Ölüler Üzerinden Siyasi Rant ( Yok Artık....)
-
O resimler ne süper.tanzimat dönemi başbakanı (sadrazam) Mustafa reşit paşa da Osmanlıyı otomatik olarak iflas ettirmişti.o da mason du bunlarda mason.yaptıklarını görmezden gelip onlara bağlanmak gaflettir.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Bir memur çocuğu olarak gelişmekte olan ülkeler içinde en iyi şartlar altında yaşıyorum.
Bir memur çocuğu en pahalı sigarayı alabiliyor; bir memur çocuğu okulda kitap sıkıntısı çekmiyor ve yine bir memur çocuğu arkadaşlarıyla lüks olmasada iyi yerlerde takılabiliyor. Kitap demişken üniversite hariç beleş zaten. Üniversitede de bunun gerçekleşmesi yakın.
Kaç gelişmekte olan ülke beleş kitap veriyor sorgulamak lazım.
Daha iyi olabilir olmak zorunda. Ancak gelişmekte olan bir ülke için fazlasını istemek mantıksızdır.
-----------------------------yeter amk dayanamadım.şunlara cevap ver!
doğalgaz götümün dibindeyken benim ben neden 300 tl ödedim geçen ay?
neden elektrik yurtdışına satılıyor diye gurur duyulurken ben elektriğe geçen ay 80 lira ödedim?
neden su sıkıntısı yok iken su parasına geçen ay 60 lira ödedim?
neden? çok iyi yapıyorlar ya eğitim sistemini 100 kişi okuduğum sınıfta harç parası diye 500 lira ödedim?
Neden ben harçlığım yetmediğinden ihtiyaçlarımı karşılayamadığımdan haftasonları çalışmak zorundayım bana bunların cevabını verin ulan yalaka herifler.
yeter ulan her konuya pandik atıyosun.herşey çok güzel bu ülkede dimi?çık ulan gel benim mahalleme fakirliği biliyorsun ya sen.
gel mahalleme pazardan çürük toplayan insanları gör.ben gecenin birinde işten dönerken üstgeçitte 70 yaşındaki kadının yavrum nolur bi ekmek parası dediğini duy.
Ama nerden biliceksiniz ki ulan siz.yaslamışsınızdır arkanızı sağlam bi yere hayatınıza bakıyosunuzdur.
-
Ak Partiyi Savunanlar ? Size Geri Zekalı Diyorum... Nedenmi ? Eğer bana akpartinin olumlu birşeyini söyleyebilirseniz sözümü geri alacagım ve Bütün site halkının onunde yeni konu acıp ben geri zekalıymısım diye yazacagım varmı o savundugu partinin o kansızların olumlu bir hareketini söyliyebilicek ak parti'li ?
-
Hayvan kardeş tüm konuyu okumadım.. Hatta haber içeriğine bile bakmadım :D Olayın ne olduğunu bile bilmiyorum yani..
SAdece sana helal olsun demek istiyorum .. Mübarek cyborg,robocop gibisin...Tek kişilik ordu. :D
Neyse kolay gelsin hocam sana :D:D:D:
-
HaYVaN bunu yazdı:
argent bunu yazdı:
2002ıden sonrakı durumlarına at gözlüğüyle bakıyosun nedense???
-----------------------------Bir memur çocuğu olarak gelişmekte olan ülkeler içinde en iyi şartlar altında yaşıyorum.
Bir memur çocuğu en pahalı sigarayı alabiliyor; bir memur çocuğu okulda kitap sıkıntısı çekmiyor ve yine bir memur çocuğu arkadaşlarıyla lüks olmasada iyi yerlerde takılabiliyor. Kitap demişken üniversite hariç beleş zaten. Üniversitede de bunun gerçekleşmesi yakın.
Kaç gelişmekte olan ülke beleş kitap veriyor sorgulamak lazım.
Daha iyi olabilir olmak zorunda. Ancak gelişmekte olan bir ülke için fazlasını istemek mantıksızdır.
Hocam rahatlık biyerlerine batıyor galiba... -
mqstar bunu yazdı:
Hocam rahatlık biyerlerine batıyor galiba...
-----------------------------klasik akpli savunması, bir cevap yok, bir ispat yok birşey yok ama olsun laf var.Boş teneke misali..
-
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=3410
-
DjBarky bunu yazdı:
Ak Partiyi Savunanlar ? Size Geri Zekalı Diyorum... Nedenmi ? Eğer bana akpartinin olumlu birşeyini söyleyebilirseniz sözümü geri alacagım ve Bütün site halkının onunde yeni konu acıp ben geri zekalıymısım diye yazacagım varmı o savundugu partinin o kansızların olumlu bir hareketini söyliyebilicek ak parti'li ?
öyle deme hocam milletin açlıktan ağzı kokuyo ama aqp bedava kitap dağıttı. -
feel_me bunu yazdı:
DjBarky bunu yazdı:
öyle deme hocam milletin açlıktan ağzı kokuyo ama aqp bedava kitap dağıttı.
:) -
Edit.