Öss Puanlarınız?
-
EfEkSiYoN bunu yazdı:
-----------------------------eray bunu yazdı:
-----------------------------
Dandik ea ogrencisiyim xD ea1 286 ea2 265 haha tecrube oldu napalm seneye.. bu yl, gecen yil yaptklarimizi yapmycz, yapmadiklarimizi yapicz. Cepten yaziorm sms gbi oldu xD
-----------------------------oğlumla aynı :/ kontenjan artmış 4 yıllık bi yere giricem diyor bi de hergele
Heheh gusel rastlanti yaptigi terch hakknda bilgi alabilir miym senden terch doneminde xD meraktan ama zor ya olursa ne mutlu ama ynede kendini cok kaptrmasn xD hayirlisi olsun hepimiz icin -
EfEkSiYoN bunu yazdı:
-----------------------------eray bunu yazdı:
Dandik ea ogrencisiyim xD ea1 286 ea2 265 haha tecrube oldu napalm seneye.. bu yl, gecen yil yaptklarimizi yapmycz, yapmadiklarimizi yapicz. Cepten yaziorm sms gbi oldu xD
-----------------------------oğlumla aynı :/ kontenjan artmış 4 yıllık bi yere giricem diyor bi de hergele
oğlun mu :s abi sen 32 yaşındasın -
mat1 i kaydırmışım say1 puanım hesaplanmamış. hesaplansa bile 280 fln olur kazanamıyordum :S:S:S
çok kötü ya.. dırıdrıdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdırdır
bizim aile hiç susmuyo beyler. atlıyımmı aşa?
-
öss+yd = 339, 1991. sıra, doğum yılım, şöyle bi 1000 sene daha erken doğmak varmış ki , neyse :D
-
y-öss,başarı sırası ve istediği üni-bölüm belirten kişiler kişisel mesaj atarak bana ulaşabilirlr yardımcı olmaya çalışırım.
buralar çok karışıyor çünkü. -
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------Sözel-2 = 312 aldım.
Öğretmenlik girebilir miyim? Tarih veya sosyal bilimler?
öğretmenlik olmaz da, tarih bölümü okursun, 1 sene de formasyon alırsın o şekilde öğretmenlik yapabilirsin.
-
Nikoteen bunu yazdı:
Dilci yok mu hiç ? olm çekinmeyin öss ile yaşamayı öğrenmelisiniz artık :D
yaşa hocam bizi unutmamışsın.var :) 339 puan 1991 sıra
-
bambam66 bunu yazdı:
-----------------------------Valira bunu yazdı:
-----------------------------say2 280 ham
say2 360 toplam
yüzde 0.2
sıra 3305
bakalim nolcak
-----------------------------çok tebrik ediyorum benim hayatım boyunca girdiğim tümsınavlardan(denemeler felan anladın onu) aldığım toplam puanı tek sınavda almışsın
-----------------------------sagol ya :)
-
Nikoteen bunu yazdı:
Dilci yok mu hiç ?
-----------------------------Burdayım Nikoteen =)
Tercihlerinizi puanınıza göre yapmayın, gerçekten severek yapabileceğiniz bir mesleğin bölümüne gidin. Bulunduğunuz yerden kurtulmak için uzak yerleri tercih etmeyin, sonradan pişman olursunuz. Bu iletinin sahibi üniversite kayıt rekoru kırmak üzere olduğu için, her türlü teknik bilgi ve yurt konusunda bilgi edinebilirsiniz. =)
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Nikoteen bunu yazdı:
Dilci yok mu hiç ?
-----------------------------Burdayım Nikoteen =)
Tercihlerinizi puanınıza göre yapmayın, gerçekten severek yapabileceğiniz bir mesleğin bölümüne gidin. Bulunduğunuz yerden kurtulmak için uzak yerleri tercih etmeyin, sonradan pişman olursunuz. Bu iletinin sahibi üniversite kayıt rekoru kırmak üzere olduğu için, her türlü teknik bilgi ve yurt konusunda bilgi edinebilirsiniz. =)
swool dilci misin ? nerdeydin hangi dersanedeydin hocam, kaç yaptın (kaçıncısın daha doğrusu) ?