Osmanlının Gerçek Yüzü !!!
-
osmanlı hakkında en ufak bi şüpheis olan İLBER ORTAYLI yı takip etsin
http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0lber_Ortayl%C4%B1
http://www.biyografi.net/kisiayrinti.asp?kisiid=1361
-
bu yazıyı soyu belli olmayan bi alevi yazmıs.heryerinden bal gibi belli oluyo.bence aslında onları kesmeleri gerekirdi amacok hızlı kacıyolar :) su aleviler osmanlı yı niye sevmez hala anlamıs degilim.niye tarihlerinden hep utanırlar anlamam.yoksa tarihleri cok kotu de bizimkini mi kendi seviyelerine indirmeye calısıyolar
-
amcazade bunu yazdı:
-----------------------------bu yazıyı soyu belli olmayan bi alevi yazmıs.heryerinden bal gibi belli oluyo.bence aslında onları kesmeleri gerekirdi amacok hızlı kacıyolar :) su aleviler osmanlı yı niye sevmez hala anlamıs degilim.niye tarihlerinden hep utanırlar anlamam.yoksa tarihleri cok kotu de bizimkini mi kendi seviyelerine indirmeye calısıyolar
-----------------------------
Ben aleviyim Türk milliyetçisiyim , Osmanlıyı da sonuna kadar sewiyorum.Ne olcak simdi ? Nasıl bi çelişki bu? -
istisnalar kaideyi bozmaz koçum .
ayrıca ben niye kıskandıklarını ve böle şeyler yazdıklarını biliyorum: osmnalı gibi yardımseverlik ve tam müslümanlıkla bu kadar gelişen her tarafa ününü salmış bi türk devletini kaldıramıyolar...
-
Ben senin koçun değilim aslanım anladın mı?
Ayrıca bu yazıyıda bi alevinin yazdıgı kanısına nasıl vardınız anlamadım. -
tarihini bilmeyen bir millet tarih yazamaz bunu unutmamak lazım eminim bu yazarda Türk milleti barbardır. tarihi boyunca hep yakıp yıkmıştır diyenlerin yardakçısıdır önemli olan kendini Türk hissetmektir yoksa kimse saf kan Türk değildir. Mehmed Akif de Türk değildi ama bizim şanlı istiklal marşımızı yazan o dur. Ölüm döşeğindeyken kendisine acaba istiklal marşı bir daha yazılamaz mı diye sorulan bir soruya Allah bir daha bu millete istiklal marşı yazdırmasın diyecek kadar hassas bir ecdadın torunu olarak bu çirkin iddiayı kınıyorum zaten bazı 'Türk'! lerde almış başını gidiyor osmanlıya sövmek saymak daha ne beklenirdi ki