Osmanlının Gerçek Yüzü !!!
-
LYCRa bunu yazdı:
-----------------------------Bu yazı hemen kaldırılmalı!
Herşey sanal, tam bir c/p ustasısın. Osmanlı'nın gerçek yüzü ne demek! Osmanlıu imparatorluktu ve herkesi memnun etti. Kendi halkını mı mutlu etmedi. Ne kadar densiz ve ahlaksız bir yazı! Osmanlı'nın sadece tek bir yönü eleştirilebilir, o da Türkleri saraya sokmamasıydı çünkü Türk devletlerini yıkan yine Türklerdi. Bu nedenle Türkleri saraya sokmadı devletin selahiyeti için.
Başından sonuna kadar saçma sapan ve ahlaksız bir yazıdır. Ceddimizin kemiklerini sızlatır o yuzden kaldırın bu yazıyı
-----------------------------
hacı bnce yazıyı kaldırmak mvzudan kacmak olr. kmin ne dedii bilinmeli, yazı durmalı ve bizde yazıyı cürütecek yorumlarımızı yapmalııyz.. silmekten daha etkli deilmi ? =)bide herseysanal bunu c/p yaparken belkide bakın ne dip ipneler manasnda koymştur =)
-
yazın osmanlı aleyhinde yazın..Dünya ki bu kadar ülke içinde ecdadına söven tek milletiz .bu özelliğimizi koruyun.abd eşikiyalardan oluşmakta,avrupa ortaçağın karanlık günlerini uzunca yaşamış. onlar iyi biz kötüyüz amk..s*k*n tarihimizi.(!)bizi lenin marx abd mao kurtarcak sanki... anlamıyorum vallahi sizleri anlamıyorum.
-
bu şerefsiz sacmalamis ya
gelsin gitsin turklere kurban olsun
-
yazı gayet dogrudur ancak baslık yanlıstır. Osmanlı da Fatih ten sonra araplasma baslamıstır ve yukselme devrinde hızla devam etmistir. duraklamada hat safhaya ulasmıstır ancak yıkılıs ta tekrar öze donme cabaları baslamıstır. Padisahlarında Orhandan sonra saf türklükleri kaybolmustur. bir padisahın soyunu türk olarak devam ettirmesi zor olmasa gerek. tamamını okumadım ama okudugum yere kadar yazıda bir yanlıs yok. yanlıs olan sadece baslık.
-
Adminler
Bu yazı kaldırılmalı Osmanlı ya ecdadımıza iftiralarda bulunan bir yazıdır.Benim bazı yazılarımı nasıl kaldırıyorsanız bunuda rica ediyorum. Atasını ecdadını karalayana ne demeli bilmiyorum.
-
öneri: başlık değişsin konu kalsın, ilgilenenler araştırma yapsın yazılanları çürütsün.
-
Osmanlı tarihinde bazı yüz karası diyebilecegimiz olaylar wardır. ama bu kadarı biraz abartı gibi duruyor. mesela Vakai Hayriye dünya da ilk olan bir şey bir devlet ordusunu kaldırıyor ve buna hayriye olayını veriyor.haklı ama sonuçta enteresan şeyler. bir digeri de çınar olayı bunun gibi şeyler war ama bunlara pek inanmadım açıkcası
-
bende artık Osmanlı ya yabancı devletler hariç dil uzatan, çamur atan kalmamıştır herhalde diyodum, iki üç tane kelaynak çıktı...
-
azicik objektif baksak bunlara ne biliyim cok önyargilisiniz hacilar. sonucta bu yazilanlar kaynaktir. abi ona inanma buna inanma biz sadece bizi yücelten bastiran savunma mekanizmalarimizin egosunu oksayan cagrisimlarla mi yasiycaz hep. yukarida yazilanlarin cogu gercek. biz hep anadoluda köylü olarak kaldik. yüksek mevkilerde bulundurmadilar hic. yani resmen davar gibiydik. araplastirma ve islamiyet sayesinde türk kavrami osmanlinin en parlak döneminde dahi daha düsük seviyede idi. yukarida yazilanlan kaynaklar olsun bilmem ne olsun gidip kütüphanede biraz okuyun. ne diye ozaman neredeyse bütün padisah sultanlarinin anasi yabanci? bir tane türk karidan padisah cikaramamissmi koskaca osmanli. niye türkler demiyorlardida osmanlilar yada ottoman diyorlardi. herseyin bir nedeni oldugu gibi tüm bunlarinda bir nedeni var. mesela kirim türklerinin su anda sayilarinin az olmasinin nedenini biliyormusunuz? hadi aciklayin bakem bana?
-
LYCRa bunu yazdı:
-----------------------------Bu yazı hemen kaldırılmalı!
Herşey sanal, tam bir c/p ustasısın. Osmanlı'nın gerçek yüzü ne demek! Osmanlıu imparatorluktu ve herkesi memnun etti. Kendi halkını mı mutlu etmedi. Ne kadar densiz ve ahlaksız bir yazı! Osmanlı'nın sadece tek bir yönü eleştirilebilir, o da Türkleri saraya sokmamasıydı çünkü Türk devletlerini yıkan yine Türklerdi. Bu nedenle Türkleri saraya sokmadı devletin selahiyeti için.
Başından sonuna kadar saçma sapan ve ahlaksız bir yazıdır. Ceddimizin kemiklerini sızlatır o yuzden kaldırın bu yazıyı
-----------------------------
bu yazının kaldırılmasını isteyenlerden biride benim ilgilenilmesi dileğiyle...iğrenç bir yazı oldugu başlığından belli, bir satır bile okumadım. herşeysanal kulaklarını çınlatıyorum slmalar.