Ölüm Döşeğinde İtiraf Etti - ABD"Nin 60 Yillik Sirri
-
harun yahyanın süslü püslü kitaplarında Allah'ın yarattığı bütün ilimlerin, ahir zamanda insanlar tarafından bir kısmının çözüleceğinin kuranda yazdığını iddia ederek bunların hepsinin Amerika tarafından aslınca icat edildiği ve edilmekte olduğunu ve buna dayanarakta ve kıyametin yaklaştığı gibi derin ve kanıtlaması zor psikolojik harekat uydurmacaları ve bahanelerinin devamı niteliğinde bir haber.
önemsemeyin. önemseyeceksenizde iyi araştırın. yinede sonuç aynı olacak çünkü.
-
harun yahya kimdir nedir bilen varmı ? gerçek adı adnan oktar herif bütün sosyeteyle içli dışlı bırakın allah aşkına bundan ilim milim öğrenilmez ağzımı bozdurcak şimdi ....
tornavida bişi yazmış okudunuzmu kuran la ilgili doruda söylemiş ufo varsa biz neyiz neye inanıyoruz ?
-
"bizm teknolojimiz dünya dısından,dunyadaki hiçbir millet bizim teknolojimize ulasamaz biz herkesi yeneriz cunku abd yiz" adlı tiyatro oyununun bas rol oyuncularından
-
Uçan daire; kafası , gözleri büyük yaratıklar... Bunlara inanmıyorum. Ancak bu evrenin bizim için yaratılmış olduğuna ve bu evrende yalnız olduğumuza da inanmıyorum. Çok bencilce bir düşünce bu
-
amk ne varsa bu amerikalılarda var ufa ya inana allah innanmaz ufo diye birşey yok ki ...
-
kaptan fistanında dedigi gibi 51. bölge o :)
cok iyi araştırmıssın harbiden ak :)
bide UFO falan yoktur dien arkadaşlar emin olmayın bigün gelir
sizden birini alıp götürürse arkadasına uzay gemisinden telefon acarsın
uzaylılar tarafından kaçırıldım FBI a haber ver :|
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------tornavida bişi yazmış okudunuzmu kuran la ilgili doruda söylemiş ufo varsa biz neyiz neye inanıyoruz ?
-----------------------------
Tornavida onu yanlışlıkla yazdı, öyle bişe yok Kur'an'da..Hatta aksine "Bu evrende yalnız değilsiniz" deniyor, artık kim ne yorumlarsa..Bu arada herkes ne oluğunu ve neye inandığını iyi bilir, her şeyden, her fırsatta dine laf sokmaya bayılıyorsunuz de mi?
-
yalan amk inanmayın bunlara ne uzaylısı adam aklınca oyun oynamış
dur gebermeden şunlarla bi daşak geçeyim diye
-
arkadaşlar şimdi yanımızda bulunan bi immamhatipli bi abimize danıştım kuranda ufo diye bişey geçmiyormuş.walla bende onun yalancısıyım ama bulan olursa eklesin ben de burda onu bi güzel g*t edeyim (:
-
bu a.q dumunun ufoları sadece belli yerlerde mi görünüyor, ufo mufo yok amerika yeni geliştirdiği insansız uçak prototiplerini deniyo milleti ufo hikayesiyle uyutuyo olan sadece bu