folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ölüler Üzerinden Siyasi Rant ( Yok Artık....)

Ölüler Üzerinden Siyasi Rant ( Yok Artık....)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:
    -----------------------------

sokoban bunu yazdı:

ats30 bunu yazdı:

hükümeti amerikancılıkla suçlayanlar doğanın amerikayla can ciğer olduğunu neden görmezden geliyor ?

asla tek bir medya grubuna bağlanmayın.vaktiniz paranız varsa hepsini izleyin bütün gazeteleri alın.

dikkat ederseniz hükümetin yanındaki medya ve hükümetin karşısındaki medya bir savaş içinde.eğer biz bu savaşı farkedemezsek kutuplaştırmalar neticesinde "sen şucusun ben bucuyum" diyerek parçalara ayrılırız.bu kutuplaştırmaları kimlerin yaptığını zaten herkes biliyor..haberleri izlerken daha dikkatli,önyargıdan uzak,mantıklı olalım.

STV kötü Doğan grubu mükemmel diyen olmadı burada.Doğan grubuyla ilgili derdin varsa onla ilgili konu aç onuda tartışalım.Buradaki mevzu stv nin insanları gerizekalı yerine k < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> oymaya çalışması.

eğer amerikada yaşıyor olsak,bu site bir amerikan sitesi olsa ve biz 11 eylülün ardından 12 eylül günü ikiz kuleleri tartışıyor olsak ve bir haber kanalı da kulelere uçak saldırısının amerikan derin devletinin ortadoğu politikaları için yapıldığını söylese acaba sen yine o kanalı "insanları geri zekalı yerine koyuyor" diye suçlayabilir miydin ? herkesin bildiği üzere olayın akabinde siyasal islam marka örgütü el-kaide hedef gösterilmiş (siyasi rantı fazlasıyla sağlanmış) ve amerika harikalar diyarında serüvenleri başlamıştı...

o zaman tıpkı söylenilenler gibi amerikan kanallarında bunun komplo olduğunu söyleyenler geri zekalı ve art niyetli ilan edilmişti.benzerliğe bakalım.

tekrar belirtmekte fayda var.olayları asla önyargılarımızla hemen hüküm vererek üstünü örtmek gibi bir endişe içinde değiliz.

şüphe hayatından edebileceği gibi hayatta kurtarır..şahsi fikrim şüpheleri araştırmaktan yanadır.

takdiri ilahi olduğu kesinleşirse ihmalleri olanlar varsa onlar hakkında gerekenler zaten yapılır..

Grizu patlaması ve Uçağın binaya girmesi aynı şey değil.Grizunun temeli doğal nedenlerle dayalıdır.Uçağın binaya girmesinin doğal bir tarafı yok.Elmayla Armutu karıştırmamakta fayda var

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

uçağın binaya girmesi olağan birşeydir demedim.hemen suçlanan hedef el-kaide marka örgütü oldu zaten beklenen yani normali de buydu.ama doğruların beklenenler olmadığı birileri tarafından bildirildi.bu "maden kazası" olayında stv ideolojik ya da önyargılarıyla haber yapmış olabilir ona da bişey demedim ama bunu sırf stv dile getirdi diyerek üstünü örtmek mi lazım ? stv değil de habertürk vs yapsaydı nasıl olurdu ? ya da hürriyet vs yapsaydı nasıl olurdu ?

bu sefer de stv siyasi rant diye haber yapmaz mıydı ? şüphelenmek bile yasak hale geldiyse çok tehlikeli bir durumdayız demektir..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:

uçağın binaya girmesi olağan birşeydir demedim.hemen suçlanan hedef el-kaide marka örgütü oldu zaten beklenen yani normali de buydu.ama doğruların beklenenler olmadığı birileri tarafından bildirildi.bu "maden kazası" olayında stv ideolojik ya da önyargılarıyla haber yapmış olabilir ona da bişey demedim ama bunu sırf stv dile getirdi diyerek üstünü örtmek mi lazım ? stv değil de habertürk vs yapsaydı nasıl olurdu ? ya da hürriyet vs yapsaydı nasıl olurdu ?

bu sefer de stv siyasi rant diye haber yapmaz mıydı ? şüphelenmek bile yasak hale geldiyse çok tehlikeli bir durumdayız demektir..

Aynı haberi hangi spiker bu şekilde sunsaydı aynı şeyi tekrarlardım.Bu halkı gerizekalı yerine koymaktır.Çamur at izi kalsın taktiğidir.Bana cemaatleri anlatma senden iyi bilirim merak etme.Ben araştırılmasın demiyorum buyursun araştırsınlar neticede hiçbirşey çıkmayacak ama bir insanı veya kurumu kötülemek için bu kadar alçak seviyelerde gezmelerine gerek yok.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narut_m
    narut_m's avatar
    Erkek

