folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Okullardaki Son Durum (Gözlemlerim)

Okullardaki Son Durum (Gözlemlerim)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

abicim dünyada islam düşmanlığı asıl arttı islam terörle bir gösteriliyor gelişmemişlikten tutun da her şey islam coğrafyasında hristyanlar aldı yürüdü ki bakıldığında da zaten en çok inanılan din hristyanlık

adamlr islamın içinde bile ılımlı islam fikirleri vs vs ile hristyanlığa alıştırıyorlarken insanları  nerede islama sevgi arttı yapmayın

sözde müslümanlık arttı ülkede gerçek islam öğrenilse ülkede bu kepazeliklerin yüzde biri olmaz CAhillik artıyor ülkede dini cahillik 

hocam bahsettiğin olay 11 eylülde hat safhaya vurdu ama şimdi bir çok insan islam'a dönüyor.. o 11 eylülde o kulelerde çalışan ve olayı yaşayan adam William Rodrigez müslüman oldu araştırabilirsin nasıl müslüman olduğunu..

avrupada ve amerikada müslüman nüfus artıyor, gerek nüfus fazlalığı ile gerekse insanların islam'a geçişi ile.. evet medya körüklüyor ve islamabofi de yükseliyor ama bir internetin yaygınlaşmasıyla bir çok insan islam'a geçiyor, bunlar benim gözlemlerim ve araştırmalarım tabii..

yazılarımda da değindiğim gibi, toplumumuzda din bilgisi çok iyi değil, cahillik diz boyu, bu sebeple bir sürü hoca türedi ve hepsi ekranlara çıkıp birbirine kafirsin diyorsun.. bunlar gelip geçici şeyler, sadece insanlar yalan yanlış da olsa dine daha yaklaşıyor.. söylemek istediğim çok şey var aslında ama yorumlarımı sitenin kaldıramayacağını düşündüğüm için söylemiyorum.  tekrar söylüyorum bunlar benim tespitlerim.. daha öteleri de var, o tarz bi konu geçerse belirtirim tekrar türkiye nin gelecekteki konumunu v.s.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

yahu % 90 ı müslüman bi ülkede yaşıyoruz çocuklara dini bilgilerin verilmesi neden bu kadar zorunuza gider anlamıyorum.

hocam okula başlamadan dini dayatırsan %90ı tabi ki müslüman olur

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    Limuzinci
    Limuzinci's avatar
    Erkek

agaclar yasken egiliyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

din eğitimi + 18 olmalı.

ya olmuyorsa hepsini bir öğreteceksin. genel kültür olarka.

Din kültürü ve ahlak bilgisi dersin adı , içeriği islam. Nerde dinler ? :) 

%100 Vicdanlı ateistlerden oluşan bir ütopya hayali kuruyorum. İnsanların allahtan korkmak veya kolları kesilecek diye korkmak yerine doğru olmadığı için hırsızlık yapmadığı veya işkence etmediği. Tecavüzün olmadığı...

Neyse, biz gerilemeye devam edelim :) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

din eğitimi + 18 olmalı.

%100 Vicdanlı ateistlerden oluşan bir ütopya hayali kuruyorum. İnsanların allahtan korkmak veya kolları kesilecek diye korkmak yerine doğru olmadığı için hırsızlık yapmadığı veya işkence etmediği. Tecavüzün olmadığı...

+18ine kadar her boku yesin sonra din öğretelim öyle mi :D sesli güldüm.

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    SpectatorX bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

din eğitimi + 18 olmalı.

