Öss Puanlarınız?
-
Dilci yok mu hiç ? olm çekinmeyin öss ile yaşamayı öğrenmelisiniz artık :D
-
260 puan aldım say 2 den :D:D
-
Valira bunu yazdı:
-----------------------------simsiyah bunu yazdı:
-----------------------------
Tebrikler cümleten
Valira tıp garanti herhalde ege veya gazi?
-----------------------------marmara tıp oluyo diyolar.cerrahpasanin da puanı tutuyo ama sıralaması tutmuyo.gecen sene ilk 2700dekileri almis
bakalim aslinda itü muhendisliklere giricektim ama annem son aylarda aklimi celdi
cok kararsizim cok :)
-----------------------------hocam bok yiyip mühendislik yazma :) git adam akıllı tıp oku... ben endüstri müh öğrencisiyim, özel sektör çok karışık... 6 sene okul, 5 sene de uzmanlık oku, ardından koy cebine aylık en az 10bin liranı gez ye eğlen... mühendis olup özel sektöre boyun eğme.. iş yokk işşş! :) hade başarılar!
-
bboy_kaya bunu yazdı:
-----------------------------Valira bunu yazdı:
-----------------------------simsiyah bunu yazdı:
Tebrikler cümleten
Valira tıp garanti herhalde ege veya gazi?
-----------------------------marmara tıp oluyo diyolar.cerrahpasanin da puanı tutuyo ama sıralaması tutmuyo.gecen sene ilk 2700dekileri almis
bakalim aslinda itü muhendisliklere giricektim ama annem son aylarda aklimi celdi
cok kararsizim cok :)
-----------------------------hocam bok yiyip mühendislik yazma :) git adam akıllı tıp oku... ben endüstri müh öğrencisiyim, özel sektör çok karışık... 6 sene okul, 5 sene de uzmanlık oku, ardından koy cebine aylık en az 10bin liranı gez ye eğlen... mühendis olup özel sektöre boyun eğme.. iş yokk işşş! :) hade başarılar!
-----------------------------valla benimde aklima oyle seyler geliyor.dusunucem uzuuun uzuuun hatta tarikat muritlerinin engin tecrbelerinden yararlanmak icin konu bile acicam.tesekkur ederim :)
-
açık öğretime kayıt yaptırmak için kaç puan alınması lazım baraj geçen sene 165 di şimdi 145 mi oldu bilen varmı ne ayak bu osym ?
-
yıldız teknik metalurjide okuyan yada bilgisi olan var mı? yada şöyle soruym 325 puanınız olsa istanbul sınırları içerisinde ne yazarsınız :D
-
Valira bunu yazdı:
-----------------------------say2 280 ham
say2 360 toplam
yüzde 0.2
sıra 3305
bakalim nolcak
-----------------------------çok tebrik ediyorum benim hayatım boyunca girdiğim tümsınavlardan(denemeler felan anladın onu) aldığım toplam puanı tek sınavda almışsın
-
Say-1 Okuldan gelen puan ile 272.
Ham 200 :D
-
Dandik ea ogrencisiyim xD ea1 286 ea2 265 haha tecrube oldu napalm seneye.. bu yl, gecen yil yaptklarimizi yapmycz, yapmadiklarimizi yapicz. Cepten yaziorm sms gbi oldu xD
-
eray bunu yazdı:
Dandik ea ogrencisiyim xD ea1 286 ea2 265 haha tecrube oldu napalm seneye.. bu yl, gecen yil yaptklarimizi yapmycz, yapmadiklarimizi yapicz. Cepten yaziorm sms gbi oldu xD
-----------------------------oğlumla aynı :/ kontenjan artmış 4 yıllık bi yere giricem diyor bi de hergele