Oniline Mafya Oyunu Bakın!!
-
beyler kapo bana devretti çetwe liderliğini.
herkes msnini yazsın ve size gönderdiğim çete uyeliklerini kabul edin :P
-
beyler hepnisi ekliorum çeteye. bana basvuran herkes buraya adını yazarsa sevinirim
-
-
arkadaşar bana başvuru yapın AntiOksidan
-
benim nick
koray45 -
SerSeri35 benıde ekle..
-
-
antioksıdan hocam neredesın senı beklıyoruz ne yapacaz bu ceteyı nasıl kuracaz
-
beyler çeteye söle gireceksinis çete lideri kaptullah size kankalık teklif edecek gücün altından kankalardan kabul edin sonra da kankaların yanında ki çete merkezine girip ordan da kabul edin.
olay bu
-
Buradan nick yazan herkese kankalık teklif ettim.Önce kankalık teklifimi kabul edin.Daha sonrada sizlere çete üyeliği teklif edeceğim birde onu kabul edeceksiniz.
Oyunla ilgili bir iki açıklama yapayım....Çetede olan herkes saygınlıkta 100'ü geçmeye baksın.Bunun içinde mutlaka silah ve kalkan alın.Silahların asıl gücü fiyatıyla orantılı değil.Deagle yada fiyatı 10bin usd olan silahı alsanız şimdilik yeterli olur.En iyi 2.silah ise sniper fakat en iyi silahla arasında pek bir fark yok onun için fazla para harcamaya değmez.Kalkanda ise bez bile olsa alın.
Gelelim saygınlık kazanmaya.Suç işlerken hapse girmemeniz için mutlaka işlediğiniz suçun zorluk derecesi saygınlığınızdan daha düşük olsun.
Birde alkol yerine ot kullanın ki enerjiniz dolsun bir kerede 20den fazla kullanmayın yoksa doz aşımından hastaneye gidersiniz.2olik paketler halinde için....