Öss 2009 Yaklaştı..
-
çok umursamaz da olmucan tabi dersanede sınava nası giriosan öle girecen. Ağlayanlar wardı onlara çok gülmüştüm yaa kahkaha atıodum:D
-
benim için kazanmak demek boğaziçi ingiliz dili ve edebiyatına girmek demek, yoksa kazanmış saymam kendimi, olmazsa direkt izmir, 9 eylül ya da ege..
bu arada sınav günü mail dağıtılması mevzuu nedir ?? varsa öyle birşey ben de istiyorum :D -
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
benim için kazanmak demek boğaziçi ingiliz dili ve edebiyatına girmek demek, yoksa kazanmış saymam kendimi, olmazsa direkt izmir, 9 eylül ya da ege..
bu arada sınav günü mail dağıtılması mevzuu nedir ?? varsa öyle birşey ben de istiyorum :D
-----------------------------Boğaziçmi ahaha oğuz ya .D
Bizde giricez hadi hayırlısı :) 245 yapıyorum össde 260a tamamlarım artık:)
Mail olayı öss dakikalarındaki sabah boşluğunda bahsi geçen admin konu açar ilk post atan 5 kişiye tahribat.com lu mail veriliri.Pek önemli değil yani:)
-
benim için öss demek barajı geçmek demek beni bağlamaz ötesi stres mitres yok :/
bu arada bi kaç test çözmeye başlasam artık bari yav :/
-
genel tekrar yapıyorum.inş bir aksilik çıkmazda iyi geçer
-
Keşke biri benim finallerime girse de ben 10 kişinin Öss sınavına girsem....Ooooooooooooofff offfff.
Herkese başarılar. Yolunuz açık olsun...
-
BRK35 bunu yazdı:
-----------------------------Keşke biri benim finallerime girse de ben 10 kişinin Öss sınavına girsem....Ooooooooooooofff offfff.
Herkese başarılar. Yolunuz açık olsun...
-----------------------------aynen
-
mkafam yemekten göt payı kurtarmıştı zamanın da....ben çektim sizde çekin ulannn :D:D
-
arkadaşlar Allah yardımcınız olsun valla biz kazandık kurtulduk.
kazanmanın yolu son 10 15 yılın öss sorularını ANLAYARAK çözmek iyi bir şekilde çözerseniz kazanırsınız
-
bi öss gazisi olarak sınava girecek tüm müridlere başarılar dilerim. hadi bakayım yüzümüzü kara çıkarmayın
tahribat sizinle gurur duyuyor:))