+18ine kadar her boku yesin sonra din öğretelim öyle mi :D sesli güldüm.

yada hepsine eşit mesafede koysun. sen ham çocuğa nasıl yol verirsen o öyle gidecek seçim şansı vs yok zaten alayının uydurma olduğuna inandığımdan A yada B veya C fark etmez sadece seçim hakkı verilsin kafi. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

okuldaki durumları v.s. bilmiyorum hocam, senin garibine giden olay şu, 1000 yıllık islam geleneği ile gelen bir ülkedeki vatandaşlar zaten dini eğitimler ile diğer eğitimleri bir arada alıyorlardı. bu olay 100 yıldır değişti, şimdi olay aslına dönüyor, bunlar daha başlangıç.. :)) 

yanlıl doğru insanlar dinlerini daha çok öğreniyorlar, ama günümüzdeki insanlara bakınca din adına boş bilgilerle donatılmışlar, bazen sorulara bakıyorum da, sakız orucu bozar mı, tükürmek bozar mı gibi saçma sapan şeyler soruyorlar.. 

senin ya da toplumun belirli bir kesimin kabullenediği şey,insanların müslümanlığa yaklaşmasıdır. ben demiyorum ki öğretenler mümindir.. ama toplum olarak yanlışı ile eksiği ile islam'a doğru gidiyoruz. birazcık tarihi gelişmelere bakarsan siyasi idarenin bu yönde evrildiğini görürsün.. 

benim şahsi düşüncem daha farklı ama var olan gerçekler bu yönde ve bunu değiştirmeye ne senin ne fetullah ın ne kemal kılıçtaroğlunun ne tayyip in gücü yeter.. mutlak bir gerçek olarak görüyorum sadece.. 

Abi senin bu direk dokuz köyden kovulası sözlerin düşüncelerin epey dikkatimi çekiyor. Haydi birlikte kovulalım:

Bu milletin yani anadoluyu yurt edinmiş bizlerin öteden beridir dini islamiyet. Ama bugün ama yarın zaten özümüze dönecektik burası kesin. Burada çok doğru bence.

Ancak artı olarak yine söylüyorum bu patlamayı tetikleyenler hiç tekin değiller. Hayır "sen heryerde kuranı okursun said nurs okuyalım ki burada anlayamayacağın şeyleri de anla" gibi düşünceye sahip abilerin elinde bu patlamalar olmamalıydı.

Öte yandan aşırı derecede bozuk benim dönemim. Ben buna birebir şahidim. Yani körpecik diyosun din eğitimi gereksiz diyorsunuz tamam hadi eyvallah olsun da 5. Sınıfta manitalarıyla gezen uşaklar 6. 7. Sınıfta milli olan paşalar sözde bacılar var. Buna itiraz etmeyip de dine gözümüze çarğıyor ya orasını da anlamıyorum. 

Sİzler dışardan görüyorsunuz ben bu dönemdeyim gözlerimle görüyorum hocalar buraya da dikkat.

Öteden beri dinimiz İslamiyet mi? :D Özümüz mü? :D Lise kitaplarını bırakın da Az bir araştırın Türk tarihini. Türklerde şamanizm, paganizm, göktanrı inançları vardı... Ha bu dediklerim çoğunluğun inancıydı, bunların haricinde hristiyan,yahudi vs Türkler de vardı, hala daha var.(birey olarak değil topluluk olarak bahsediyorum) İsteyen istediği dine inanır, din seçim kan ise kaderdir. Bu yüzden Müslüman olmakla arap olmayı karıştırmamak lazım.

Ha tabi 12-13 yaşında cinsel ilişkiyi de savunmuyorum, ama bunun engeli dini eğitim değildir bunu da çok iyi biliyorum türbanlı bacılardan :)

:)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

tüm mesajlari okudum. bazi arkideşler Türklerin dini taaa öteden beridir islam demis.

baya güldüm pazar sabahi. bunu söyleyen arkideşede diğer arkideşler güzel güzel söyledin hocam diyerek yağlı ballı yalama yapmışlar.

tarihinden bi haber millet olmaya doğru gidiyoruz. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olduk elhamdulillah son 10 yilda. insanlari bir arada tutan sey dinleri degil irklaridir. kendini bir gruba ait hissetme duygusudur. bu icguduseldir.

siz cemaat evlerinde ablacık-abicilik oynamaya devam edin. lklxfjggsdkjflskdjfdlskjfsldkfjsdlk

sanki islam Turklere kabul ettirilirken hic kan dokulmedi.

hadi arkadaslar musluman oluyoruz dendi ve pat diye oldu.

ne guzel demis orhan baba

ya rabbim sen buyuksun. (:

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

yahu % 90 ı müslüman bi ülkede yaşıyoruz çocuklara dini bilgilerin verilmesi neden bu kadar zorunuza gider anlamıyorum.

