folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Öss 2009 Yaklaştı..

Öss 2009 Yaklaştı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

hacettepe otomotiv mühendisliği aslında çıkışında iş garantili bir bölüm, çünkü mercedes'in sponsorluğu bulunuyor. adamlar kendilerine gereken iş gücünü bu bölümden çıkarıyorlar (daha yeni bölüm olduğu için çıkaracaklar aslında). hangi konularda uzmanlık istiyorlarsa bölüme bildiriyorlar ki ders programı ona göre şekilleniyor güncelleniyor.

unutmamak gerekir, otomotiv müh. bölümünün iki sene hazırlığı var bir sene ingilizce bir sene almanca olmak üzere. dersleri de şimdilik elektronik müh. den fizik müh. den alıyorlar diye biliyorum. yerleşinceye kadar toparlanma evresi işte.

bugünkü aklım olsa ve de yüksek puanım tabi :) kesinlikle otomotiv seçerdim eminim. önü baya açık bir bölüm. tavsiye olunur gençler bilginize...

Dip Not: ÖSS sınavında başarılar ola inşallah (bu cümledeki anlatım bozukluğu nedir?)(kafamı bellemişlerdi anlatım bozukluğu diye, ne işe yaradıysa artık :S) 

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

abi şimdi bu işte en büyükl faktör hatta şöle diyeyim kazanamayanların %95nin söylediği şey aile faktörüdür.

Anne-Baba sen bi kazanama görücem seni çalışsana 5 gün kaldı napıcan sen sen, sen bir kazanama giremezsin bu eve, kazanamazsan hayatın biter gibi laflardır.

şimdi size kazanmanızı saglıcak bi söz söliyim. Kardeşim sen çaba gösteriyomusun ? Kazanmak istiyormusun ? Yane ben çalıstım arkadaş digerlerinden bananeya bokuma kadar diyormusunuz ? o zaman kazanırsınız.

Ya çalıştın çabaladın ama olmadı sağlık olsun kardeş ya seneye girersin nedir yane ?

saten 4 sene kazananların hagnisi 4 senede bitirmiş sende üniversitede azcık kasar 4 senede bitirirsin arayı kaparsın.

koy ,,,ne ya nolcak

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek
    Bir Zamanlar Benim De Gelecek Diye Nitelendirdiğim Sınav. Zamanla İnsan Anlıyor ki ÖSS'den Başka Gelecekler De Var. Mesela Hiç Gelecek Hayali Kurmadan Yaşamak gibi. Bu Kafayla Hele hiç De Kurulacak Gibi Olmayan Gelecek. Verin Dibine ...

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilnatsob
    ilnatsob's avatar
    Erkek

otomotiv'dense makine müh. bölümünü seç

Bölümün nekadar genel olursa okadar iyidir

misal:

Turizm işletmeciligi konaklama işletmeciliginden daha iyidir

ama 

işletme bölümü Turizm işletmeciliginden daha iyidir

iktisat bölümü işletmeden daha iyidir

matematik okuyup,iktisattan yüksek lisans yapıp işletmeden doktora yaparsan en süperidir :D

====>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
    -----------------------------

HolyReform bunu yazdı:
    Birde bu sene sistem değişiyor diye kolay olacak söylentileri var arkadaşlar kulak asmayın.2005 te mi ne sistem değişirken kaç kişinin gtüne girmişti unutmayın.kolayda olsa zorda olsa her zaman çok yapan kazanır.hepinize başarılar dilerim muridler.bende giricem sınava Allah yardımcımız olsun.

Sistem hala oturmadı ki yerine o.O

Ama siz yine de kendinizi avutun,kolay olacak diye =)))

Böyle söylentileri neye dayanarak yapıyorlar bilmiyorum...

Hem kolay ya da zor olması önemli değil,genelin ne yaptığıdır....

İlk önce sistemi beğenmiştim ama yok çekilmez yav o sistem,kabus gibi...

Neyse sana da başarılar...=))

sence kolay olmasını umar gibi mi yazmışım yani? bunu mu anladın yazdıklarımdan?sadece kolay olacak diye söylentilere kulak asmayın her zaman yapar kazanır yazmıştım ve 2005 örneğini verdim.kendi kendi mi avutmuyorum yani..

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bilgisayar mühendisliği öss puanlarının geleceği nedir sizce? 2 yıl sonra falan puanlar daha da düşer mi yoksa artıs mı gösterir? bir de istanbulda herhangi bi üniversite olması farkeder mi eğitim acısından? özellikle iş bulma konusunda çok fark eder mi istanbul üni veya yıldız teknik üni gibi ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek
    öss'ye ilk defa girecem bakam nasıl birşey :D

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek
    bu sene et balık kurumu hazırlıcakmış :|

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    elektronik bölümünden 2 yıllıklara geçiş yapacaklar için , mekatronik bölümünü ve direkt olarak mekatronik mühendisliğini öneririm  devir robot devri =)

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    bı sınav ınsan hayatını belırleyemez olum o yuzden kasmayın kendınızı rahat olun bi kapı kapanırsa bı kapı acılır :P haha :D

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
Toplam Hit: 10364 Toplam Mesaj: 91