Ölüm Döşeğinde İtiraf Etti - ABD"Nin 60 Yillik Sirri
-
kur-an uzaylılar yok dediysem aq direk kuranı açıp ilk cıkar sürede kur*an orada bahsediyo demedim.Üstü kapalı şekilde kuranda herseyi bulabilrsiniz.Kuran yok diyor dememin sebebi ise bi programda bununla ilgili konular vardı ve tartıslıyodu alimler vs orada bir takım deliller ve ayetler sunuluyodu.
Bazı arkadaslar demiş gelişen teknolojiyi kurana göre örnek alıp yorumlamak ahmaklık olur diye.Bende o arkadasa diyorum ki gelisen teknolojide dünyanın en derin yerini son 100 yüzyıl içinde bulurken kuranda 1500 yıl önce vardı aynı keza dünyanın yuvarlık oldugu da orda yazıyo.
Ayrıyetten bu evrende yalnız değiliz sözünü siz nasıl uzaylılara yorumlarsınız? Bu evrende yalnız değiliz cinler ve meleklerde var.
Daha ayrıntılı bi arastırma yapıyorum bulduklarımı sizinle paylasırım. -
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------
Ayrıyetten bu evrende yalnız değiliz sözünü siz nasıl uzaylılara yorumlarsınız? Bu evrende yalnız değiliz cinler ve meleklerde var.
Daha ayrıntılı bi arastırma yapıyorum bulduklarımı sizinle paylasırım.
bu evrende yalnız değiliz lafı uzaylılara yorumlanabilir neden yorumlanamasın ki? melekler ve cinler var evet ama belki uzayda yaşayan başka varlıklarda vardır, olmadığı da kanıtlanamaz olduğu da... çünkü evren sonsuz ve her yerine bakamayız. ama belki bir gün uzaylılar görünür ve o zaman kuranda "evrende yalnız değiliz." yazdığı için kuranla da çelişen bir tarafı olmaz, şu anda da yoktur zaten.. -
Oldu o zaman ben siktigimin bi yaratıgını yattaım kanıt olarakta.Evrende yalnız değiliz sözü.Bunları gecin hoca o zaman herkes bişey yaratıp bunu göstetir.
-
TorNaVida bunu yazdı:
Oldu o zaman ben siktigimin bi yaratıgını yattaım kanıt olarakta.Evrende yalnız değiliz sözü.Bunları gecin hoca o zaman herkes bişey yaratıp bunu göstetir.
ben öyle olduğunu iddia etmiyorum farkettiysen, ben eğer uzaylı gelirse kuranla çelişen bir yanı olmaz diyorum. Düşünmekten ve şöyle şöyle olursa şöyle olur diyince aa evet doğrudur demek neden zor geliyo onu anlayamıyorum. hayır yanlış denilcekse de sebepleri ile yazılırsa mantıklı ve saygılı bir çerçevede tartışabiliriz.. -
bi kere arkadaslar ufoymuş uzaylıymış şunları bi düşünün
şu ana kadar görünen uzaylıların niye hepsi insanın mutasyon geçirmiş haline benziyo? kulakları gözleri var? vücutları boyları cok benziyo.. abi yapmayın yasadıkları cografya bizden cok farklı - eger yasıyolarsa - ve dolayısıyla vücutlarının da cok daha farklı olması gerekir.. ayrıca öyle 2-3 sikindirik doktor otopsi falan yapamaz belki de vücutlarında dünyadaki tüm insanları öldürebileck kadar radyasyon taşıyolardır? biz nasıl besin depolayabiliyosak onlarda radyasyon depoluyolardır? abi uzaylılar cok genis ve cok bilinmeyen bi konu böyle 2-3 videoya bakıp varda diyemezsiniz yokta diyemezsiniz. ben var olduklarına inanıyorum, koskoca evreni tek bi gezegendeki canlıların kullanması benciillik gbi geliy. kısacası benim düsüncem : bence uzaylılar var. ufo var mı bilemem hem bizden daha teknolojik olduklarını da kimse iddaa edemez. neye dayanarak edicekler? belki bizden daha zekilerdir belki gerizekalılardır belki de düsünemiyolardır iradeleri yoktur bunlara kimse cevap veremez. ama uzayın derinliklerinde bi yerlerde farklı canlılar da mevcut..
-
Öyle oldugunu idda etmiyosunuz ama söyledikelriniz göreceli sen uzaylı yorumlarsın ben siktigimin bi canavarı baskası ise melek ve cin olarak yorumlar.Zor gelmiyo hacım inandıgım bişey olsa veya bana kanıtlicak bişey sunsanız efendi gibi siz hakılısız deyip köşeme çekilirim.Ama bana sağlam bi kanıt sunmuyorsunuz.Yani sizin verdiginiz örneklerde mantıklı değil.
