Öss 2009 Yaklaştı..
-
ÖSS ye girecek arkadaşların sınav ve tercih konusunda yardıma ihtiyaçları olursa bana özelden mesaj atabilirler geçen sene bu sınava katılmış ve istediği bölüme yerleşmiş biri olarak elimden gelen yardımı kendilerine yapmak isterim bize yol gösterenler wardı şimdi sıra bizde...
-
Şöyle konular açmayın ya :D İyice göt korkusu sardı hee :P ... Allahtan 2 yıllığa güveniyoruz.Ama oradanda ne olunacağını bilmioruz :D
-
Sevgilimürdiler.Şöylebir durum sözkonusu.İki yıllık güzel bir bölümden mezun oldum. Amaişsahası fena dar. şimdi yine gircem öss ye. iki yıllık istiyom. zaten fazlasını istesemde yapamam :)
amaikiyıllık olupta okuldan mezun olunur olunmaz para getrirecek,iş sahası geniş, yaniçalışılabilecek biiş getirsin bana.
Bi de bu yeni sistemden bi bok anlamıyorum. mAt 2 fen 1 falan deyollar. hiçbişeybilmiyorum. dersane mersanede yok. lisede eşit ağırlık bölümdeydim.şimdi ben sınava girince hangi bölümleri şözebilirm ve nerelerihangi bölümleri tercih edebilirim. Bu konuda bi cevap çızıktırırsanız çok makbule geççek :)
-
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------Sevgilimürdiler.Şöylebir durum sözkonusu.İki yıllık güzel bir bölümden mezun oldum. Amaişsahası fena dar. şimdi yine gircem öss ye. iki yıllık istiyom. zaten fazlasını istesemde yapamam :)
amaikiyıllık olupta okuldan mezun olunur olunmaz para getrirecek,iş sahası geniş, yaniçalışılabilecek biiş getirsin bana.
Bi de bu yeni sistemden bi bok anlamıyorum. mAt 2 fen 1 falan deyollar. hiçbişeybilmiyorum. dersane mersanede yok. lisede eşit ağırlık bölümdeydim.şimdi ben sınava girince hangi bölümleri şözebilirm ve nerelerihangi bölümleri tercih edebilirim. Bu konuda bi cevap çızıktırırsanız çok makbule geççek :)
-----------------------------hocam biraz gecikmişsin sen olay için ama sınavda mat1 fen1 türkçe sosyal mat2 ve edeb-sos 2 mi ne var oraları çözeceksin
bn sayısal olduum için başka konuda fikir beyan edemicem =)
-
olm rahat olun gerisi geliyor, konuyu bilmiyorum sadece başlıkla alakalı yazıyorum hoş görün =))
su çikolata falan alayı yalan, uyuduğum kapri ile gitmiştim bir rahatlıkla aynı rahatlıkla çıkmıştım =))
-
demyin sınavya:S aklma geldikçe tuhaf oluyorum.tarih yada arkeoloji istiyorum:S
-
neftera bunu yazdı:
-----------------------------
arkeoloji okuyup ne yapıcaksın bacım kısa dönem askerlik mi?bende istiyodum araştırdım iş yok dediler yani bölüm iyi tamam ama develtte falan iş yok.
tarih için bişey diyemiyicem ama arkeolojiyi geç hocam bence.yine sen bilirsin inş daha güzel yerlere gidicek puanlar çıkartırsın.
zamanında sözelden tercih edilebiliyomus kısa dönem askerlik için dolusmus sözelciler puanıda azmış.yani çook boşta adam var.
-
vay anasını :| düz lise okusaydık ebem titilcekti hea :| 2 yılımı kullanıcam :) kalem atıcaz :P
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------neftera bunu yazdı:
arkeoloji okuyup ne yapıcaksın bacım kısa dönem askerlik mi?bende istiyodum araştırdım iş yok dediler yani bölüm iyi tamam ama develtte falan iş yok.
tarih için bişey diyemiyicem ama arkeolojiyi geç hocam bence.yine sen bilirsin inş daha güzel yerlere gidicek puanlar çıkartırsın.
zamanında sözelden tercih edilebiliyomus kısa dönem askerlik için dolusmus sözelciler puanıda azmış.yani çook boşta adam var.
sözelde doru drs bişiy yok tarihi seviyorum ondan yöneldim.bilgin içn sağol -
Bende öss'ye giricem. Kaldı 20 gün :)
Bizim sınıfta kimse sallamıyor öss'yi bnde dahil. Ama benim nedenlerim var, bakalım onlar ne bok yicek merak ediyorum :D
Ben bulgaristanda okucam öss falan etkilemiyor orasını. Sınıfta var birtane kız 700 soru çözüyor günde :S Duyunca bile sıkkınlık geliyor :D
Neyse bakalım öss yaklaşıyor. Hayırlısı neyse o olucak :D