folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ölüm Döşeğinde İtiraf Etti - ABD"Nin 60 Yillik Sirri

Ölüm Döşeğinde İtiraf Etti - ABD"Nin 60 Yillik Sirri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaRMaNDeR
    CHaRMaNDeR's avatar
    Erkek

harun yahyanın süslü püslü kitaplarında Allah'ın yarattığı bütün ilimlerin, ahir zamanda insanlar tarafından bir kısmının çözüleceğinin kuranda yazdığını iddia ederek bunların hepsinin Amerika tarafından aslınca icat edildiği ve edilmekte olduğunu ve buna dayanarakta ve kıyametin yaklaştığı gibi derin ve kanıtlaması zor psikolojik harekat uydurmacaları ve bahanelerinin devamı niteliğinde bir haber.

önemsemeyin. önemseyeceksenizde iyi araştırın. yinede sonuç aynı olacak çünkü.

Düşünüyorum, o halde varım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

harun yahya kimdir nedir bilen varmı ? gerçek adı adnan oktar herif bütün sosyeteyle içli dışlı bırakın allah aşkına bundan ilim milim öğrenilmez ağzımı bozdurcak şimdi ....

tornavida bişi yazmış okudunuzmu kuran la ilgili doruda söylemiş ufo varsa biz neyiz neye inanıyoruz ? 

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ieizhtzeihtzner
    Ieizhtzeihtzner's avatar
    Erkek

"bizm teknolojimiz dünya dısından,dunyadaki hiçbir millet bizim teknolojimize ulasamaz biz herkesi yeneriz cunku abd yiz" adlı tiyatro oyununun bas rol oyuncularından

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Uçan daire; kafası , gözleri büyük yaratıklar... Bunlara inanmıyorum. Ancak bu evrenin bizim için yaratılmış olduğuna ve bu evrende yalnız olduğumuza da inanmıyorum. Çok bencilce bir düşünce bu

Zimbabwe
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek
    amk ne varsa bu amerikalılarda var ufa ya inana allah innanmaz ufo diye birşey yok ki ...

TURKCELL
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

kaptan fistanında dedigi gibi 51. bölge o :)

cok iyi araştırmıssın harbiden ak :)

bide UFO falan yoktur dien arkadaşlar emin olmayın bigün gelir

sizden birini alıp götürürse arkadasına uzay gemisinden telefon acarsın

uzaylılar tarafından kaçırıldım FBI a haber ver :|

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı:
    -----------------------------

tornavida bişi yazmış okudunuzmu kuran la ilgili doruda söylemiş ufo varsa biz neyiz neye inanıyoruz ? 

-----------------------------
    Tornavida onu yanlışlıkla yazdı, öyle bişe yok Kur'an'da..Hatta aksine "Bu evrende yalnız değilsiniz" deniyor, artık kim ne yorumlarsa..

Bu arada herkes ne oluğunu ve neye inandığını iyi bilir, her şeyden, her fırsatta dine laf sokmaya bayılıyorsunuz de mi?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

yalan amk inanmayın bunlara ne uzaylısı adam aklınca oyun oynamış

dur gebermeden şunlarla bi daşak geçeyim diye

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    arkadaşlar şimdi yanımızda bulunan bi immamhatipli bi abimize danıştım kuranda ufo diye bişey geçmiyormuş.walla bende onun yalancısıyım ama bulan olursa eklesin ben de burda onu bi güzel g*t edeyim (:

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maqara
    maqara's avatar
    Erkek
    bu a.q dumunun ufoları sadece belli yerlerde mi görünüyor, ufo mufo yok amerika yeni geliştirdiği insansız uçak prototiplerini deniyo milleti ufo hikayesiyle uyutuyo olan sadece bu

Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
Toplam Hit: 8245 Toplam Mesaj: 54