Ölüm Döşeğinde İtiraf Etti - ABD"Nin 60 Yillik Sirri
-
Kur'an ; Ufo yok mu diyormuş ?
-
...
-
Ak Kur-an'da UFO yok mu dio :S alla alla Hadi yok dedi diyelim Kur-an Dedi diye UFO olmucakmı :S İslam İlim-İrfan dini değilmi :S Bi $imdiki müslümanlara bakıorum bide İbni-Sina ya Farabiye vs vs bakıorum :S yapmayın arkada$lar.
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------Ak Kur-an'da UFO yok mu dio :S alla alla Hadi yok dedi diyelim Kur-an Dedi diye UFO olmucakmı :S İslam İlim-İrfan dini değilmi :S Bi $imdiki müslümanlara bakıorum bide İbni-Sina ya Farabiye vs vs bakıorum :S yapmayın arkada$lar.
-----------------------------
evet hoca Kur-an dedi diye oLmayacak ama önemLi oLan su hangi ayetinde yazıyor onu yazsınLar bizde göreLim.. Her sey en net sekLiyLe Kur-an'da verilmistir.. İbni Sina'nında Farabi'nin de yol gösteren kitabı Kur'an'dır bunu da unutma..Edit : Bu arada bende merak ettim hangi ayetinde yazıyor gösterin biLeLim yoksa kuLaktan doLma yazmayın sonucta Kur-an'a dayanarak bir sonuc atıyorsunuz ortaya..
-
ben de onu soruyorum işte excalibur ilk önce doğru dürüst oku ondan sonra gel adam "Kuran'da UFO lar yok diyo" diyo eğer bir gün UFO ların varlığı kanıtlanırsa Kuran'ın gerçekliği tehlikeye girer diyo bu ne demek eğer böyle bi ayet varsa yazsın biz de görelim kulaktan dolma bilgilerle karar vermeyelim
-
bu kaza üzrinde çok durmuştum şu 56 bölge olayı vardı onları dogruluyor işte
bu evrende yanlız deelizz
-
KaptaN bunu yazdı:
-----------------------------bu kaza üzrinde çok durmuştum şu 56 bölge olayı vardı onları dogruluyor işte
bu evrende yanlız deelizz
-----------------------------
baya durmuşsun :D 51. bölge o :D -
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------yalan amk küllüyen hepsi yalan.UFO falan filan bunların hepsi hikaye ben inanmam sizde inanmayın.
Kur-an Ufo yok diyo eger bi gün ufo gercekliği kanıtlanırsa.Bu seferde Kur-an tüm gercekliğini kaybeder.
-----------------------------Hocam nasıl bir düz mantıktır sizinkisi?Kur'an Ufo Yok diyor ve Ufo'nun varlığı ispatlanırsa Kur'an Tüm Gerçekliğini Kaybeder Öyle mi? Sizin bu motomot düz mantığınıza göre Kur'an herhangi bir ayette "Wireless Adepter"dan veya Bluetooth Teknolojisinden de bahsedilmemiş?Kur'an gibi,üzerinde saatlerce,haftalarca,aylarca,yıllarca tefekkür edilmesi gereken bir kitaptan siz nasıl Kazuistik bir düzenleme bekleyebilirsiniz ki?Kur'an evrensel bir kitaptır hocam,her icadın her olgunun,Kur'an da tek tek yer almasını beklemek bence ahmaklık olur
-
kardeşim ufolar bence vardır çünkü
1.kardşeim marsta bakteriler var bunlar ne ALLah aşkına :D bunlar cisim bunlarda uzayda yaşıyo en azından uzaylı varmış demek
2. bizde başkalarına göre ufoyuz çünkü uzaydayız yani düz mantık kurmayalaım ( en azından uzaylıyız )
hem siz Kuran-ı Kerimin ufo yok dediğini nerden salladınız ben onu anlamadım :)
-
Ben görmeden inanmam dai galatasaray ın lincoln transferine benzio bu olay çnkü