Ölüm Döşeğinde İtiraf Etti - ABD"Nin 60 Yillik Sirri
-
Kuranda ufo yoq dior ha :O çoq ilginc bi teori :) sacmalamayın allah aşqına.Kuran da Bizim haricimizde başka canlıların yaşadığı yazar ama bu ufomudur,yoqsa etraftaki kedi köpekmi bilemem.Bilmeden bişi sallamayın :)
http://www.halukakcam.com/B6/Notes/Evren1985.htm - güzel bi yazı okumak isteyen varsa
http://www.youtube.com/watch?v=qR9H8iqJHT4 - rosswell olayı .
-
youtube daki otopsi video linkini koyun bakim
-
ufo: unidentified flying object demek yani tanımlanamayan uçan cisim demek :) kuranda bunların varlığının olmadığını sanmıyorum ve hatırlamıyorum. ayrıca uzayda başka canlıların olduğuna dair bşiler yazıyo diye hatırlıodum..
-
hbgrstyle bunu yazdı:
-----------------------------kardeşim ufolar bence vardır çünkü
1.kardşeim marsta bakteriler var bunlar ne ALLah aşkına :D bunlar cisim bunlarda uzayda yaşıyo en azından uzaylı varmış demek
-----------------------------
Mars bakterileri olayında şöyle bi gelişme var kardeşim (belgeselde izlemiştim)
Onlar bakteri değilmiş. Sadece reaksiyona sebep olan maddeler varmış bakteri zannetmişler ilk verilerde.
Zaten biliyosun araç inceliyo dünyaya veri gönderiyo, Dünya'daki gelişmiş koşullarda inceleme imkanı yok.
Zaten bi araç göndersen 3 yıl geçiyo marsa gidene kadar. O zamana kadar da eskiyo gönderilen teknoloji :)
-
amerikalılar dar ağacında bile olsalar doğruyu sölemezler ;)
-
Ufo olur birileri gorur biz gormeyiz
Aksakalli dede yardima gelir birileri gorur biz gormeyiz
Kalp gozu ,8.goz ,14.goz gibi programlardaki olaylarin hicbirisi bizim basimiza gelmez ..
Ufolar bir köyü kesfe gelir ,bizim buralara ugramaz...
Bazilari atesbocegi gorur ,bizede "gorunur" ;)
-
beyler herşey kuranda yada hadislerde belirtilmiş bu teknolojik gelişmeler felan ama görmeye anlamaya bilene bu yüzde alimler var onların olaylara bakışı farklı allah vergisi bişey o ayette biz kainatta sizi yanlız yaratmadık olcak ama bi kardeşim dediği gibi bu dier canlılarda bi kedi bi köpekte olabilir ama bu benim kedi saçmalamam yani sanki bunu amerikanın yaptığı bi makina ve bu makinadan dier ülkelerin hava sahasına girebilmek için uydurduğu bi bahane yani bunu yapan onlar kullanabilmek için uydurdukları uzaylılarda onlar olabilir die düşünüyom yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim
-
Milletin kafasını bulandırmaya calişiyorlar yok ufoymuş yok KUR'AN-I KERİM 'de geciyormuş/gecmiyormuş...Biri dalgasına yazıyo insanları kandırıyor.1.si uzaylı olsa nolcak olmasa nolcak... 2.si Uzaylı otopsisi denilen vidyodaki kişi 13 yaşındaki bir kız cocugu !!! Hasta oldugundan dolayı şişmiş diyorlar...3.süRoswell kazasında daga dusen
ufoydu diyenler war..Bu Olaylar Amerikanın duzenledigi senaryolar oldugunu sanıyorum .Geliştirdikleri yeni Ucakları ufo diye
insanlara yutturup gizlemeye olayın ustunu ortmeye calişiyorlar... -
la ole bi konuşmşsunuzki sanki uzaylı teknolojide gelişicek adls van adapter olamz tabi:D
Bence tamamen amerıkanın yalanlarından biri orda deneme ucusu yapıolar casus ucaklarla bunlarda cekıo işte
Sonra uzaylı var vs vs olsa nolur hem lan :D
-
Amerika Ingiltere Israil gibi ülkeler simdiye kadar hep yarim asirin planlarini önceden yapmistir. Bana kalirsa buda UFO olayida amerikalilarin bir tuzagi. Simdiden 100 yilin planlarini yapiyorlardir. Adamlarin bos durmadigi belli. Ama bizde ne yazikki ufolarin olmasini istiyoruz neden bilmiyorum ama esrarengiz seyleri seven bir milletiz. Allah kahretmesin :P