Sırf bizim ülkemize mi özgü sanıyorsunuz bu din eğitimi.

Gidin dünyayı araştırın adamlar inandıkları din için yemin ediyorlar resmi kurumlarda, cocuklarını tapınaklara kiliselere camilere gönderip dini eğitim almalarını saglıyorlar.

İnançlı olmak kötü birşey değil yıkın kafanızdaki şu kulaktan dolma sagdan soldan duydugunuz bilgileri.

İslama inanın Hrıstiyanlığa inanın budizme inanın farketmez.Ama din kötü değildir hiç bir din insanlara kötü şeyleri öğütlemez.He inanmıyorsanız onada saygım var inanmayın benim için zararı yok ama insanları dine inanmanın kötü birşey olduğunu kanıtlamaya anlatmaya çalışmayın.Bırakın inana inansın inanmayan inanmasın.

İnsanlara zorlama yoksa bırak basını örten örtsün açan açsın..Nasıl dekolte giyen mini etek giyen kişileri, Travestileri küpe takan erkekleri burada kötülemiyorsan başını örteni sakal bıranı da kötüleme..Bırak insanlar kendi secimlerini yapsın.

Gariptir birisi saç sakal uzatsın 1 karış modern giyinsin kimse sacına sakalına karışmaz.ama 1 karış saçı sakalı olan cübbe giymiş birisine karsı hemen tavır alır insanlar.

Arada ki fark ne inandıkları şey mi ?

Hocam aradaki fark şu 1 karış sakalı olan adam seni kendisi gibi yapmaya çalışıyor,bunun için baskı yapıyor.Senin inancına saygı duymuyor ateist yada Hristiyan olsan sana kafir,gavur,sapkın vs gibi yakıştırmalarda bulunuyor.

1 karış saçı sakalı olan modern adam sen rock müzik dinlemiyorsun diye seni kafir ilan edip sana bokdan bir insan gözüyle bakmaz.Yada sana saygısızlık yapmaz.O modern adamın karısı senin karının başı açık yada kapalı diye mahallede arkandan dedikodu yapmaz yada iftira atmaz.

Bir Hristiyan bir Müslüman ülkede rahat yaşayamıyor ama bir Müslüman bir Hristiyan ülkesinde rahatça yaşıyor.Bunun en büyük örneğide Avrupada yaşayan milyonlarca Müslüman.

Ayrıca insan ırkının %90 ı 18 yaşına gelmeden kendi iradesiyle bir dini seçecek olgunluğa ve bilgiye sahip değildir.18 yaşında bir adam hala belinden düşen pantolon giyinip ben herkesden daha farklıyım triplerine girer.Din konusu gibi ciddi bir konuda 13-14 yaşındaki birinin kendi başına seçim yapması bana saçmalığın daniskası geliyor.

Yani senin verdiğin 1 karış saçı sakalı olan cübbeli adamla 1 karış saçlı modern adam arasında dağlar taşlar bir dünya fark var.

u235 tarafından 09/Şub/14 13:43 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

yazdıklarımı anlamayan bazı arkadaşlar türklerin dini taa öteden beri şamanizm falan demişler, ben ne yazmışım? 1000 yıldır demişim, ki burada MÜSLÜMAN selçuklu devletini kast ettim, ama şimdi baktım da yine türk olan karahanlı devleti 840 yılında islamı kabul etmiş, ee islam 6. yüzyılda kabul gelmiş bir din? siz daha neyin hesabındasınız? bundan 5000 yıl önce mi islamı seçmiş olsalardı demek istiyorsunuz :)

ayrıca türklerin islama hizmet etmesi müslümanlığından önce olmuştur, abbasilerin ordusu ekseriyle türk'tü..

neyse daha fazla konuşmaya gerek yok, şaman olmak istiyorsan ol, hatta daha geriye git pagan ol sana karışan eden yok..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 5024 Toplam Mesaj: 46