Öss 2009 Yaklaştı..
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Bende öss'ye giricem. Kaldı 20 gün :)
Bizim sınıfta kimse sallamıyor öss'yi bnde dahil. Ama benim nedenlerim var, bakalım onlar ne bok yicek merak ediyorum :D
Ben bulgaristanda okucam öss falan etkilemiyor orasını. Sınıfta var birtane kız 700 soru çözüyor günde :S Duyunca bile sıkkınlık geliyor :D
Neyse bakalım öss yaklaşıyor. Hayırlısı neyse o olucak :D
-----------------------------
imkansız 700 soru:D 700dk demek yanlışıda çıkar mutlaka .11 saat test çözecekte geriye dönüp yanlşlarına bakacakta bu kız yemiyomu içmiyomu yanlışı olmuyomu.çözüyosada bilinçsizce çözüyo. az ve öz çözeceksin. -
neftera bunu yazdı:
Branxian bunu yazdı:
imkansız 700 soru:D 700dk demek yanlışıda çıkar mutlaka .11 saat test çözecekte geriye dönüp yanlşlarına bakacakta bu kız yemiyomu içmiyomu yanlışı olmuyomu.çözüyosada bilinçsizce çözüyo. az ve öz çözeceksin.
-----------------------------bnm haftalık programımı bi güne sığdırmış=)
çalışmanında bi adabı var ya böle olmazki çok çalıştımı söleyemem ama şükürki denemelerim fena değil yani..
az ama öz olcaksın =)
-
zndmn bunu yazdı:
-----------------------------neftera bunu yazdı:
Branxian bunu yazdı:
imkansız 700 soru:D 700dk demek yanlışıda çıkar mutlaka .11 saat test çözecekte geriye dönüp yanlşlarına bakacakta bu kız yemiyomu içmiyomu yanlışı olmuyomu.çözüyosada bilinçsizce çözüyo. az ve öz çözeceksin.
-----------------------------bnm haftalık programımı bi güne sığdırmış=)
çalışmanında bi adabı var ya böle olmazki çok çalıştımı söleyemem ama şükürki denemelerim fena değil yani..
az ama öz olcaksın =)
valla programım bile yok acıların çocuğuyuım:D kafama göre kasıyorum bende.D 200 250 en fazla genelde ezber oluyo osmanlı kolay değil edebiyat flan tabi -
neftera bunu yazdı:
Branxian bunu yazdı:
Bizim sınıfta kimse sallamıyor öss'yi bnde dahil. Ama benim nedenlerim var, bakalım onlar ne bok yicek merak ediyorum :D
Ben bulgaristanda okucam öss falan etkilemiyor orasını. Sınıfta var birtane kız 700 soru çözüyor günde :S Duyunca bile sıkkınlık geliyor :D
-----------------------------sayın müride :D
Ben kendim şahit oldum, abartma yok min günde 600 max 700 çözüyor :D
-
Branxian bunu yazdı:
neftera bunu yazdı:
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------sayın müride :D
Ben kendim şahit oldum, abartma yok min günde 600 max 700 çözüyor :D
çözrsin bende çizer geçerim bakma sen anlamadan çözüyodur -
Valla müride orasını bilemem :)
Ama denemelerde cıkardıgı puan 210 - 220. :) Sayısal-1 den giriyoruz sınava.
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Valla müride orasını bilemem :)
Ama denemelerde cıkardıgı puan 210 - 220. :) Sayısal-1 den giriyoruz sınava.
ben 50 çözerim kafam eser 100 çözerim ama 230 236 öyle gider:) -
ben bütün sene boyunca testlerin cevap anahtarlarını kullanarak çözdüm şu an uludağ makina müh te okuom.
yaptığım şeyle gurur duyuyomuyum evet çok zevkli :D hele o hocanın her seferinde beni deil kendini kandırıosun sözünü duymak beni ne kadar da tahrik ederdi:Dhatta sınavdan sonra puanımı duyduğundaki o yüz ifadesi oohhh allahım öle bi zevk yok:D
-
neftera bunu yazdı:
Branxian bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
ben 50 çözerim kafam eser 100 çözerim ama 230 236 öyle gider:)
-----------------------------valla bnde kafama göre 50-100 vuruyorum işte son denemelerim say2 260-270 arası
-
dostlarım yaklaşık 32 saat 50 dakika kaldı herkese başarılar diliyorum burdan Allah yardımcımız olsun.. =)
son dakika tavsiyeleri olan varmı??