Ölümsüzlüğün Sırrı Bulunmuş Olabilir Mi?
-
yaşayan her canlı ölümü tadacaktır. bence bu tür bir olay için bilim adamları kafa yormasına gerek yok..
-
o yüce görevi ben üstleneyim biri atlamadan
ölümsüzlük Allah'a mahsustur :S
büdüt:tüh kaçırmışız :S
-
denizin anası yaşadı ozaman :B
-
Kafasını ezimde görsün ölüymü ölmüymü,
-
bizde ölüme yaklaştıgımızda ana karnındaki rahim haline mi döncez yaşamak için :)
-
"Al-i İmran Suresi, Ayet 185- Her canlı ölümü tadacaktır. Kıyamet günü ecirleriniz size eksiksiz olarak verilecektir. Kim cehennemden uzaklaştırılıp cennete konursa o, gerçekten kurtuluşa ermiştir. Dünya hayatı, aldatıcı zevkten başka birşey değildir."
-
HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR .AL-İ İMRAN SÜRESİ AYET 185.başka söze gerek varmı?
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------
"Al-i İmran Suresi, Ayet 185- Her canlı ölümü tadacaktır. Kıyamet günü ecirleriniz size eksiksiz olarak verilecektir. Kim cehennemden uzaklaştırılıp cennete konursa o, gerçekten kurtuluşa ermiştir. Dünya hayatı, aldatıcı zevkten başka birşey değildir."
Görmeden yorum yaptım arkadaşa katılıyorum. -
SpoofU bunu yazdı:
Ölümsüzlük sadece bir hayal, ayrıca "who wants to live forever?" (The Queen) demek istiyorum.
-----------------------------Hayaller de gerçekleşmeyi beklerler. :) 100 yıl öncesine kadar bugünkü teknoloji ve bilimde hayaldi.
I don't want to live forever...
-
nickimyok bunu yazdı:
mamii bunu yazdı:
Görmeden yorum yaptım arkadaşa katılıyorum.
Yine bilimsel bir konu ve yine bilimsel bir konuyu dinle kısıtlamaya çalışan insanlardan tekdüze cevaplar...Bilim bir gün mutlaka ölümsüzlüğün yolunu keşfedecek ve sizde bunu yine dinle yorumlayıp harmanlayarak her zaman yaptığınız gibi kuran yüzyıllar önce bunun olacağını söylemişti diyeceksiniz =)
Toplam Hit: 16559 Toplam Mesaj: 102