folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Okullardaki Son Durum (Gözlemlerim)

Okullardaki Son Durum (Gözlemlerim)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

yahu % 90 ı müslüman bi ülkede yaşıyoruz çocuklara dini bilgilerin verilmesi neden bu kadar zorunuza gider anlamıyorum.

Sırf bizim ülkemize mi özgü sanıyorsunuz bu din eğitimi.

Gidin dünyayı araştırın adamlar inandıkları din için yemin ediyorlar resmi kurumlarda, cocuklarını tapınaklara kiliselere camilere gönderip dini eğitim almalarını saglıyorlar.

İnançlı olmak kötü birşey değil yıkın kafanızdaki şu kulaktan dolma sagdan soldan duydugunuz bilgileri.

İslama inanın Hrıstiyanlığa inanın budizme inanın farketmez.Ama din kötü değildir hiç bir din insanlara kötü şeyleri öğütlemez.He inanmıyorsanız onada saygım var inanmayın benim için zararı yok ama insanları dine inanmanın kötü birşey olduğunu kanıtlamaya anlatmaya çalışmayın.Bırakın inana inansın inanmayan inanmasın.

İnsanlara zorlama yoksa bırak basını örten örtsün açan açsın..Nasıl dekolte giyen mini etek giyen kişileri, Travestileri küpe takan erkekleri burada kötülemiyorsan başını örteni sakal bıranı da kötüleme..Bırak insanlar kendi secimlerini yapsın.

Gariptir birisi saç sakal uzatsın 1 karış modern giyinsin kimse sacına sakalına karışmaz.ama 1 karış saçı sakalı olan cübbe giymiş birisine karsı hemen tavır alır insanlar.

Arada ki fark ne inandıkları şey mi ?

Aynen katılıyorum

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

@Prometheus, ağzının yer değiştirdiğini belirtmişsin ama beynin de oraya gitmiş sanırım.. çünkü yazdıklarımı anlamamışsın.. toplumu ilgilendirmeyen konularda daha açık yanı ile ahkam-ı şahsiye konularında orada yargılanır. bunlar miras, evlenme boşanma v.s. gibi şeylerdir.. oraya da yazdım araştır diye, ama işte düz mantık gittiğin için böyle çuvalluyorsun.. süleyman demirel de 1 numaralı müslüman olmuş vay be :) adam masondu, seçimlerde ben mason değilim diye locatadan belge gösterdi diye masonluğu donduruldu.. neyse hocam yaa valla sana boş boş yazıyorum, kendi yoluna bak, hadi kolay gele

@Daniel-Koo, hocam  söylemek istediğim şeyler suç olduğu için bir şey diyemiyorum bu konuda şimdi. ama toplumumuz cahil maalesef.. çünkü bize oyalamak için başka şey verdiler ve bir çok şeyi unutturdular.. yanlız türk'ler için demiyorum, diğer müslüman halklar da cahil kaldılar, ama bundan kurtuluş çok zor değil.. japonya yı araştırdım, adamların kalkınma planı mükemmeldi ve 25 yılda başardılar bunu.. aynısını bizim yapmamamız için bir sebep yok.. 

ve şunu unutma hocam, toplumun liyakati neyse, yönetim de o'dur. bizim toplumumuzda yamuk adam çok olduğu için baştaki adamlar da yamuktur, buna devlet de dahil, kendini hoca diye tanıtan adam da dahil.. bu adamlar Allah'ın dinine savaş açmışlar, şahsi manada yapılan yanlış o kişiyi bağlar ama toplumun önündeysen yaptığın ve yanlış bir şey söyler/yaparsan işte o zaman hem toplumun hem kendisinin yanlışı bağlar bunun da vebali büyüktür.. insanlarımız bilinçli olabilseydi çok şey değişirdi ve böyle adamlara da gerek kalmazdı.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

gerçek islam bu değil 

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

Burayi aliyorum. Aksam yazacagim takipte kalin.

Gercek islami ve nelerin olacagini birde benden okuyun

kafkavari tarafından 09/Şub/14 17:08 tarihinde düzenlenmiştir

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Din kültürü dersine karşı değilim. Karşı olduğum nokta daha aklını bile kullanamayan çocuklara zorunlu olarak müslümanlığın öğretilmesi. Sen bu çocuğa diğer dinleri öğretmiyorsun. Sonrada diyorsun ki ben ingilterede de yaşasam müslüman olurdum. Ya bi siktir git diyorum başka bişey demiyorum.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
Toplam Hit: 5032 Toplam Mesaj: 46