folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ölüm Döşeğinde İtiraf Etti - ABD"Nin 60 Yillik Sirri

Ölüm Döşeğinde İtiraf Etti - ABD"Nin 60 Yillik Sirri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek
    Ölümden 1 yıl sonra mektubu açıldı. Amerikan ordusunun 60 yıllık sırrı ortaya çıktı. Amerikalı eski bir askeri yetkili, 60 yıl önce ABD’nin New Mexico eyaletindeki Roswell askeri üssü yakınlarına düşen cismin içinde uzaylı cesetleri de bulunan bir UFO olduğunu ve bunların Amerikan ordusu tarafından gizlendiğini ölüm döşeğinde itiraf etti. O dönemde üssün halkla ilişkiler subayı olan ve geçen yıl ölen Teğmen Walter Haut, ölümünden sonra açılmak üzere yazdığı mektupta, ABD ordusunun birçok teknolojiyi bu "kazada" ele geçen dünya dışı uzay mekiğinden aldığını iddia etti. O zamanlar UFO iddialarını yalanlayan Haut, mektubunda üs komutanı Albay William Blanchard’ın kendisini 84. no’lu hangara götürdüğünü, 5 metre uzunluğunda, 2 metre genişliğinde, yumurta şeklindeki metalik uzay mekiği ile 120 cm boyunda, büyük kafalı iki uzaylı cesetini gösterdiğini yazdı. Haut, yufka kadar ince olmasına rağmen demirden daha sert duran malzemenin dünya dışından geldiğine emin olduklarını söyledi. Haut, mekikten elde edilen üstün teknoloji sayesinde gece görüş gözlükleri, lazer, entegre çip, casus uçak, Kevlar tipi kurşun geçirmez malzeme gibi ürünlerin geliştirildiğini iddia etti. Roswell UFO’suyla ilgili iddialar şimdiye kadar hep reddedilmişti. ******************************************* Yani gercekten UFO oldugunu kanitlamiyormu bu haber? Ölüm döseginde olan adam yalan söylemiyordur herhalde

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek
    http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=91970 Metin editörünü araliklari koymamis :D Direk buraya bakin.. Görevlilerden biri ilk mesajimi düzenleyebilirse güzel olur. Yani gercekten UFO oldugunu kanitlamiyormu bu haber? Ölüm döseginde olan adam yalan söylemiyordur herhalde

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    youtube de otopsi görüntüleri bile vardı roswell olayının, doğruluk payı varmış demek.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek
    Evet vardi ama ben montaj olabilecegini düsünüyordum..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAGRI
    CAGRI's avatar
    Erkek
    hayalet ucagı hitlerden caldılar diye biliyorum ben

en cok nick dei$tiren mürid
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Hayelet Uçak Ufo dan gömçürülme.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

yalan amk küllüyen hepsi yalan.UFO falan filan bunların hepsi hikaye ben inanmam sizde inanmayın.

Kur-an Ufo yok diyo eger bi gün ufo gercekliği kanıtlanırsa.Bu seferde Kur-an tüm gercekliğini kaybeder.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    untouchables
    untouchables's avatar
    Erkek

ufo konusunda ortaya atılan her türlü iddia vs... hep yalan bence.görüntü çektik zart zurt ettik diye bir sürü şey ortaya atılıyor. lakin hiç net bir görüntü yok nedense.ne hikmetse hepsi bulanık (!). olamaz demiyorum olabilir.ama illaki bizim algılayacağımız boyutta olur diye düşünmemek lazım.bakteri kadar uzaylı olabilir.yada bizim göremeyeceğimiz ayrı bir boyutta da olabilir.illaki teknolojileri bizi geçecek diye bir şey de yok.ilkel bir yaşam tarzlarıda olabilir.kainat akıl almayacak büyüklükte.

You set up her pickle which you loved
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek
    Ya şimdi biriniz Kuranda ufo yok diyosunuz bazılarıda ('kuranda geçen: Biz sizi evrende yanlız yaratmadık') sözünden ufolar cinler, vs vs var diyo hangısı gerçek hangisi uydurmaca bilen birisi yokmu ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAGRI
    CAGRI's avatar
    Erkek
    untouchables bunu yazdı:
    -----------------------------

ufo konusunda ortaya atılan her türlü iddia vs... hep yalan bence.görüntü çektik zart zurt ettik diye bir sürü şey ortaya atılıyor. lakin hiç net bir görüntü yok nedense.ne hikmetse hepsi bulanık (!). olamaz demiyorum olabilir.ama illaki bizim algılayacağımız boyutta olur diye düşünmemek lazım.bakteri kadar uzaylı olabilir.yada bizim göremeyeceğimiz ayrı bir boyutta da olabilir.illaki teknolojileri bizi geçecek diye bir şey de yok.ilkel bir yaşam tarzlarıda olabilir.kainat akıl almayacak büyüklükte.

-----------------------------

mars yüzeyinde zaten bakterilere rastlandı hocam 

en cok nick dei$tiren mürid
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Toma2Gm
    Toma2Gm's avatar
    Erkek
    paylaşım için saol

Profile Tıkla Anlarsın?
Toplam Hit: 8238 Toplam Mesaj: 54