Ölüler Üzerinden Siyasi Rant ( Yok Artık....)
-
Gerçekten görünce çok şaşırdım ve çok pis sövdüm.
Bu kadar paronaya bir yaklaşımla siyasi rant yapılmaz arkadaşlar!
Yazıklar olsun...
Video : http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=2&vid=4409&bid=1&hid=13894505 -
"Chp mhp bırak ölüleri şehitler üzerinden siyasi rant sağlıyor" diyeceğim ama konuyu değiştiriyorum diye banlanacağım...
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
"Chp mhp bırak ölüleri şehitler üzerinden siyasi rant sağlıyor" diyeceğim ama konuyu değiştiriyorum diye banlanacağım...
hacı sen aşk yuvandan çıkma ne işin var burda amk www.akpartiforum.com hadi bi yallah amk ! -
iyi de bu ölüler üzerinden siyaset yapmak değil ki.haberi yapanlara bak :D
komplo teorisini herkes yapabilir.piyasada milyonlarca komplo teorisi geziyor.
17 ağustos depremi hakkında da komplo teorileri havada uçuyor onu neden siyasi rant diye haber yapmıyorlar ? ayrıca depremi israilin çıkardığını söylemek çok büyük bir siyasi rant sağlar.
böyle olaylarla sağa sola saldırmak yerine her türlü şüpheyi sorgulamak lazım.
muhsin yazıcıoğlunun öldüğü kaza da komplo teorilerine konu oldu.onu kullansalar daha iyi siyasi rant olurdu.
hürriyetin ucuz haberciliği..diyecek bişiy yok.
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
hacı sen aşk yuvandan çıkma ne işin var burda amk www.akpartiforum.com hadi bi yallah amk !
-----------------------------Ulaşamıyorum siteye :|
-
HaYVaN bunu yazdı:
tayyip yapmıyo tabi. o direk imralıdakine SAYIN şehitlerimize KELLE şehit annelerinin ağıtlarınada YAYGARA diyo. açık sözlü adam nede olsa. -
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Hayvanlığının doruk noktasındasın, artık saf'ını seç karar ver bizde seni ona göre yorumluyalım.
TBT içinde kendini gizleyen pkk sempatizanlarından farksız yorum yapmaya başladın.
Akp'nin ve Bdp'nin TBT sorumlusu gibi yorumlar yazmaktan vazgeç, birilerini senin düğmene basmış gibisin, saçma sapan yorumlar sarf ediyorsun hacı kendine gel.
Konu içeriği ile yaptığın saçma sapan partizan yorumların arasında ilgi-alaka yok, kendince biryerlere saldıryorsun.
Varsa geçerli bir nedenin STV muhabirinin dangalakça yorumunu açıkla, yok benim amacım farklı diyorsan orası başka,
+
Madem mhp ve chp şehitler üzerinden siyaset yapıyor, neden bu alçakca kan üzerinden yapılan siyaset'in meyvelerini toplayamıyorlar?
% 47 oy alan pari ortada, kimin neler üzerinden siyaset yaptığı aleni şekilde ortadadır.
-
bu ergenekon bu kadar güçlüyse gider bu gözaltıların sebebi olanların başlarına tek kurşunu sıkar.
-
ats30 bunu yazdı:
iyi de bu ölüler üzerinden siyaset yapmak değil ki.haberi yapanlara bak :D
komplo teorisini herkes yapabilir.piyasada milyonlarca komplo teorisi geziyor.
17 ağustos depremi hakkında da komplo teorileri havada uçuyor onu neden siyasi rant diye haber yapmıyorlar ? ayrıca depremi israilin çıkardığını söylemek çok büyük bir siyasi rant sağlar.
böyle olaylarla sağa sola saldırmak yerine her türlü şüpheyi sorgulamak lazım.
muhsin yazıcıoğlunun öldüğü kaza da komplo teorilerine konu oldu.onu kullansalar daha iyi siyasi rant olurdu.
hürriyetin ucuz haberciliği..diyecek bişiy yok.
adam açık açık diyor ki, geçen gün konu buydu şimdi konu bu! üzücü vahim olaymış. üzüldükleriyle alakası yok, gündem değişti diye ağlayacaklar nerdeyse.
ya bırakın millet görmüyor sanki, daldan dala atlayarak gündem değiştirilsin kendilerinin tekerine çomak sokulunca ver yaygarayı.
komplo teorini git muhalefetin üzerinden kur, insanların hayatlarını kaybettiği acı olaylar üzerinden değil! -
"Sevgili seyirciler tabii nasıl bir bağlantı kurabilirsiniz. Biz sadece hatırlatma yapıyoruz. Geçen sene Aralık ayında Bursa'da bir maden kazası meydana gelmişti. 19 madencimiz can vermişti. Peki bu olaydan bir gün önce ne olmuştu hatırlayalım. İstanbul'a cumhuriyet savcılarına İbrahim Fırtına, Aytaç Yalman, Özden Örnek gelip ifade vermişlerdi. Geldiklerinin hemen ertesi günü, pazar akşamı ise Bursa'da 19 madencinin öldüğü maden kazası vuku bulmuştu ... " spikerin ağzından .."
Hemen ardından dün yaşanan hadiseler .. ve olayın komplo diye yorumlanması yada o şekilde yuvarlatılması | bu adam cok filim izliyor galiba .. ? -
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------TBT içinde kendini gizleyen pkk sempatizanlarından farksız yorum yapmaya başladın.
-----------------------------Kaç pkk sempatizanı akp'nin fikirlerini destekliyor sanıyorsun?
Burada çıkan ilk olaylarda dtp üyelerinin akp binalarını taşladığını bilmiyor musun sen? Cahil cahil konuşma.
Mhpyi destekleyenlere daha fazla saygı duyduklarını öğren artık.
Asıl siz pkklıların yaptığı yorumların aynılarını yapıyorsunuz. Kusura bakmayın ama gerçek bu. Bu konuda fikir olarak sonuna kadar aynısınız.