Ölüler Üzerinden Siyasi Rant ( Yok Artık....)
-
bu asım yıldırım spikerine göre şu olayda gerçektir..
antalyada bu sene bol yağmur yağdı...bu yağmurların yağması bu askerler yüzünden oldu antalyada turist görmek istemiyor bu askerler sevmiyo bu askerler turistleri o yüzden bol yağmur yağdırdılar turistleri kaçırdılar güzelim antalyadan :)
bu spikere inananlar malesef var..adamlar dini kullanıyor mutlaka doğru söylüyor diye düşünüyorlar. milleti aptal yerine koyuyorlar...
-
DjBarky bunu yazdı:
-----------------------------
Ak Partiyi Savunanlar ? Size Geri Zekalı Diyorum... Nedenmi ? Eğer bana akpartinin olumlu birşeyini söyleyebilirseniz sözümü geri alacagım ve Bütün site halkının onunde yeni konu acıp ben geri zekalıymısım diye yazacagım varmı o savundugu partinin o kansızların olumlu bir hareketini söyliyebilicek ak parti'li ?
sordular: kızmaz mısın hakaret etse biri?
dedi: sevinirsem gerçekten vardır yeri;
tanrı edep verseydi şayet böyle hayvana,
benim nasıl çıkardı insanlığım meydana? -
rhodostethia bunu yazdı:
DjBarky bunu yazdı:
Ak Partiyi Savunanlar ? Size Geri Zekalı Diyorum... Nedenmi ? Eğer bana akpartinin olumlu birşeyini söyleyebilirseniz sözümü geri alacagım ve Bütün site halkının onunde yeni konu acıp ben geri zekalıymısım diye yazacagım varmı o savundugu partinin o kansızların olumlu bir hareketini söyliyebilicek ak parti'li ?
benim nasıl çıkardı insanlığım meydana?
cümlelerini insanların anlayabileceği şekilde kurup yazarsan iyi edersin. -
DjBarky bunu yazdı:
rhodostethia bunu yazdı:
DjBarky bunu yazdı:
benim nasıl çıkardı insanlığım meydana?
cümlelerini insanların anlayabileceği şekilde kurup yazarsan iyi edersin.-----------------------------
diyor ki sende terbiye olsaydı benim insanlığım anlaşılmazdı.
edit: şiirden anladığım bu !
-
http://haber.mynet.com/detay/politika/sakiktan-sok-iddia/497368
-
Asosyal bunu yazdı:
-----------------------------baykalın erdoğanın siyasi yasağını kaldırmasında katkıda mı bulunmuş birşeyler olmuş.Baykalada güvenilmez.Mecliste en fazla 10 adam vardır.Gerisini yaksan bile karbondiyoksitleriyle zarar verirler.
-
zumsuk bunu yazdı:
Asosyal bunu yazdı:
-----------------------------baykalın erdoğanın siyasi yasağını kaldırmasında katkıda mı bulunmuş birşeyler olmuş.Baykalada güvenilmez.Mecliste en fazla 10 adam vardır.Gerisini yaksan bile karbondiyoksitleriyle zarar verirler.
-----------------------------verdiğin sayı bayağı uçuk olmuş yoktur o kadar.
-
bıraksınlar bunu :) daha önce seçimlerde de karayalçın için pkk'lı demişlerdi. bu sakık akp kuklası, entel maganda :)
-
zumsuk bunu yazdı:
mqstar bunu yazdı:
Hocam rahatlık biyerlerine batıyor galiba...
-----------------------------klasik akpli savunması, bir cevap yok, bir ispat yok birşey yok ama olsun laf var.Boş teneke misali..
Klasik savunmaymış bu bir tavırdır, seni de görüyoz forumun heryerini ispatla dolu, boş çöp tenekelerle doldurmuşun