folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Ölümsüzlüğün Sırrı Bulunmuş Olabilir Mi?

Ölümsüzlüğün Sırrı Bulunmuş Olabilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Ne gerek var ölümsüzlüğe, ölümsüz olursak çoğalmayı durdurmalıyız :p

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkF4Te
    DarkF4Te's avatar
    Erkek

pessimist bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben vampirim.

ısrısana beni hoca vempir olmak istedim hep :P 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

DarkF4Te bunu yazdı:

pessimist bunu yazdı:
    ben vampirim.

ilginç bir fantezi :P

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

DarkF4Te bunu yazdı:

pessimist bunu yazdı:
    ben vampirim.

sipariş almıyorum fani dostum.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:

Adana Misis'te Lokman Hekim efsanesi vardir.Lokman Hekim olumsuzlugun formulunu(ilacini) bulur ve Adana-Misis'teki Ceyhan irmagi uzerindeki kopruden gecerken ilaci Ceyhan nehrine dusurur.Lokman Hekim koprusu bugu hala Misis'te durur ve yil icerisinde oldukca hatri sayilir bir ziyaretci akinina ugrar.

Yumurtaliga balik tutmaya giderken ustunden geceriz :)

Bu arada dikkatimi çekti

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:

Adana Misis'te Lokman Hekim efsanesi vardir.Lokman Hekim olumsuzlugun formulunu(ilacini) bulur ve Adana-Misis'teki Ceyhan irmagi uzerindeki kopruden gecerken ilaci Ceyhan nehrine dusurur.Lokman Hekim koprusu bugu hala Misis'te durur ve yil icerisinde oldukca hatri sayilir bir ziyaretci akinina ugrar.

Yumurtaliga balik tutmaya giderken ustunden geceriz :)

Bu arada dikkatimi çekti, Türkçe'de bir kelimenin anlamı noktalı harflerin noktasız yazıldığında nasıl bir anlama büründüğüne güzel bir örnek. :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Ölümsüzlüğe Giden Yol

Bingöl'de sıra dağlar, dağların üzerinde de büyüklü küçüklü sayısız krater gölleri var. Derler ki:
    Bir zamanlar, Bingöl dağlarında sefere çıkan bir bölük asker, içecek su bulamaz, karşıdan gelen ikinci bölüğe suları olup olmadığı sorarlar. Onlar da, karşıdaki dağın ardında bir göl gördüklerini, oradan su alabileceklerini söyler. Bölük, dağın tepesine ulaşınca, aşağıda bir değil, pek çok gölün bulunduğunu görerek, seslenirler:
    - Burada bir değil, bin göl var!...
    O günden sonra, bu dağlara "Bingöl" derler.
    Efsanelere göre, bu göllerden biri, insanı ölümsüzlüğe götüren "ab-ı hayat" yani "hayat suyu" dur. Ama bu hangi göldür, bilinmez. Yıllar yılı aranır, durur, bulunmaz.
    Bir zamanlar, bu dağlarda avlanan bir avcı, bir keklik avlar. Kanlı kekliği buradaki göllerden birinde yıkar, tüylerini yolar, torbasına atarak köyüne döner. Evine geldiği zaman torbayı açar, açmasıyla keklik "Pırrr." Diye uçar, gider. O zamanla anlar ki kekliği yıkadığı göl, "'b-ı hayat" tır. Koşar dağlara. Şu göl senin, bu göl benim arar da arar, bir türlü bulamaz. O gün bugündür, ararlar da bulamazlar 'b-ı hayat gölünü. Yılda bir kez "Hızır Peygamber" in, "'b-ı hayat" gölünde yıkandığı, abdest tazelediği söylenir. Ama ne zaman, hangi gölde bunu kimse bilemez. Bilinmemesi için de, Tanrı bir değil, bin göl yaratmış burada, derler.

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    sonsuza kadar yasamak istemem. hayatın neresinden dönülse kardır

le le le sakine
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Ölümsüzlük sadece bir hayal, ayrıca "who wants to live forever?" (The Queen) demek istiyorum.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı:
    Ölümsüzlüğe Giden Yol

Bingöl'de sıra dağlar, dağların üzerinde de büyüklü küçüklü sayısız krater gölleri var. Derler ki:
    Bir zamanlar, Bingöl dağlarında sefere çıkan bir bölük asker, içecek su bulamaz, karşıdan gelen ikinci bölüğe suları olup olmadığı sorarlar. Onlar da, karşıdaki dağın ardında bir göl gördüklerini, oradan su alabileceklerini söyler. Bölük, dağın tepesine ulaşınca, aşağıda bir değil, pek çok gölün bulunduğunu görerek, seslenirler:
    - Burada bir değil, bin göl var!...
    O günden sonra, bu dağlara "Bingöl" derler.
    Efsanelere göre, bu göllerden biri, insanı ölümsüzlüğe götüren "ab-ı hayat" yani "hayat suyu" dur. Ama bu hangi göldür, bilinmez. Yıllar yılı aranır, durur, bulunmaz.
    Bir zamanlar, bu dağlarda avlanan bir avcı, bir keklik avlar. Kanlı kekliği buradaki göllerden birinde yıkar, tüylerini yolar, torbasına atarak köyüne döner. Evine geldiği zaman torbayı açar, açmasıyla keklik "Pırrr." Diye uçar, gider. O zamanla anlar ki kekliği yıkadığı göl, "'b-ı hayat" tır. Koşar dağlara. Şu göl senin, bu göl benim arar da arar, bir türlü bulamaz. O gün bugündür, ararlar da bulamazlar 'b-ı hayat gölünü. Yılda bir kez "Hızır Peygamber" in, "'b-ı hayat" gölünde yıkandığı, abdest tazelediği söylenir. Ama ne zaman, hangi gölde bunu kimse bilemez. Bilinmemesi için de, Tanrı bir değil, bin göl yaratmış burada, derler.

enterasan... kamera filan koysak bulamazmıyız? ama 3 günlük dünya için o kadr uğraşmak gereksiz...
Toplam Hit: 16601 Toplam Mesaj: 102