hayvan ve ats30..size bir sorum olacak..bu madende 2006 yılında bir patlamadaha olmuş..acaba o zaman hangi sorunvardıda örtülmek istendi..neden 2006 yılında birpatlama daha olduğunu açıklamıyor..pek sayın! stv sunucusu..adam açık açık diyorki bu olayları yapanlar bu sorguları örtbas edip unutturmak isteyenler diyor..ama işi edebiyata vurup yorumu seyirciyebırakıyor..sen kalemi adamın gözüne soktuktan sonra neye yorum fırsatı bırakıyorsun..neden ülkenin daha öenmlisorunları varken bu cemaat kanalı hep ergenekon üzerinden haberyapıyor..ülkemde başka olaymı olmuyor..ya sizin tuzunuz çokkuru sizebişey dokunmuyor yada bazı arkadaşların dediği düğmesine basılmış makinalar gibi hareket ediyorsunuz..çıkmış diyorsunki yayınlayan siteye bak..görüntü adamın ses adamın daha ne bekliyorsun karşındaki müslümanlık maskesi takmış münafığın dediği şeyi anlamak için..siz gidin başka yerlerde işinizi görün diyecem ama sizin gibiler hep biyerlerde bulunupta suyu bulandırma işini üstleniyor..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

narut_m sen önce kendini haber kanallarından bağımsızlaştırmayı bir dene.ömrümde hiçbir zaman bir haberi sadece tek bir kanaldan ya da gazeteden okumadım.hiçbir zaman da belli görüşleri temel almış insanları sen şucusun bucusun diyerek suçlamadım kutuplaştırmadım.görülüyor ki "kendi kafanda" HayVan ve beni aynı kefeye daha doğrusu kafandaki cemaat kavramının içine sokarak kendini tatmin etmiş,insanları gruplandırmış kutuplaştırmış ve çok önemli birşeyi başarmış gibi "siz" kelimesini kullanmışsın.

peki soruyorum sana stv kanalına haberler gökten mi iniyor ki onu savunalım ? ya da şüpheleri dile getirmek stvcilikse stv de şehit haberleri yapılınca onları söylemek de mi stvcilik? daha fazla cevap verme zahmetinde bulunmamak tartışmanın uzamasına negatif katkı sağlar..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

ats30 hacım meğer senin hakkındaki düşüncelerimde yanılmışım. yani sırf adamları savunacam yazdıklarına baksana. tamam düşünebilir ama canlı yayında bir spiker böyle düşünceleri belirtemez kanıt var mı yok? ama hak veriyorum artık ortalık iddia ediliyorlarla dolup taştıgından olsa gerek döktürmüş...

ayrıca bu dogan holding olayıda ayrı bir olay her alakasız konuda doğan holding gösteriliyor doğan holdingi savunan mı var? bilen biliyor doğanın ne mal oldugunu oda zamanında az yandaşlıgını yapmadı akpnin... aralarında ne tür anlaşmazlık olduysa artık

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narut_m
    narut_m's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:

ayrıca burdaki sorun kimin söylediği değil, bu kadar iğrenç bir şeyi düşünebilecek kadar fesat ve İZANSIZ olabilmeleridir...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Bu haberde yapılan bir tiyatro oyunudur.Amaç ; gerçekten böyle bir şüphenin varlığı değil halk üzerinde ergenekon kullanılarak korku imparatorluğu yaratmaktır.Ve bundan sonra olacak bütün olumsuz şeyler için bir günah keçisi bulmaktır.Böyle saçma şeylere inanan insanlara daha sonra daha ciddi meseleler ergenekon üzerine yıkılırak akp sütten çıkmış ak kaşık gibi gösterilecektir.

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narut_m
    narut_m's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:

narut_m sen önce kendini haber kanallarından bağımsızlaştırmayı bir dene.ömrümde hiçbir zaman bir haberi sadece tek bir kanaldan ya da gazeteden okumadım.hiçbir zaman da belli görüşleri temel almış insanları sen şucusun bucusun diyerek suçlamadım kutuplaştırmadım.görülüyor ki "kendi kafanda" HayVan ve beni aynı kefeye daha doğrusu kafandaki cemaat kavramının içine sokarak kendini tatmin etmiş,insanları gruplandırmış kutuplaştırmış ve çok önemli birşeyi başarmış gibi "siz" kelimesini kullanmışsın.

peki soruyorum sana stv kanalına haberler gökten mi iniyor ki onu savunalım ? ya da şüpheleri dile getirmek stvcilikse stv de şehit haberleri yapılınca onları söylemek de mi stvcilik? daha fazla cevap verme zahmetinde bulunmamak tartışmanın uzamasına negatif katkı sağlar..

benim haber saatim 18.00 da başlar 23.00 da biter..izlediğim dinleiğim veokuduğum haberlerive kaynaklarını açıklamama gerek yok..şu son döneme kadar kimseye necemaatçi nede benzeri bişey demişbirinsan değilim..

stv haber kanalına haberler CHA dan gelir ve o da cemaat kaynaklı ajanstır..ayrıca senin dediğin şehit haberlerini STV kanalının hangiöncelkite verdiğine dikkat et..fazla rengini belli etmemeye çalışıyorsun yok ben o yada bu cu değilim demeye çalışıyorsun ama burda herkes senin tarafını anladı..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narut_m
    narut_m's avatar
    Erkek

şu anda yönetimde olan hükümetimizin yaptığı şey yoksulluk ve korku kanalları ile halkı kontrol vetesiraltına almaya çalışmak..bu türhaberve yorumlarda onların genel yansıması..

Toplam Hit: 14842 Toplam Mesaj: 130