Öss 2009 Yaklaştı..
-
öss çok kolay gözünüzde büyütmeyin yoksa içinizde büyür boy boy çıkar sonra...
topigi acan arkadas hacettepe otomotiv mühendisligi iyi bölümdür yanlıs bilmiyorsam mercedes ile anlasması vardır mezunu işsiz kalmamaktadır :)
hepinize kolay gelsin
-
la vallah sıkıntı fln yapmayın hiç bişeyi takmayın kafanıza heleki bi soruyu yapamadınızmı sakın takılıp kalmayın geç gitsin amk, geçen sene geldi başıma aman diyim hojalar(=
-
18 yaşımdan beri her sene düzenli olarak Öss'ye girerim,2003'ten beri her sene 3 puan arttırıyorum..Hesabıma göre 2021'de Öss Fatih'iyim..
Allah,Buda,Spiritual Güçler,Enerji,dolma kalem,çay kaşığı ya da her neye tapıyorsanız yardımcınız olsun..
İkinci Üniyi bitirecek biri olarak diyeceğim şudur ki; Öss Blowjob'sa,finaller Double-Penetration'dır.
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------18 yaşımdan beri her sene düzenli olarak Öss'ye girerim,2003'ten beri her sene 3 puan arttırıyorum..Hesabıma göre 2021'de Öss Fatih'iyim..
Allah,Buda,Spiritual Nesneler,Enerji,dolma kalem,çay kaşığı ya da her neye tapıyorsanız yardımcınız olsun..
İkinci Üniyi bitirecek biri olarak diyeceğim şudur ki; Öss Blowjob'sa,finaller Double-Penetration'dır.
-----------------------------hıuhhaahah bundan daha iyi bi benzetme olamazdı süpersin:D
-
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
benim için kazanmak demek boğaziçi ingiliz dili ve edebiyatına girmek demek, yoksa kazanmış saymam kendimi, olmazsa direkt izmir, 9 eylül ya da ege..
bu arada sınav günü mail dağıtılması mevzuu nedir ?? varsa öyle birşey ben de istiyorum :D
-----------------------------Boğaziçmi ahaha oğuz ya .D
Bizde giricez hadi hayırlısı :) 245 yapıyorum össde 260a tamamlarım artık:)
Mail olayı öss dakikalarındaki sabah boşluğunda bahsi geçen admin konu açar ilk post atan 5 kişiye tahribat.com lu mail veriliri.Pek önemli değil yani:)
tabi lan :D zaten 265 yapıyorum 289 yetiyo bana..nedir yani
-
sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar diyorum :D fazla kasmayın sınavda relax olun sogukkanlı olun..istediginizde yapamayacagınız hiç bişey size güveniyoruzzzzzzzzzzz :):)
-
Birde bu sene sistem değişiyor diye kolay olacak söylentileri var arkadaşlar kulak asmayın.2005 te mi ne sistem değişirken kaç kişinin gtüne girmişti unutmayın.kolayda olsa zorda olsa her zaman çok yapan kazanır.hepinize başarılar dilerim muridler.bende giricem sınava Allah yardımcımız olsun.
-
HolyReform bunu yazdı:
Birde bu sene sistem değişiyor diye kolay olacak söylentileri var arkadaşlar kulak asmayın.2005 te mi ne sistem değişirken kaç kişinin gtüne girmişti unutmayın.kolayda olsa zorda olsa her zaman çok yapan kazanır.hepinize başarılar dilerim muridler.bende giricem sınava Allah yardımcımız olsun.
-----------------------------Sistem hala oturmadı ki yerine o.O
Ama siz yine de kendinizi avutun,kolay olacak diye =)))
Böyle söylentileri neye dayanarak yapıyorlar bilmiyorum...
Hem kolay ya da zor olması önemli değil,genelin ne yaptığıdır....
İlk önce sistemi beğenmiştim ama yok çekilmez yav o sistem,kabus gibi...
Neyse sana da başarılar...=))
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------zaten o yeni sistem tamamen saçmalık askeri kamp gibi bi sınavdan diğerine sokacaklar yani elindne
geldiğince örencilerin başarısızlığını hedefliyorlar işimiz çok zor çok...
-
bende giriyorum bu sene. aslında inşaat mühendisliğinde okuyorum ama fantezi için gircem sınava. ha belki birşeyler
gelirse eğer türkiyede ki özellerden birini yazabilirim. olmazsada açık öğretim yazmayı düşünüyorum. oda olmassa olmasın
zaten okuyorum (: