folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Otobüste Yüksek Sesle Müzik Dinlemek

Otobüste Yüksek Sesle Müzik Dinlemek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

ayıptır,cümlenin devamı...

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

yaşasın kulak içi kulaklık

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Kendi kulak sağlığına garezi olan adamların başkasının zevkine rahatına dikkat edeceğini düşünmek biraz garip :) Bende özellikle şehir içi otobüslerde bağıra bağıra yapılan toplu konuşmalardan rahatsızım ama insan onları düşünmeyince alışıyor yapacak bir şey yok. O kadar medeni insan topluluğuna sahip değiliz gidip uyaralım adam gibi konuşalım. Gidip uyarmaya kalksak ne dion birader der hemen kavgaya sarılır. Medeni olsa zaten o hareketi yapmaz kendine söz ettirmez.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

hocam keşke benim bindiğim otobüste öyle müzik dinleyen olsa otobüse 4-5 tane kadın biniyor bir durakta sürekli konuşuyorlar uyuyamıyorum yolda biri binmeyince hemen arıyorlar ne oluyor hasta mısın ulan burası otobüs burda altın günü yapılmaz ki 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

para var huzur var mk (olacak bi dizel ibiza uraşmican otobüsmüş cartmış curtmuş)

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Michael
    Michael's avatar
    Erkek

eğer dinleyen biz isek son ses açarız kimse umurumuzda olmaz biri bir şey söylese terslesek hesabı ama nedense dinleyen başkası ise onu kıstırmak için çaba harcarız.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Bizim metrolar sessiz.

Ayrıca yaşadığım şehirde öyle yüksek sesle konuşan insan, insanlar görmedim nadirdir.

Piskolojik sorunlarım yok. Sadece şiddete meğilliyim.

Yürek, kalp, ciğer, böbrek farketmez. Kavga etmekten (dayak yersemde) zevk alıyorum :D

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

bunun hiçbir şekilde çözümü yok, çözüm amaçlı zaten kulaklık vermişler  herkeze.

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

isteyen istediği şekilde dinler, o kadar rahatsız oluyorsan muavinden bi kulaklık rica et (kibarsın ya hani) tak istediğin müziği dinle. 

not: normalde zaten yalıtımlı kulaklık falan kullanırım dışarı ses vermez son ses olsada.

ama unuttuğum zaman otobüsün sikimsonik kulaklığından duymaya çalışıyorum, yada adam açık kulaklık almıştır detayları duymak uğruna, yapacağın şey uyarmak yerine kendin bi kulaklık tak sende dinle.

teyze muhabbetleri çoluk çocuk gürültüsünü bastırmak benim görevim değil. müziğe o kadar ayar oluyorsan yaşlı başlı ananem annem teyzem yaşında ki kadınlara da diyebiliyormusun birader biraz yavaş konuşun diye. evet diyebiliyorum diyorsan oda senin bileceğin iş eyvallah.

edit: otobüste 40 kişi olsa ve herkes kulaklığından son ses müzik açsa hiçbirşey olmaz. çok da güzel olur kimse kimseyi duymaz, böyle gereksiz kaprisler de olmaz.

sir tarafından 16/Ağu/12 23:52 tarihinde düzenlenmiştir

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

vay amına koyim bir bu konuya parmak atmamıştınız. en son bu kalmıştı sanırım karışılacak.

kulak benim amk isteyen duyar. istemiyorsan duymamazlıktan gelirsin, sanırım beyin denilen bir şey var herkeste..

[22817//kaanabak]
Toplam Hit: 7258 Toplam Mesaj: 60