Oniline Mafya Oyunu Bakın!!
-
Hocam turkishmusket artik acc nin adi, pezo yaptim :d ehehe
-
bu ne ya sayginlik 11 oldu, yasli kariyi 2 dir soyamadim, tukurmusum boyle oyuna tum statlar 1 dustu, o diil sayginlik da 10 oldu geri :( nasi ypaicaz ne edicez bi soyleyin yaf
-
Baba silah alll....Kalkan al....Partilerden barlardan kaldırdığın karıları sat.....
-
aga benide ekledinmi wert89 eklediysen nerde görecem
-
turkishmusket
Pezevenk
Saygınlık: 94
Para: $963
Ruh Hali: Çok yüksek
Pezevenk
Zeka
93
Karizma
95 Kuvvet
91
Tolerans
97<ln>
Bokunu mu cikarttim ne :D ilk gun, eheh, bu arada ben iice uyusturucu bagimlisi oldum ciktim 20 lik ot %2 guc veriyo, bu arada ceteye alicak misiniz ?
-
beyler ben tbt cetesine gelemiorum kusura bakmayın suanki cetemde yunanlılarla savasdayız hergun birini acile kaldırıoz a.q =) ama elimden geldigince size yardım edicem
-
hoca sen bana, detox ne ise yarar onu soylesen beles ot tan daha yardimci olursun :)
-
Sağolasın kardeşim....Sayende kardeşlerimiz oyun başında iyi gelişecekler.Bu arada turkishmusket sana davetiye yolladım.Kabul et.
-
Musket bunu yazdı:
hoca sen bana, detox ne ise yarar onu soylesen beles ot tan daha yardimci olursun :)
detox su ise yarıo bi sure sonra aldıgın ot veya içkiler etki etmiyo yani 99 ot alıosun 2guc verio ozmn detox yapıosun eski haline geliosun 1ot 1guc -
aga benim saygın 50yi geçti nasıl çeteye katılcam
Toplam Hit: 18021 Toplam Mesaj: 117