Oniline Mafya Oyunu Bakın!!
-
bana hemen iki kisi daldi tekini hastanelik ettim ama oburude beni sansa bak biride fahisemi oldurmeye calisti ama yapamadi
buarada manyag komik oyun bana fahise diye gergedan cikti a.k zuhaaa gergedan fahise ahaaahaa
arkadaslar bu detox mu detonx bu herneyse onun fiyatini nasildusure biliriz ben para aldikca artiyor a.k nasil olacaksam para yetmiyor
-
çeteye benide alın saygınlık 72 oldu akşamüstü bidaha girerim 100 ü geçer o:D
kithkanan adım
-
koray45 alın benide sakın unutmayın
-
saygnlık oldu 51 çete daveti reca eediim (:
-
arkadaslar saolun asilkan adli adamimi ceteye aldinizda HasanDede yide alsaniz sayginlik 120 lerde ottarlam var uzi islah ve zirhimda var 2 ksi daldi dovdum 3 cusude beni dovdu hastanedeyim cikayim yeni is yerleri acacagim hala ceteye bekleniyorum
-
Ya para kazanmanin kolay yollari ne .Nasil Para kazaniyorsunuz..
-
ya benim param15$ kaldi nasil para kazaniyim.Soygun da yapiyorum basharamiyorum.Belki 2-3 arkadash birleshib Soygun yapalim
-
kithkanan 118 saygınlık
ashenshugar 82 saygınlık
bunlarda benim karakterler ikisinide alırmısınıs beyler:)
-
dkn hocam, yatirim yapiyorum bi yandan 620 fln sayginlik var, 2 mantar tarlasi bastim, 1 tane de bira fabrikasi var ( onu tbt icin kurdum ) kari kiza yatiricak para 40k fln var, yeni detoxladim adami... yani durumum ii, kari kiz olayi icin de cok guvenemiyorum, cunku sadece en dandik 2 korumayi tuttum, saglam mr.grunt mu ne olan korumayi alicak para yok, kesmesinler benim karilari ?? bu arada kapo bana cete at, nick Musketsi, bi ibne yunanli gordu tum parayi estetige harcadim :(
-
bnde butun korumalardan var yine fazla işe yaramıo sadece en ust duzey koruma yok dierleri var adam sabotaj yapmıs tarlaya korumalar mıhlamıs baskası yapmıs o patlatmıs bnde adamı patlattım gerci ama olan bana oldu 150 000 içeri girdik para cok onemli deilde =) karıların guvenli calısması için genelev al yoksa bazen ölüyolar bazen kaçıyolar bazen birisi kurşuna diziyo Lds en karlı iş şuanda limana gelen gemide Lds yok o yuzden tane fiyatı 37$ dan 47$ a cıktı bidahaki sevkiyata kadar en karlı iş