-
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------Öyle oldugunu idda etmiyosunuz ama söyledikelriniz göreceli sen uzaylı yorumlarsın ben siktigimin bi canavarı baskası ise melek ve cin olarak yorumlar.Zor gelmiyo hacım inandıgım bişey olsa veya bana kanıtlicak bişey sunsanız efendi gibi siz hakılısız deyip köşeme çekilirim.Ama bana sağlam bi kanıt sunmuyorsunuz.Yani sizin verdiginiz örneklerde mantıklı değil.
melek ve cinlerin nasıl bir yapıda olduğunu bildiğimiz için siktiğim canavrıyla arasındaki farkıda anlarız sanırsam..
hacım ben sana bişey iddia etmiyorum dikkat edersen, diyorumki melek veya peri dışında böyle başka gezegende bir uygarlık olsa ve dünyaya gelseler; bize görünseler, kuranla çelişmez diyorum. çünkü kuranda "evrende yalnız değilsiniz" diyor. bununla çelişen bir yanı yok diyorum.. -
fistanım ben seni anlıyorum ilk postumda biraz abartılı bi şekilde ifadeler kullandım.Ben de diger arkadaslara diyorum ki ellerinde kanırları varsa bana sunsunlar.
-
yaaalaaan yaaaww ne ufosu :)
-
Ufo Dediğimiz Olay Unknown Flying Objects. Yani ßu ABD'nin İnsansız Uçakları Dahi Olsa ßana Göre UFO'dur. Çünkü Tanımlayamadığım Uçan Obje. Kur-an'ı Kerim'de Ufolar Hakkında Net ßir ßilgi Yok Fakat Evrende Yalnız Olmadığımızı Söylüyor Arkadaşların Dediği Gibi.
Arkadaşlar ßu Kadar Önyargılı Olmayın. Üçüncü ßoyutta Yaşayan İnsan Irkı Üst ßoyutlarda Yaşayan Cinler Melekler Vb Var ßunları Hepimiz ßiliyoruz. ßi Kere ßu Uzaylı Diye Tasvir Ettiğimiz Tipler ßunlara ßenzemiyor. Fakat ßunlara ßenzemiyor Diye De "YALAN" Diyemeyiz. Farklı ßoyutlarda Yaşayan Farklı Yaşam ßiçimleri olaßilirler. 3. ßoyutta Madde Kavramı Vardır. Elementler vb vb. 5. ßoyut diye ßi yer düşünün mesela. Hayal Gücünüzü Kullanın. Madde Kavramı Farklı Yaşam ßiçimleri Farklı ßi Yer. ßuradan ßu Yaşam Formları Titreşimlerini Düşürerek 3. ßoyuta Geçecekler. Yaşam Formları 5. ßoyutta Nasıl Gözükür veya tasvir edilir ßilemem ama ßelki de ßu ßoyuta inerken Yaşam ßiçimlerini ßize ßenzetmek Zorundalardır. ßu Nedenle İnsana ßenziyor, Uydurma, vb Açıklamaları Kınıyorum. Ufkunuzu Açın ßiraz.
Cinler Nasıl İnsanlara İstedikleri Şekilde Görünür. ßu da Öle ßişeydir ßelki? Ama Tabi Ufo'ları Cinlerle ßağdaştırmak Mümkün Değildir. Çünkü Cinler Araç Kullanmazlar. Ayrıca MEKSİKA Ufo'ların Varlığını Resmi Olarak Kabul Etti Araştırırsanız Gerekli Kaynaklara Ulaşaßilirsiniz.
ßence Uzaylıların 2 Türü Var. Pozitif Ve Negatif Tekamüllü Olarak İkiye Ayrılırlar. İyi Ve Kötü Gibi. Arada Olanlar da Vardır Ama İnsandaki Gibi Duygu Vb hislerinin olduklarını Sanmıyorum.
ßen Ufo Vardır Diyorum. Araştırmak İsteyen Arkadaşlar Olur İse Www.SiriusUfo.Org & Www.SiriusUfo.Org/Uforum Eğer Reklam Yapıo Falan Derseniz Yetkili Ark'lar Linkleri Sileßilir. Körü Körüne Yorumlar Yapmayınız Lütfen Unutmayın İmkansız Diye ßirşey YOKTUR. Önyargılı Olmayalım.