Öss Puanlarınız?
-
Valira bunu yazdı:
-----------------------------say2 280 ham
say2 360 toplam
yüzde 0.2
sıra 3305
bakalim nolcak
-----------------------------nlgrl ftw
-
anadolu meslek lisesi bilgisayar bölümü cıkıslıyım. bu hafta içi dersanelere felan bi gidiyim diyorum ama şimdiden belki fikri olan vardır diye düşündüm. say1den giriş yapabiliyoruz sadece. 4 yıllık veya 2 yıllık hangi üniversiteler olabilir bilen var mı :|
-
hacı say2 290 ..
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------anadolu meslek lisesi bilgisayar bölümü cıkıslıyım. bu hafta içi dersanelere felan bi gidiyim diyorum ama şimdiden belki fikri olan vardır diye düşündüm. say1den giriş yapabiliyoruz sadece. 4 yıllık veya 2 yıllık hangi üniversiteler olabilir bilen var mı :|
-----------------------------Büyük ihtimalle yerleşirsin. Bulunduğun ildeki üniversiteyi yaz. Dışarı çıkma. Bana dua edeceksin sonra bak (:
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------anadolu meslek lisesi bilgisayar bölümü cıkıslıyım. bu hafta içi dersanelere felan bi gidiyim diyorum ama şimdiden belki fikri olan vardır diye düşündüm. say1den giriş yapabiliyoruz sadece. 4 yıllık veya 2 yıllık hangi üniversiteler olabilir bilen var mı :|
Büyük ihtimalle yerleşirsin. Bulunduğun ildeki üniversiteyi yaz. Dışarı çıkma. Bana dua edeceksin sonra bak (:
-----------------------------hocam ilk başta bende şehirdışı flan fantezi yapıyordum ama mantıklı düşününce gerçekten çok zor :S arkadaşım 2 yıl okudu şehirdışında, harcadığım parayla kendime araba almıştım diyordu. istanbulda hangi üniversitelerin puanları nasıldır nereden bulabilirim bunları :| dogrutercih.com var oraya bakıyorumda problem var şu an sayfalar acılmıyor.
-
Açı dersanesi varsa sana yakın oraya git. Sana tercih rehberi veriyorlar ücretsiz. Hocalarda tercihte sana yardımcı oluyor. Başka dersanelerinde böyle uygulamaları olabilir ama bilmiyorum.
-
antivirus bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------meslek lisesi öğrencisiyim....bu puanlarla İÜ 2 okuyabilirmiyim?? Direk Geçiş kullanmadan...
-----------------------------yasin bu ne biçim puan olum bu puanla yüksekokulu unut ama myo ve açıköğretim girersin.
-----------------------------2 yıllık tutmaz mı yane :P işi şansa bırakmakta istemıyorum 71.11 diploma notu var güvenemıyorum kendime
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Açı dersanesi varsa sana yakın oraya git. Sana tercih rehberi veriyorlar ücretsiz. Hocalarda tercihte sana yardımcı oluyor. Başka dersanelerinde böyle uygulamaları olabilir ama bilmiyorum.
-----------------------------bu haftaiçi bayağı bi dolancam sanırım :) teşekkür ederim hocam.
-
bi tanıdık 265 almış
eşit ağırlık
4 yıllık olmaz herhalde ??
2 yıllığa girermi ankadarada
-
toplam say 1 260 ea 290