler ikileme duseceklerdir kendi dusuncelerine uygun yasarken aynı zamanda bir kalabalık tarafından da dıslanma hissi psikolojik sorunlara yol acabilir ki orda idareninde kendi gorusunu belli ettigi bir tutumu var bu cesitli kaygılarada yol acar ogretmeniyle ilişkilerinin notlarının etkilenip etkilenmiyeceginin sorgulamasını yapar ve tum bunlar ciddi kişilik sorunlarına yol acabilir

    hiç çekinmeden yasalara karsı birsey yapıyorsa bu kurum bir korkusu olmadıgınıda gosterir kendi goruslerini isteselerde istemeselerde bi sekilde ogrencilere empoze ediyorlar özgürlük bunun neresinde laiklik bunun neresinde..


    rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackteam_
    hackteam_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Mayıs/2007
    Erkek
    PeTaL bunu yazdı:
    -----------------------------

    insanlar ibadetleri yapmakta ozguler ancak o yasta cocuklarda bi dayatma olusur oncelikle bir kalabalıga toplu ibadet yaptırırsan buna katılmak istemeyenler ikileme duseceklerdir kendi dusuncelerine uygun yasarken aynı zamanda bir kalabalık tarafından da dıslanma hissi psikolojik sorunlara yol acabilir ki orda idareninde kendi gorusunu belli ettigi bir tutumu var bu cesitli kaygılarada yol acar ogretmeniyle ilişkilerinin notlarının etkilenip etkilenmiyeceginin sorgulamasını yapar ve tum bunlar ciddi kişilik sorunlarına yol acabilir

    hiç çekinmeden yasalara karsı birsey yapıyorsa bu kurum bir korkusu olmadıgınıda gosterir kendi goruslerini isteselerde istemeselerde bi sekilde ogrencilere empoze ediyorlar özgürlük bunun neresinde laiklik bunun neresinde..


    -----------------------------
    Birinin namaz kılmasını enqellemek onun özqür olması icin bir cabamıdır ?Hep kendi ideolojik qörüşlerinizle bakıyorsunuz olaya.Birde tarafsızca bakın bakalım ne qöreceksiniz.Görmekten korkuyorsanız o ayrı.

    Hem özqürlük diorsun hem namaz kılınmasın diorsun.Özqürlük buysa öyle özqürlüqün a.q!


    yok imza felan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mayıs/2007
    Dişi

     

     İbadetini yerine getirenlere kimsenin bir şey dedigi yok bazı kişiler belli zamanlarda dikkat çekmek için çeşitli yollara başvururlar bence bu olayda bi tezgah kim ne için kurdu yorum yapamam ama seçimler bunun cevabı olabilir sorun insanların dini inançlarının sömürülmesi zaten bu toplumdaki en büyük kargaşalardan biri laiklik kavramını tam olarak bilinmemesi birine sorarsın dinsizlik der birine sorarsan olması gereken der bi digeri mal mal bakar her şey ortamında yapılmalı dinimiz zaten gereken kolaylıgı saglıyor kaza diye bir şey var bu ülkede bayrak vatan kitap diyince akan sular duruyo birileride bunu koz ediniyo laiksek eger birbirimizin yaşam tarzına ve inançlarına saygı duyalım ama biz saygı duyuyoruz diyede kimse istedigi gibi pervasızca hareket etmesin


    Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sefalbay6
    sefalbay6's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2007
    Erkek
    yine söylüyorum bu sitede çok yanlış insanlar var unutmayın beyler biz bir müslüman ülkede yaşıyoruz bugun okullarda mescitlerin olmasına karşı çıkan insanlar varsa bu onların değil onları yönlendiren dinsizlerin suçudur ben 16 yaşındayım ve anadolu öğretmen lisesinde okuyorum okulumda mescit var boş kaldıkca vakitler geldikce namazımı kılıyorum ve benim gibi bir çok arkadaşım var biz müslüman ülkede yaşıyoruz ancak şua n askeriyeye alınınca sana sordukları sorularda müslüman olduğun gibi şeyler açığa çıkınca almıyorlar seni deden imamsa almmıyorlar seni bu ülkede din özgürlüğüde var mescit yapılır namaz kılmak isteyen kılar kılmak stemeyende önünden geçer mescitin gider bu kadardır MESCİTİN OLMASINI KINAYANLARDA UNUTMASINLAR: KENDİLERİ KINANACAK HALDELER

    [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img513.imageshack.us/img513/9436/images5qi8.jpg[/IMG][/URL]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adige
    adige's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Dişi
    tabi derdimiz kalmadı başka bunları tartışıyoruz millet uzaya çıkıyo liselerde mescit olsunmu olmasınmı oldu kilisede yapsınlar herkes özgürdür ibadet etmek isteyen gider camiye ,kiliseye yapar ,kimene .heheğitim sitemi süper kalite süper bide bu eklensin bravo valla.hehe öğrencilerden bağaş toplayıp okulun içine kaçak camide yapar bunlar enayiler oldukça:)))

    buzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mevan
    mevan's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Mayıs/2007
    Erkek

    Arkadaşlar bu konu hakkında baya bi  haber oldu.Ama benim anlayamadım nokta babanın neden bunu mehkemeye deilde  medyayı tercih etmesi. Sizce bunda önümüzdeki seçimlerin etkisi olabilir mi. İkincisi ise bu yeni olan bişey deilmiş neden daha önce  bu gündeme gelmedide şimdi gündem oldu bende anlayamadım.Bakın islam da hoşgörü vardır osmanlı devletinin izlediği siyasete bakın kimsenin dinine inaçlarına karışmamış herkes istedği gibi inaçlarını yerine getiirmesine olanak tanımış.fethettiği yerlerde ne klise ye karışmış nede onların inançlarına bunu sonucunda kısa bi zamanda yayıldı ve dağılma dönemine kadar  heç bir toplum isyan etmedi benim bildğim kadarıyla.Şimdi bazı arkadaşlar diyorki ibadet yapmak için cami var camiye gitsinler o zaman ibadet sadece camide yapılmaz ne zaman vakti gelmişse namazın o vakitte kılınır camide olması şart deil ki...Burası özgürlükler ülkesi diyoruz peki nedin kişinin özgürlük alanına saldırı yapılıyo. Bu kişisel bi tercik arkadaşlar isteyen istediği gibi dini vecibelerini  yerine getirebilmelidir.Bu vatana ihanet deil vatan bölmek deil  neden bu kadar saptırıldı anlamıyorum.Peki siz nden o zaman misyonerlerin yaptıklarından bahsetmiyorsunuz hristiyanların olmadığı yerde 3 tane klise açıldı sizce bunun maksadı ne söleyin bana.SAkın yanlış anlamayın hristiyanların çoğunlukta olduğu yerde açsınlar kliselerini ibadetlerini yapsınlar ben buna karşı deilim.AMa olaylar bu kadar dar açıdan bakmayalım.Bırakalım herkes istediği gibi dini vecibelerini yapsınlar. Bu suc deil.Asıl suç devleti dolandırıp bankaların kasalarını boşaltan vatanı satan kiişlere yönelelim:Bunlar sadece  bizi birbirimize düşürmekten başka bişey deil.


    HAKKI BATIL YAPANIN HAKKI KÖTEKTİR
Toplam Hit: 16433 Toplam Mesaj: 151