Ölüler Üzerinden Siyasi Rant ( Yok Artık....)
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------
HaYVaN bunu yazdı:
"Chp mhp bırak ölüleri şehitler üzerinden siyasi rant sağlıyor" diyeceğim ama konuyu değiştiriyorum diye banlanacağım...
hacı sen aşk yuvandan çıkma ne işin var burda amk www.akpartiforum.com hadi bi yallah amk !
sende osman amcanın evine git propaganda yapcak bişe bulamadım yeni malzeme varmı de.. yoksa bunu daha önce dedin de, od san bizim partiyi övücek bişeyler bulamıyorsn iktidarı yericek bişeyler bul mu dedi :D euheuhue -
KaRaKuLe bunu yazdı:
IRET sen ne salak adamsın ya aptal saptal resimler koymuşsun ne alaka ya :)
Hayvan ats hacım bırakın bu işleri ya kime niye laf yetiştiriyorsunuz ki ? Işıktan köre ne ?
-----------------------------iret aslında size o taptıgınız adamın kimin köpegi oldugunu göstermeye çalışıyor senin hayvan ve ats30'a dedigin gibi bende iret'e sesleniyorum bırak hacı bu tür şeyleri kime niye ispatlamaya çalışıyorsun ki? ışıktan köre ne ?
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
Hayvan ats hacım bırakın bu işleri ya kime niye laf yetiştiriyorsunuz ki ? Işıktan köre ne ?
-----------------------------bunu gerçek hayatta yüzüme karşı da söyleyebilir misin?
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------bunu gerçek hayatta yüzüme karşı da söyleyebilir misin?
Oyunu verdiği kişilerle sana, bana, bize yeterince küfrediyor zaten. Memleket elden gidince altinda bi donla kaldığında noluyo lan? Dediklerinde anlaticam ben onlara. Resim koymak için harcadığın enerjiye yazık salla. -
stv iyice sapıttı..Hayvan kusura bakma sen de sapıttın hocam.
-
manyaki bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
KaRaKuLe bunu yazdı:
Oyunu verdiği kişilerle sana, bana, bize yeterince küfrediyor zaten. Memleket elden gidince altinda bi donla kaldığında noluyo lan? Dediklerinde anlaticam ben onlara. Resim koymak için harcadığın enerjiye yazık salla.
-----------------------------hacı inan bazen bizde böyle düşünüyoruz ama çocuklarının,torunlarının haydi bizimkileri geçtik onların çocuklarının,torunlarının suçu ne?
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------manyaki bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
KaRaKuLe bunu yazdı:
Oyunu verdiği kişilerle sana, bana, bize yeterince küfrediyor zaten. Memleket elden gidince altinda bi donla kaldığında noluyo lan? Dediklerinde anlaticam ben onlara. Resim koymak için harcadığın enerjiye yazık salla.
-----------------------------hacı inan bazen bizde böyle düşünüyoruz ama çocuklarının,torunlarının haydi bizimkileri geçtik onların çocuklarının,torunlarının suçu ne?
Bu salak olayı bitirebilecek olanlar zaten o çocuklar ve o torunlar hocam -
IRET bunu yazdı:

bu herif peygamber ilan edilmemişmiydi ya:D -
zinciri kapanmış... kapanmasaymış varya ortalıgın anasını si....
-
vay anasını satıyım ya. böyle orospuçocuksal,böyle beyinsiz bir düşünce olabilirmi ya :D bide bunları savunanlar var amk..