folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Öss 2009 Yaklaştı..

Öss 2009 Yaklaştı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    ÖSS ye girecek arkadaşların sınav ve tercih konusunda yardıma ihtiyaçları olursa bana özelden mesaj atabilirler geçen sene bu sınava katılmış ve istediği bölüme yerleşmiş biri olarak elimden gelen yardımı kendilerine yapmak isterim bize yol gösterenler wardı şimdi sıra bizde...

NEDEN? (soru olarak)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    Şöyle konular açmayın ya :D İyice göt korkusu sardı hee :P ... Allahtan 2 yıllığa güveniyoruz.Ama oradanda ne olunacağını bilmioruz :D

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Sevgilimürdiler.Şöylebir durum sözkonusu.İki yıllık güzel bir bölümden mezun oldum. Amaişsahası fena dar. şimdi yine gircem öss ye. iki yıllık istiyom. zaten fazlasını istesemde yapamam :)

amaikiyıllık olupta okuldan mezun olunur olunmaz para getrirecek,iş sahası geniş, yaniçalışılabilecek biiş getirsin bana.

Bi de bu yeni sistemden bi bok anlamıyorum. mAt 2 fen 1 falan deyollar. hiçbişeybilmiyorum. dersane mersanede yok. lisede eşit ağırlık bölümdeydim.şimdi ben sınava girince hangi bölümleri şözebilirm ve nerelerihangi bölümleri tercih edebilirim. Bu konuda bi cevap çızıktırırsanız çok makbule geççek :)

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

shadowans bunu yazdı:
    -----------------------------

Sevgilimürdiler.Şöylebir durum sözkonusu.İki yıllık güzel bir bölümden mezun oldum. Amaişsahası fena dar. şimdi yine gircem öss ye. iki yıllık istiyom. zaten fazlasını istesemde yapamam :)

amaikiyıllık olupta okuldan mezun olunur olunmaz para getrirecek,iş sahası geniş, yaniçalışılabilecek biiş getirsin bana.

Bi de bu yeni sistemden bi bok anlamıyorum. mAt 2 fen 1 falan deyollar. hiçbişeybilmiyorum. dersane mersanede yok. lisede eşit ağırlık bölümdeydim.şimdi ben sınava girince hangi bölümleri şözebilirm ve nerelerihangi bölümleri tercih edebilirim. Bu konuda bi cevap çızıktırırsanız çok makbule geççek :)

hocam biraz gecikmişsin sen olay için ama sınavda mat1 fen1 türkçe sosyal mat2 ve edeb-sos 2 mi ne var oraları çözeceksin

bn sayısal olduum için başka konuda fikir beyan edemicem =) 

Zugzwang
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

olm rahat olun gerisi geliyor, konuyu bilmiyorum sadece başlıkla alakalı yazıyorum hoş görün =))

su çikolata falan alayı yalan, uyuduğum kapri ile gitmiştim bir rahatlıkla aynı rahatlıkla çıkmıştım =))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi
    demyin sınavya:S  aklma geldikçe tuhaf oluyorum.tarih yada  arkeoloji istiyorum:S

Suskunluğum asaletimdir her lafa verecek bir cevabım var.Ama bir lafa bakarım,lafmı diye.Birde söyleyene adammı diye....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

neftera bunu yazdı:
    demyin sınavya:S  aklma geldikçe tuhaf oluyorum.tarih yada  arkeoloji istiyorum:S
    arkeoloji okuyup ne yapıcaksın bacım kısa dönem askerlik mi?

bende istiyodum araştırdım iş yok dediler yani bölüm iyi tamam ama develtte falan iş yok.

tarih için bişey diyemiyicem ama arkeolojiyi geç hocam bence.yine sen bilirsin inş daha güzel yerlere gidicek puanlar çıkartırsın.

zamanında sözelden tercih edilebiliyomus kısa dönem askerlik için dolusmus sözelciler puanıda azmış.yani çook boşta adam var.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    vay anasını :| düz lise okusaydık ebem titilcekti hea :|   2 yılımı kullanıcam :) kalem atıcaz :P

Boş İşler Uzmanı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi
    HolyReform bunu yazdı:

neftera bunu yazdı:
    arkeoloji okuyup ne yapıcaksın bacım kısa dönem askerlik mi?

bende istiyodum araştırdım iş yok dediler yani bölüm iyi tamam ama develtte falan iş yok.

tarih için bişey diyemiyicem ama arkeolojiyi geç hocam bence.yine sen bilirsin inş daha güzel yerlere gidicek puanlar çıkartırsın.

zamanında sözelden tercih edilebiliyomus kısa dönem askerlik için dolusmus sözelciler puanıda azmış.yani çook boşta adam var.

sözelde doru drs bişiy yok tarihi seviyorum ondan yöneldim.bilgin içn sağol

Suskunluğum asaletimdir her lafa verecek bir cevabım var.Ama bir lafa bakarım,lafmı diye.Birde söyleyene adammı diye....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Bende öss'ye giricem. Kaldı 20 gün :)

Bizim sınıfta kimse sallamıyor öss'yi bnde dahil. Ama benim nedenlerim var, bakalım onlar ne bok yicek merak ediyorum :D

Ben bulgaristanda okucam öss falan etkilemiyor orasını. Sınıfta var birtane kız 700 soru çözüyor günde :S Duyunca bile sıkkınlık geliyor :D

Neyse bakalım öss yaklaşıyor. Hayırlısı neyse o olucak :D

Kurtla sevişen mazoşist koyun
Toplam Hit: 10359 Toplam Mesaj: 91