Oniline Mafya Oyunu Bakın!!
-
tamam senin arkadasligini kabul ettim ama ceteye uye olamadim
-
Çeteye girebilmek için saygınlığınızın sanırım en az 50 olması gerekiyor...Arada sırada fahişeler kısmına bakın oraya düşen hatun varsa satın ve biran önce silahlanın...Ondan sonra zaten 50 saygınlık yapmak yarım saat yada 20 dakika falan alıyor.
Bana ulaşmak isteyenler msn: kapo@kapo.com.tr
-
ben daha bugun basladim demek oyuzden giremiyorum neyse yakinda girerim ceteye
-
Oyunda malum mapusa düştük....İşte size mapustan dialoglar:
[147 20:19] <bycemal> ben kimim bilirmisiniz
[147 20:19] <XayberkX> brk153 şimdi hallettim dediini.. çete
merkzine yolla msjı..
[147 20:20] <bycemal> ben necati ateş
[147 20:21] <RockAslan> tamamdr
[147 20:22] <bycemal> yani kurtlar vadisin de oynayan polat
alemdar
[147 20:23] <RockAslan> tabi bn de hagi
[147 20:24] <bycemal> inanmayacaksınız ama bananeMillet gene sapıtmaya başladı....Gelin arkadaşlar eğlence burada,birde hilesini hurdasını bulsak.Yunanlılar çok güçlü.
-
hocam benide alın yaw yeni başladım 84 dolar param 6 saygınlıım var dumanfan_@hotmail.com oyunda dumanfan
-
Senide ekledim....Gelelim taktiklere.....Arkadaşlar enejisi bitenler boşuna beklemesin ve hemen partiye gitsin.Arama hanesine Turk yazın ve çıkan isimlerden Turk A-AAAA yazan partiye girin.En ucuz ot orada.Hemen ot çekmeye başlayın ve enerjiniz dolsun.Ama unutmayın bir kerede 20den fazla ot çekmeyin hastanelik olursunuz....Bu arada partilere girip çıktıkça karı-kız düşüreceksiniz.Bunlarıda kontrol etmek için arada sırada fahişeler kısmına uğrayın ve oyunun başlarında hemen satın bu kişileri.Size öncelikle silah ve zırh dolayısıyla para lazım.Eğer dediğim gibi yaparsanız en fazla yarım saatte 50 seviyesine çıkarsınız ve çeteye girebilirsiniz....
-
yeni acc : turkishmusket //mesaji editledim..
-
antioksidan benim kankalığı kabul etmişsin ama çeteye de alsana saygınlık 51 bekliyorum tahribatı görsün herkes
-
hapishaneden çıkmak için ne kadar rüşwet wermemiz gerekiyo werelim kurtulalım burda durdukca zarara uğruyoz
-
Black bana bir kankalık teklif ediverde hemen aliim seni çeteye.. nick: kaptullah
Mapustan çıkmak için saygınlıkx1000 dolar gerekiyormuş...Öyle yazıyor